Partyflock

Foutmelding XP

 
Forumonderwerp · 14649
Heb nu windows XP erop , en ik wil gisteren HalfLife erop zetten maar bij de installatie geeft hij aan dat de InstallShield een soort foutmelding heeft waardoor ik dit spel niet kan installeren??? dan vraagt hij of ik een soort rapport wil opstellen en die naar Microsoft opstuurt. Is die foutmelding dan een teken dat die CD kapot is of>??? help me ff !
Als er binnen Windows XP een programma vastloopt of niet werkt dan genereert ie een foutrapport. Je hebt dan de keuze om dit foutrapport naar Microsoft te sturen en er wordt gezegd dat ze deze rapporten behandelen. Als er dan wordt geconstateert dat de fout een probleem binnen windows is, dan wordt dit opgelost en via windows update beschikbaar gesteld. Je kan dus een poging wagen of je stelt Windows XP zo in dat bij het draaien van HalfLife een simulatie wordt gecreeerd van Windows 98... succes.
weet jij hoe ik dat kan doen dan ? hem in 98 laten lopen?
En wat denk je zelf dat het is? een beschadigde cd? of zal de hem dan alleen niet lezen en niet zo'n foutmelding als dit geven?
De installshield loopt waarschijnlijk al vast. De cd is niet beschadigd, dan leest ie helemaal niets meer van cd, ook de installshield niet. Je kan de CD in zijn geheel kopieren naar harde schijf, vervolgens de read-only van de bestanden afhalen. Dan klik je met je rechtermuisknop op het bestand setup.exe, klik je vervolgens op eigenschappen (properties) en dan moet je maar ff zoeken want ik heb hier geen windows xp en kan je niet precies vertellen waar het zit, maar het zit er wel...

Anders druk je de F1-toets ff in, da's de help!
Heel kut.. volgens mij heeft betweter er wel een btje verstand van!!
Tnx Jordees!

hoop dat ik er iets aan heb:)!
maar alleen die read only eraf halen?