Partyflock

Nou hoe vonden jullie het? ML!

 
Forumonderwerp · 14968
Nou wij zijn net terug van mystery land! Waar zouden wij zijn zonder Dj Promo (rude awakenings) SUPER was dat! Q dance tent was ook dik beuken! Hennes&­gold echt lekker inkomen was dat!

Wij zijn wel benieuwd hier wat jullie er allemaal van vonden!
To Robske: laat ik het zo zeggen, op PF worrd nogal vaak gezeurd, gezeverd en gezeken! Je kunt je oordeel pas vellen als je ook veel meer andere partygangers hebt gezien! Daarnaast heb ik ook effe bij de hardstyle gestaan en beliefve me dat de sfeer daar ook minder was!

Denk dat het vooral te maken heeft met je eigen instelling en de manier waarop je een feest beleeft.­ Zoek de rust, de plaatsen wara je lekker kunt dansen, en weet dat het op een feest met zulke temperaturen eerder tot relletjes komt.­ Geloof me, op Extrema heb ik ook 2 vechtp[artijen gezien, op ELK feest waar ik ben geweest heb ik gevochten zien worden.­

Maar in ELKE kroeg waar ik kom geldt hetzelfde.­ Misschien nu er meer ruchtbaarheid wordt gegegevn aan grote feesten komen er meer rotte appels op af, maar als dat niet zo was vonden ze wel weer een ander plekkie om te matten!

Ik heb heeeeeeeeel veel onbekende mensen gesproken, mensen die al jaren naar ML gaan, mensne die er voor het eerst waren, en hoorde juist allemaal positieve verhalen.­ Als je feest door een rel tussen en stel van die mongoloide randdebielen verpest wordt doe je zelf iets niet goed! Turn around, walk away en zoek naar die andere 48.­000 partypeople!!!
jeeeeeeeeeee kon je daar wiet kopen??????

KUUUUUUTTT heb nog veel mensen gevraagd of ze niet wat wilden verkopen maar nee hoor :(

kon ze geen ongelijk geven, zou het ook niet doen haha
ligt voor een heeeeeeel groot deel aan je instelling ja!!!

maar aan de andere kant, heb je dat nooit dat als je ECHT helemaal geen zin hebt maar TOCH naar een feest gaat, dat je dan de avond van je leven hebt??????
HeHeHe, lekker vaag..bij sommige werd hun wiet afgepakt en je kon voorgedraaide hasj/wiet kopen bij experimental :P

Ik vond de sfeer echt super, heel erg relaxed !
Ok, in de Q-dance tent was het wat minder, maar het was ook veel te warm, maarjah..kga beetje in die hitte staan :P

Een keer hebben we heel veel politie en security richting speedfreakz zien rennen, maar dan loop je de andere kant op en dan ben je er ook vanaf, zelf niets van meegekregen :)
Het feest was mega, alles was goed geregeld, heen reis met bus (kon zo in stappen, en terug ook) dus niet op bussen hoeven wachten.­ weer was mega mooi, en rest was ook super, ook ik heb ik vechtpartijtje gezien, maar werd gelukkig snel opgelost...........­kortom volgend jaar weer ruigoord!!!!!!!!
hoorde ik nou goed dat heel misschien Mysteryland volgend jaar weer op Ruigoord gehouden zal worden, maar dat het TWEE dagen zal duren??!! Voor mij mag het wel een hele week duren, trouwens...­(zal alleen wel wat doden opleveren!!)
Ik vond het echt G.­E.­W.­E.­L.­D.­I.­G.­feest! Ik had er niezo veel van verwacht en ik ging alleen met mn broer ipv met een grote groep zoals normaal maar wat was het vet.­ Voor mij waren Kai Tracid, Luna en Technoboy het beste in de Q-dancetent en van 21.­45 tot 22.­30 heb ik marco v gehoord buiten en was ook echt goed!! Zag er ook indrukwekkend uit: Verlicht piratenschip tussen twee torens met 5 lasers en 4 grote knipperlichten en zo goed als overal snoeihard geluid, kortom: Een van de beste feesten van de laatste tijd!!!!
maar ehuh.­ 2 dagen hoeveel euro wordt dat dan wel niet???? Was nu al duur.­

