Partyflock

Wat was nou eigenlijk de hakkuhbar?

 
Forumonderwerp · 14941
Wat was het nou eigenlijk: producers? Gewoon groepje fanatieke gabbers? Gasten die alleen maar Hakkuh?

De 'underground' had zeker een hekel aan deze kerels? Ik heb er een beetje gabber piet idee bij...
volgens mij waren het die twee van de ragende mannen
Volgens mij is mede door dit soort "producers" de hele harcore naar ze moer gegaan!
De hakkuhbar was toch een kroeg in den haag? Hakkuhbar was inderdaad een groepje sukkels.
neej Terror Jan, Hakkuhbar speelde in op de hype die de scene aan het uitmoorden was
de hakkebar is tegenwoordig de schoenmaker :P
nu heb ik nog steeds geen idee: maakten ze nummers?

Ik zat toen in mijn hiphop periode, het enige wat ik dus van Hardcore hoorde was Gabber Piet enz.
Hakkuhbar was die dwaas van een Bob Fosko... die is idd van de raggende mannen..
was idd Bob Fosko ja
Ach ja, ik vond Supergabber echt wel een leuke parodie op het hele hardcore gebeuren. Probeer er gewoon de lol van in te zien
Hakkuhbar was net zoiets als Gabberpiet, ze maakten NEP hardcore nummers puur om centen te maken, en de zwabbers kochten al die kut cd's.

Kolaas, als je het enige dat je van hardcore hoorde Gabber piet enzo was? nou dan heeft het een hele verkeerde indruk op je gemaakt. zonde want zo'n nummer van hakuhbar zet je zo in elkaar, maar een echt goed beukuhhh nummer maken is echt wel moeilijk.

MSSLSSS zie jullie natuurlijk allemaal op Harcore Ressurection @ HMH
Die gast van hakkuhbar is die gozer die nu ook in de cup-a-soup reclame(s) speelt. van NU EVEN NIET!

Je had btw hier in heiloo (het dorp waar ik woon :P) iedere maand/week (weet het niet meer precies) een hardcore feessie genaamd hakkuhbar, maar daar hadden ze wel chte hardcore.
Ik heb daar op 12 jarige leeftijd tijdens Rotterdam terror corps nog naar een striptease show zitten te kijken :O
2 flowdamaster: ik heb een hekel aan happy hardcore dus maak je geen zorgen. Maar dat was wat mij uit de top40 bereikte.

Nu vind ik de relaxtere sjid echt wel op het internet.
Robske 18 augustus 2002 15:41
Ach ja, ik vond Supergabber echt wel een leuke parodie op het hele hardcore gebeuren. Probeer er gewoon de lol van in te zien
------------------

Ik noem t geen lol.. dat iig zeker niet..
door deze ontwikkeling zag hilversum er wel geld in en werd t gewoon allemaal ff te veel voor de meeste gasten daarom zijn dr een hoop "ECHTE GABBERS" afgehaakt (en ook n hoop neppers & meelopers ..gelukkig dan maar)

jammer....
laatste aanpassing
Kolaas 17 augustus 2002 16:20
Wat was het nou eigenlijk: producers? Gewoon groepje fanatieke gabbers? Gasten die alleen maar Hakkuh?
-----------------------------
dat groepje fanatieke gabbers...uit die clips dat waren gewoon gasten die ze van straat hadden gepikt en daarna hadden gescreend voor t maken van de clip
laatste aanpassing
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
het waren bekende prodocers van de radio. die gabber die je zag in de clib, die kale vent die zingt en die in die clip speelt is de zelfde man die ook in "live opgenomen" speelt. een jiskafet achtig programma.
door deze neplingen is volgens mijn de scene naar zijn moer gegaan, inderdaad door hakkuhbar, gabber piet, gabber wijffie, mosselman, en werden gabbers belachelijk gemaakt in een spotje van duvis.
dan heb je gewoon geen humor Jumper... die reclame van duivis was super!!! met die kale papagaai :)
het waren gewoon gaste die wilden profiteren van die massale gabberhype..stelletje bloedzuiguhz...maar als ik nu die nummers moet ik wel lache..heb de gabbersaurus als voicemail,,hehehhehe..moet je mensen hoore...en we hadden daar is gabbertje gebrand en in Kreta behalve gewone hardcore deze af en toe er door heen gedraaid mensen snapten er geen fuck..was vet lache :)
DE GABBERSAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURUS!!!!


