Partyflock

Dokter in the house ?

 
Forumonderwerp · 14771
Ik heb de laatste 2 dagen een erg benauwd en drukkend gevoel op me longen. Als ik me bijvoorbeeld uitrek, dan sterf ik van de pijn. Ook als ik voorover buk heb ik er last van. Zelfs als ik diep adem haal, dan merk ik dat.

Dat het niet goed is kan ik zelf ook wel ruiken, maar zou het kunnen dat ik een rib gekneust heb ofzo. Heeft iemand hier ervaring mee of verstand van ofzo ?

Ik ben namelijk iemand die gewoon niet naar de kwakzalver gaat uit principes. Pas als ik echt iets mankeer, dan zal ik erover nadenken om naar de dokter te gaan.

Adviezen of prognoses zijn van harte welkom :S
misschien longvlies ontsteking?
Je longen zij het waarschijnlijk niet.­ je longen zijn in principe gevoelloos, behalve als je een ingeklapte long heb ofzo...­dan gaat het ademhalen wat moeilijker.­ Ik denk dat je gewoon een spier verrekt hebt, kan je wel een week last van hebben, maar kan geen kwaad.­ Als het er over 3 dagen nog zit zou ik toch even naar de dokter gaan.­anyway...­suck6
Gewoon even rustig aan doen morgen in de zon gaan liggen en relaxten :D als het zondag nog niet over is moet je maandag naar de dokter :S
I have no idea..

Longontsteking ?

Als het over een paar daagjes niet over is toch maar even naar de dokter he! :)

(f) Sterkte.