Voor mij niet.­ Maar het kaartje in het algemeen, erg duur!!!
kmocht me voorgedraaide tjap gewoon mee naar binnen nemen hoor :)
gewoon gezegd dat ik er 1 in me tas had zitten :)
Maar Bandit, is niet alles tegenwoordig tot aan het krankzinnige aan toe DUUR??!! Ik ben in een ver verleden ook naar de Dynamo Open Air festivallen geweest en zat daar drie dagen op een camping met 100.­000 man!! Geweldig was dat;­ de sfeer, de muziek, het entertainment en het maandagmorgen-gevoel-als je naar huis gaat dat je echt helemaal op bent maar erg voldaan!! Als deze festivallen toen al konden (net als Lowlands nu), dan moet dat met Mysterland toch ook kunnen??!! Maar ja, het blijft 'tuurlijk wel duur allemaal.....­
ik vond het een geweldig mooi feest en goed georganiseert.­ echt super toppie.­
Een festival moet best kunnen voor 3 dagen zonder de prijs idioot te verhogen.­ Het duurste eraan zijn de infrastructuur en de voorzieningen.­ Die moet je 1 keer opbouwen en afbreken, het is dus niet veel duurder als je al dat materiaal 3 dagen gebruikt ipv 1 dag.­
klopt ze willen volgend jaar weer op ruigoord feest geven, zal nu wel vaste lokatie worden, en terecht is mega lokatie voor dat soort feestuh.­

ook makkelijk voor id&­t natuurlijk, kantoor zit ook in amsterdam
en hou eens op, over de prijs, ga dan lekker niet...............­als je het te duur vind, keuze heb je zelf in de hand!!!!!!
Juist technojumper en ik vond het ook een top locatie.­
ik ga voor de drie dagen en begin zometeen alvast met een klein testamentje te schrijven..­!!
Vorig jaar Mysteryland bij Six Flags stonden wij de vrijdag ervoor al op een camping (met caravan!!!) een kilometertje van het terrein af.­ Lekker ge-BBQ0-ed, gezopen en gesmoked, toen de hele zaterdag overdag en s'nachts gefeest en zondag uitgerust op die camping en s'avonds rustig teruggereden.­ HEERLIJK!!!!!!!!
ik stond vlak bij mysteryland op de camping en heb een kwartiertje moeten lopen en ik was binnen en het feest kon beginnen.­
en ik kan je melden dat ik echt een topfeestje heb meegemaakt
2 heikster.­nl // daar vind je 'em wel : Nou die locatie vond ik iets minder! Vooral die slootjes rond het terrein.­
beetje stoffig, warm, maar wel heeeeeeeeel gaaaaaaaf!!!! (Y)
en die lokatie, inderdaad, very very bad, echt een kutterein en het stonk er vreselijk.­ Bah, nee voor mij geen ML meer als het zo moet.­
Harry 18 augustus 2002 18:23
en die lokatie, inderdaad, very very bad, echt een kutterein en het stonk er vreselijk.­ Bah, nee voor mij geen ML meer als het zo moet.­
--------------------------------------
Ik heb nx geroken, alleen lagen er nogal wat takken, wat ik eigenlijk niet vindt kunnen.­
Takken waren kut je , en dat zand helemaal.­
Ik was met een maat van me die gehandicapt is , en ik moest elke x die rolstoel door dat kutzand duwen...­
Topfeessie!
Goeie sfeer...­en er werd overal lekker gedraaid!
Ik heb me ook heel erg vermaakt :D jammer van die vette hitte mja dat mocht het feest niet drukken natuurlijk :D
Ik vondt de opzet ook wel kewl alleen de q-dance tent was echt mijn tent daar ben ik echt uit mn dak gegaan :D
Eten en drinken was ook niet duur..
Echt toppertje
To 3SUH: kan me idd voorstellen dat dit erg onhandig is ja, voor rolstoelen en mensen met krukken enzo was het idd erg klote, zou ID&­T next time beter aan moeten denken!