hahaha, ik heb m op mp3, lig altijd helemaal slap om dat nummer :)
ik heb die singel whehehehe :-P
Hakkuh bar maakte opzettelijk gabber belachelijk, de makers ervan hadden een hekel aan gabber. Dat zeiden ze tenminste een keer op tv. Voor mensen die niet van gabber houden vond ik de gabbersaurus nog een goed nummer trouwens.
Ik vond het wel best dat ze de Gabber belachelijk maakte want daardoor is het een hele tijd lekker underground gedoken wat nu resulteert in een langzame wederopstanding van de Hardcore!!! Ik zie het zo; iedereen die n van Hardstyle, Techno en Hardhouse houdt was er gewoon zo n die Hakkuhbar toen wel leuk vond en de Gabbers uitlachtten en nooit op de oude Hardcore feesten zijn geweest. Ze willen wel Hakken alleen durven ze het niet omdat ze destijds hebben meegelachen en daarnaast ook niet eens KUNNEN hakken maar alleen dat HUPJE doen zoals de rest van de kudde!!

..uitzonderingen daargelaten natuurlijk ;-)
"tering, dat kriebelt"..
­[img]http://www.smilies.nl/madgo.gif[/img]
Ach ja, af en toe wil ook IK effe bepaalde frustraties van me afschrijven. Ik wil dat iedereen tegelijk zegt:"Danielito, je bent een LUL!"....."Kom maar, kom maar, kom maarrrrr!!".
Ach ja als je denkt dat mensen zoals gabber piet en gabbertje de gabber scene kapot hebben gemaaakt heb je het toch echt mis, een sterke scene gaat niet door wat commerciele nummertjes kapot, de gabberscene is kapot gemaakt door een groot x aantal mensen die zich in de Scene bevonden en deden aan overmatig drugsgebruik, Xtreem rechtse uitlatingen, DAAR is de gabberscene dood aan gegaan....
laatste aanpassing
"Danielito, je bent een LUL!" ;D:9

(namens iedereen ook ;))
laatste aanpassing
LX, niet mee eens, maar heb geen zin om het principe van commercialisatie & de gevolgen daarvan NOG een x uit te leggen...

maar ik zou zeggen: volg de hardstyle scene, gaan al behoorlijk de goeie kant op
Tja.....Hardstyle....Beetje nichterig...
Hmmmzzz heb het uit een boekje dat is geschreven mede met Paul Elstak en DJ Rob, zijn niet bepaald 2 mensen die nix van de scene afweten. maar goed is al een tijdje terug dus ik zal ut nog een keer lezen ;). Tuurlijk komt die commercieele zooi niet ten goede van de scene maar of het het nou echt kapot zal maken, daar geloof ik niet in.
Paul Elstak??


hahahaha, mjaaa, HEEL raar dat daar in staat dat het NIET de commercie was...

goh nou zeg!!

als ik in een boekje schrijf dat ik een neger ben, geloof je dat dan ook??
idd een bedenksel van een aantal gasten van "de raggende mannen". En gabbertje zelf kennen veel mensen ook als acteur uit serie's, comedie programma's en TV commercials.

verder vind ik die gast echt steen goed. Geweldig hoe dat "typetje" neer gezet werd :D. Want zeg nou zelf, hij was wel verdomd goed in zijn rol.

Maar ja, het was idd niet goed voor de gabber scene en super commercieel, maar daar zou ik als acteur en niet gabber lekker schijt aan hebben. Een hoop andere mensen (vooral kinderen) hebben er iig wel hoop lol aan beleefd.
Elstak en Rob zijn anders wel 1 van DE grondleggers van de Hardcore... en hebben alles vanaf het begin tot aan het eind meegemaakt...

En Elstak was toch wel 1 van de eerste die met echte harde gabber kwam (parkzicht tijd). maar goed later hebben de mensen die nu de Klubbheads vormen de commercieele versies van pauls muziek gemaakt en die zijn commercieel geworden ja.
Heb trouwens nooit gezegt dat ZIJ zeiden dat het daar NIET aan lag.

Het was mijn menig dat iets niet kapot gaat door commercie, niet op de manier in iedergeval hoe de Hardcore is doodgegaan.

En nee als jij iets zegt geloof ik het niet, als zij hun verhaal doen over de gabberscene dan geloof ik dat wel ja...
laatste aanpassing
Noah
Artiest Cj Noah
ik vind die gekhous maar een rare neger hoor!