Partyflock

Logo-/ kleur op-/van pillen zegd niets

 
Forumonderwerp · 14846
Beetje jammer, ik lees steeds vaker dat mensen via PF proberen te achterhalen of de door hun gekochte pillen wel goed zijn. Dit door het doorgeven van kleur vorm en logo. Helaas is dit allemaal onzin. Op het moment dat je namelijk veel (meer dan 1000) pillen gaat bestellen, mag je er hier bij de plaatselijke sprokkelboer zelf een logotje op kiezen... leuk he, en weet je wat, zelfs de kleur mag je kiezen.

Dus stop met die onzin van ken je die, of wat voor een pil is het, laat het lekker zelf testen als je het zeker wilt weten... of je houd van een gokje....
gelukkig is die gok nog steeds goed gegaan;)
kans is toch vrij groot dat je uit dezelfde batch hebt wanneer afmetingen/logo/kleur/omgeving overeen komen... vooral omdat niet iedereen zo'n sprokkelboertje heeft die ze ff snel zelf drukt bij afname van 1000+..

waarom kijken ze bij jellinek eerst in database of ze je pil kennen of niet? dat zou dan foute voorlichting zijn....
Lijkt mij wel na dit verhaal. Jellynek is niet de gene die ze perst... of wel. Je moet je altijd bedenken dat er door Nederland zeker 150+ laberatoria bestaan waar dagelijks meer dan 2.500.000 pillen worden geperst. Natuurlijk is de kans groot dat je ze uit diezelfde batch hebt. Maar geloof mij een logo op een pil is net zo wisselvallig als het weer.

Een logo is reclame, iemand kent je logo en vraagd de volgende keer om diezelfde, een makkelijke mannier van herkenning... kijk naar CocaCola... en als je een goede naam hebt, zijn er altijd mensen die daar van willen profiteren... (imiteren)
Ik ben 't met MC eens. Ik krijg meestal van een vriend van mij die ze zelf drukt en dan kan hij precies vertellen wat en hoeveel erinzit. (hij maakt ze trouwens zonder logo) maar ik heb ook wel is twee dezelfde pillen gehad van twee verschillende mensen die precies hetzelfde eruitzagen, maar van de eerste ging ik lekker en na de tweede ging ik opeens heel anders. Niet dat ik fout ging, maar dat heeft (iniedergeval voor mij) genoeg bewijs dat niet elke 'zelfde' pil ook echt 'dezelfde' pil is! En het hoeft maar 1 keer fout te gaan voordat het telaat is!
pfffffffffff-------- gaan we weer!

wel goed dat je een forum opent...
maar sorry, mensen die niet weten wat ze slikken, en toch gezellig gebruiken....
zullen door het openen van dit forum niet ineens de troeppies laten testen...

heel jammer...

wel goed dat je mensen ertoe probeert aan te sporen, maar denk echt dat het zonde van je tijd is...

by the way...... ga je ook lekker naar Mysteryland???
enne... ruben????
gedraag je een beetje!
hihi..
kussie voor jou...
wanneer wilde je nou een jointje roken?
paps en mams gaan bijna op vakantie...
feest!
Zijn gewoon kleurstoffen die ze er in tyfen!! Roze voor de meisjes.. blauwe voor de jongens!!
ben het helemaal met mc eens.
heb dat al vaker gezegd in dat soort topics
laatste aanpassing
2 lisette: jointje gaan we cker binnekort roken.
en ik ga me wel gegragen vandaag kusje terug

(K)
maar tog: blauwe hartjes zijn goeeeeeeeeed!!!!! :P
de kleur maakt volgens mij wel een beetje uit hoor. Ik denk dat ze wel heel erg kunne klote met de kleur van een pil, maar sommige stoffen hebben die kleur van hun eigen. Maarja, ik ben ook geen chemicus die die shit in elkaar zet dus weet t niet.