Maar verder, die takken, tja, gewoon uit je doppen kijken! Zo is er altijd wel wat.­ Dan is het weer te drassig, dan weer te stoffig.­ Vond het juist een soort van vakantiegevoel, die "­strandjes"­ overal, en zo ranzig terugkeren van een feest, dat geeft toch net zo'n gevoel als een rockfestival? Heerlijk, zo kun je netminste zien dat je het naar je zin hebt gehad, het stof zit nog steeds onder mn nagels en ik ben er trots op!!!
WJ : op zich is het niet zo'n probleem hoor.­
Zo'n ding van 400 kilo de trein in tillen omdat de NS weer es nalatig is is minder tof...­
precies WJ, dat had ik nou ook!! had echt het gevoel dat ik op een festival was.­ met die open air stage (prachtig dat schip en dat podium!), dat 'dorpje' met die indianententen (weet ff niet meer hoe zo'n ding heet!)en al dat soort kleine dingetjes die Mysteryland 2002 echt geweldig maakte! jammer dat ik er pas om 18.­30 was!
EL-G, ik was er ook pas om 16.30, maar vond het juist wel ok zo, ben niet oververhit geraakt en heb alsnog alles gezien...behalve jou dus! :-(
2 Wackiejacky: toch apart, want Arjan en ik zijn veel in de techno tent geweest, vooral bij Pascal F.E.O.S.

Helaas Pindakaas!Volgend feessie beter ;)
kvondt et uiteindelijk een vet feessie :) woehoe
Kvond het helemaal gweldig...­super rielex feesje..­uitstekend vermaakt daarow!
Super! van begin tot eind ik heb me geweldig vermaakt!
Mooi feessie ckers voor herhaling vatbaar.­

kheb nog wel een uit de hand gelopen scheldpartij meegmaakt maar dat was in no time voor voorbij

mare is er wel een meeting geweest in Q dance?
Dat vraag ik mij dus ook af HardStyleRuLez want ik stond daar ook maar te staan geloof ik.­ wel veel PF-ers gezien maar dat was het dan ook!
er zijn meerdere meetings geweest, maar dat was buiten de q-dance en dan tegen over de techno tent
Ik vond Mysteryland ook echt super.­ Leuke sfeer leuke mensen Hele apparte en mooie outdoor stage kippevel met dat vuurwerk erachter.­ Heenweg met openbaar vervoer gegaan en was super geregeld.­

Hele dag was toch al een droom voor mij mijn engelse vriendje was eindelijk hier.­En ik liep de hele dag op een roze wolk.­
MysteryLand was vreed!!!:D:D:D....dj promo draaide echt lekker...alleen die gast die daarna kwam draaien vond ik iets minder.... verder draaide Kai Tracid ook errugh lekker!!....en ff afgesloten bij Pavo!!!:)
2 Melvinfec-->

Inderdaad zwaar verrot die gast erna! Catscan maakte een hoop goed! Althans dat duurde ook een half uurtje, voordat het ergens op begon te lijken!

O ja.­ Vuurwerk daar heeft bacobass nog wel een leuk verhaaltje over! Met een peuk aan komen lopen en die gasten staan net de boel aan te sluiten! Erg grappig.­ Hij moest wel een slootje door om er te komen!
laatste aanpassing
zooooo was heftug feesie man, een van de heftigste feesten ooit, lekker zonnetjuh, 30 graden, strak blauwe hemel en een harduh sound. kan niet beter. ik ben gewoon ff lekker gaan zonnen daarzo. echt stoer.

