Partyflock

Wanneer vind je dat je lekker gaat?

 
Forumonderwerp · 14851
Ikzelf heb als ik alleen MDMA gebruik dat ik alleen maar 'sterretjes ga kijken' en daar krijg ik natuurlijk wel 't "ik-ben-buiten-mezelf-gevoel" van. (als dat niet zo is, kan je net zogoed nix gebruiken)Maar als ik dat op 'n feest heb, ga ik niet uit m'n dak, eigenlijk vind ik dat zelfs best zonde van m'n feest! (ik sta alleen maar suf naar de lichies te staren)

Met speed (ik weet 't, dat is rommel) ga ik juist wl dansen, helemaal uit m'n bol! En dt is voor mij het gevoel wat ik wil hebben op 'n feest!

Maar omdat ik hier vooral over goeie ervaringen en trips hoor op MDMA, vraag ik me af of 't verschil zit in of jullie 't wl relaxed vinden om te 'staren' of dat jullie ook echt helemaal los gaan van alleen MDMA? (Dat ik er dus gewoon anders op reageer)

Ik ben echt erg benieuwd!
Omdat ik echt benieuwd ben, reply ik mezelf even, om weer bovenaan te komen... (xcuses)
xtc is het toch wel..
ik moet er aleen niet bij blowen ben ik sinds kort achter. ik wordt dan helemaal wazig en space.
ikzelf vindt dat juist niet leuk laat mij hard gaan lekker :bounce::bounce::bounce:
laatste aanpassing
Bij mij gaat het lekker als ik gewoon lekker aan het :bounce: ben. :D
Als ik nix heb gebruikt en lekker een beetje aangeschoten/melig ben
spacen is realexed :D :bounce:
Ik hou gewoon teveel van weed :D

Das mijn probleem

En van weed word je suf :D

En daarom ben ik atlidj suf als ik feest :D

(behalve als ik nuchter ben, watn van alleen blowen word ik niet suf
Hardgaan van XTC???

Dan heb je geen goeie XTC
2 sc@anhuppeldepup>>> speed is idd slecht, maar wat slecht is, is vaak wel heel leuk ;)
Doe voor mij maar HEEL veel Bacootjes en andere ALCOHOL!!!!!
offtopic

koelie profielpic bacobass!

offtopic off
\Inderdaad VET, het is een stukje van de Nature-one film, die binnenkort op partyflovk te zien is!!1 Een soort droom van mij.
jah dat ut N1 is hak al door, goed h?? :D
Nou nou, die film is best ok (ik heb hem al gezien)
ja ik ben dat filmpje ook al de hele tijd aan het bekijken hehehe is idd vet!
Ook omdat het gelijk op gaat met z'n tweeen, en dan die gast met zijn handje aan de rechterkant. Die houd niet echt van HARDCORE, dus kijk maar naar zijn arm (een beweging van LATER KUT MUZIEK!)
Hij heet trouwens Marty mc fly.....

Groetjes en drinl een BACO mee!
Ik voel me pas lekker als ik me relaxed en op me gemak voel en dan kan ik voor mezelf makkelijker los komen, want dan voel ik me vertrouwd enzo :)
soms heb ik het gevoel dat ik nix anders wil dan me hele leven stampuh,
dat is pas lekker!
Ik ga echt niet zitten staren met MDMA, ga juist vet uit mijn dak , flink :bounce: en zie alles met een waas voor mijn ogen, en natuurlijk flink klappertanden, dat vind ik nog het lekkerste gevoel, dan weet ik zeker dat het goede MDMA is.
laatste aanpassing
Ik drink van te voren altijd wat alcohol.. als ik dan wat neem ga ik er nie op zitten wachten tot ut inslaat!!!

Vervolgens voel ik dat ik opeens hele lichte benen krijg en me een btje zweverig ga voelen.. ga btje met me hoofd heen en weer!! En dan zit ik er in.. stampen.. drinken.. lullen met vrienden... met vriendinnen.. etc..
ik gebruik van alles en nog wat maar drink geen alcholhol.
ik vind het heerlijk om te spacen en te trippen en ja als ik eenmaal bezig ben hou ik niet meer op met slikken of snuiven maar ach je leeft maar 1x.
als een p'tje bij mij inslaat dan heb ik ook vaak kotsneigingen das wel minder.
Ik voel me lekker met een zooi bier op en dan een klutser neem.

Maar het lekkerste gevoel vind ik toch een beetje (goeie) speed. Maja.... alleen de bijwerkingen he
dat egte wazige hou ik ook niet van... kheb keertje flinke zware mdma pillen gehad liep ik alleen maar btje wazig om me heen te staren enzo helemaal geen zin om te :bounce: kheb tog liever pillen waar ietsie speed in zit
Geef mij maar een speedpilletje! MDMA is ook relaxed, maar dan moet ik niet gaan zitten chillen.... Dan space ik em der uit!!!! Beetje zonde van je kaartje als je toch niet aanwezig bent, maar aanwazig..... Ga ik met mijn ogen draaien... Niet echt prettig om naar te kijken!
Het voelt wel super chil!!!!
Ik heb thuis van da klei achtig spul das bijna puur MDMA en daar word je een partij wazig van nou nou maar ik voel me dan meestal goed alles is leuk maar da ik er echt van ga flippen neej
Ik heb 1 keer pure mdma op dat was zo relxt, het is alleen zo moeilijk aan te komen!! geef mij marr pillen en ghb
offtopic

dat filmpje van Bacobass is echt aanstekelijk, iedere keer zit ik er een paar minuten naar te kijken whehe, echt KICKE...
als ik net me sos op heb, ik merk dak me halve bek nie meer voel, als ik dan muziek hoor dan ben ik gewoon op mn best! dan ga ik er helemaal in op!
geweldig lekker
als ik vette hardcore uit de boxen hoor knallen!!! dan ga ik echt hard!!
laatste aanpassing
alsk ga blazen en raare verhalen ga vertellen en alle kanten op ga kijken :D.wgegege LoL...das pas vaaaaaaaaag :D en dan lekker po-go :D
Met xtc op kun je prima springen zolang je maar in beweging blijft en zo niet dan moet je veel praten. Anders raak je inderdaad in je eigen space-wereldje, kan heel leuk zijn af en toe maar op die manier mis je wel een hoop van je feest!
xtc wie dat heeft uitgevonden mag van mij een dikke prijs winnen geweldig spul...i love xtc heerlijk uit je naat zijn lekker spacen geweldige muziek heerlijk sfeer lekker beuken mooie dames wat wil je nog meer ikke niks hoor...
Ik eet meestal een boel paddestoelen (truffels) daar ga ik echt lekker op, smaakt wel beetje viezig, maar puur natuur !!!!!!!!