heb nog ff een poster van Thunderdome meegepikt, hangt nou in me kamer :)

greetzzz
ik vond ook vet wijs!:) heb echt na me zin gehad! was gewoon gezellie! ben nog lekker verkleurd! hahhaha...en heb idd veel ruzi4e gezien maar dat heb je toch over al! zulke kids doe je niets aan! vond mooier als vorig jaar! en dat stof was idd minder had me enkels echt zwart! en k maar denken dat ik zo verkleurt was! ;)
ja wat moet ik zegen het was in ieder geval goed geregeld allemaal de q dance tent was natuurlijk de klapper maar daarna was die gabber tent ook wel leuk lekker stampen van mij krygt de organisatsie een tien en die rel schopper mogen van mij aan het gas jingen bedankt voor die gekneusde ribben en die dikke neus de groeten uit den haag
's ochtends verslapen dus: KUT!!! :-(
maar reis toch erg vlot verlopen. Overal goed aangegeven!
ik vond het inderdaad een goed georganiseerd feest. Geen lange wachttijden, de wc's waren niet super ranzig, cool mainstage en leuke side shows zoals die parachutist en het vuurwerk.

In het begin kon ik maar moeilijk inkomen in het feest. Bij q-dance meer buiten staan dansen, door de hitte binnen. De techno tent viel een beetje tegen. Vaak een beetje soft gedraaid.
Maar bij johannes Heil heb ik het begeven moment echt heel lekker gehad! Lekker springen met een groepje gezellig mensen. :-p

en verder niks echt onaangenaams meegemaakt :-)

kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:-p:-p:-p
Wel iets onaangenaams meegemaakt kisrten! Want dat zei Elmer ook al, er was geen Jackie-tent en dus hebben wij elkaar veeeeeel te weinig geknuffeld! :-(
laatste aanpassing
Ik vond het echt super! prima vermaakt:-D
Vond het ook echt top ! ;p
laatste aanpassing
Ik heb me zekers wel vermaakt.­
Gelukkig helemaal niks gezien van vechtpartijtjes, want dat zijn de grote sfeerverziekers.­
Het weer kon niet beter, en mensen die het te warm vonden moeten niet zo janken vind ik.­
Die takken op de grond waren wel irritant, maar dan moet je je ogen gewoon ff goed open houden.­
Alles was goed geregeld, Ckers een heel mooi feessie.­
ik kon niet feesten ivm werk, maar wel een beetje rondlopen en mensen kijken en muziek luisteren.­ Q-Dance was echt hard.­ Ik stond tijdens Gary D ff op de decibelmeter backstage te kijken, alles boven 100 en de piek was 105,9 DB, voor t publiek was het dus nog veel harder.­ 3rd movement was ook cool, een paar keer gekeken.­ begin was alleen wazig.­
verder de heli gemist, verdomme.­ ook niets van de knokpartij gezien gelukkig.­ wat ik ervan begrepen heb is dat de Ajax hoolies oorlog hebben met de security en dat hier dezelfde gasten staan als in de Arena.­ laat al die teriglijers alsjeblieft helemaal kapot geslagen worden door de ME, de politie en van mijn part het leger.­ stelletje feestverneukers (zie Sensation White en een beetje Black).­
Echt te gek!!! Sven Vath was echt werelds!!!!!!!!!
Mystery land was een top feest.­ In het begin van de middag een beetje in de hardstyle rond gestampd.­ vanaf 16.­00 uur naar michel de hey gegaan en niet meer weg gekomen uit de meest gruwlijke tent van het hele festival, COCOON CLUBBING.­ het geluid in de cocoon tent leek ook veel harder te staan als in de hardstyle tent.­ want als ik voor de hardstyle tent zat hoorde ik de cocoon tent er boven uit.­ zweer was ook goed op het feest.­ alleen echt zwaar verneukt dat ik er een half uur over deed om bij de auto te komen.­
ML was gewoon gruwelijk!

Kheb wel redelijk vaak vechten gezien..­ en zelfs gezien dat een politieagent werdt gehoekt..­ dan ben je egt ziek en hoor je absoluut nie op dat soort feesten gelopen!!