Partyflock

Ergens crashen na ML, voor degenen die ook niet naar Q-Base gaan!

 
Forumonderwerp · 14622
Hellow! Zoveelste ML-topic alweer, maar het valt me op dat enorm veel mensen na ML naar Q-Base gaan.­ Ik ben niet zo'n afterparty-mensje, denk dat ik aan ML meer dan genoeg heb om weer een onwijs vette herinnering aan een superfeest te hebben.­ Daarnaast heb ik die Dana onderhand wel vaak genoeg gehoord en vrees dat ze me niet 5 uur lang kan boeien, en is mn banksaldo zo negatief dat ik er zelf haast rood van uitsla.­ Maar ja, 's nachts rijden er geen treinen en moet dus wel effe iets vinden om me die nacht bezig te houden!

Vroeg me dus af, zijn er nog meer mensjes die na ML niet naar Q-Base gaan, wellicht een ander leuk feest weten of zin hebben in een relaxed nachie ergens thuis? Iemand meer info over coole afterfeessies in A'dam en omstreken???
Hmmmm...

Steffen??

Klinkt interessant!!!

(6)(6)(6)
Ja hij gaat mee!
*denkt na.....*

Nee, geloof ik idd niet.

Tja, da's nadeel van thuiswonen. Hebbie nog ouders waar je rekening mee moet houden. :S:S:S

Anders had je zooooo meegemogen hoor. :devil:
Ene hij wil volgens mij die foto die mislukt was op Multigroove nog steeds een keer overdoen :)
En ik, en ik en ik en ik en ik!!! ikkeh :DNou, als dát niet boeiend is... ­[img]http://images.tweakers.net/forum/smileys/yawnee.gif[/img] ­[img]http://images.tweakers.net/forum/smileys/nosmile.gif[/img]
Obi: Is jullie mailbox al een keer leeg? Stuurde vandaag nog een keer een mailtje (voor de prijsvraag van ML) maar die kwam direct weer terug!
laatste aanpassing
Mail werkt weer prima hoor..­

Stuur maar een testje naar ibo@­q-dance.­nl zie ik wel of 'ie aankomt..­ Maar de hele dag werkt alles weer prima.­ (gisteren ondanks de foutmeldingen ook trouwens, alles kwam gewoon aan)
2WJ: Amsterdam-Utrecht is een nachtnet..­ mocht 't in A'dam niet lukken, dan kan ik een hele afterparty-club huisvesten in me huissie hier in Utrecht..­ dat bedoelde ik
Oke dan zal ie wel aangekomen zijn kreeg alleen een mailtje terug dat jullie mailbox volzat (gisteren, nu alweer eergisteren ookal)
Bashil, je bent een engel, is zeker een goeie optie, en dat ondakns mn uitbrander gister in dat PB'tje!

Enne Ibootje, zeer boeiend!!! Maar van jou moet ik natuurlijk helemaal naar q-base komen...als je Dana nou in de bezemkast verstopt en Sven Vath laat overkomen sta ik direct op de stoep!

hahaha mark, dat klopt ja, maar als jij die foto nou weer laat mislukken dan kan ie nog een keer over...en nog eens...en nog eens.....(6)
WJ, ik zie je op ML ook wel al hoor, komt wel goed :)
Geen probleem! Maar denk dat ie na 10X toch wel iets door gaat krijgen!
laatste aanpassing
Denk trouwens niet dat hij er wat van zal zeggen :devil: En ik maar toekijken en foto's maken :(
Dus na 5x is ie gelukt! Deal??????
Hahah ja na 5x is ie goed, en dan mag jij!!!!

(6)
Tot zaterdag dan maar :devil: 'k ga nu maar eens slapen morgen een dagje weakboarden :);)(of hoe je het ook schijft) Alvast weltrusten!
Goodnight mop, en het is Wakeboarden, weakborden betekent zoiets als zwaksurfen...%)
Hahah ja kan niet slapen! Enne Daisy, bedoel je gruwelijk lekkere V8-Daisy? Ow wat cool! Geef dr een dikke kus van me en jullie moeten snel een seen keertje mee gaan feesten!!!!
haha zekers :9 komt wel goed binnenkort ;)
laatste aanpassing
je akn ook naar eindhoven gaan lopen.. dan hebbie wat te doen 's nachts :P
Colin...­ga eens gauw slapen!!!

Hehehhe!

Ik ga wel op een oor, spreek je nog voor za.­ misschien kan ik jou dat Q-Base idee uit je koppie praten, want dat gaat nergens meer over!!!
He als ik wil BeuQen dan moet dat kunne jah.... :D ach jah... tis nie alles.. maar ik heb nog wat feesies in te halen, laat ik het daar maar op houden... truste (K)
laatste aanpassing
Ik snap waar die vandaan kwam, WJ, dus dat leg ik dan ook net zo makkelijk naast me neer.­ Beetje begrip in de wereld zorgt o.­h.­a.­ voor wonderen, toch?
Q-base word inderdaad niks.­
Is de Mazzo niet wat voor je?
:'( ik vind de NS helemaal niet lief. Ik ben bang dat ik dus zo'n 1.5uur eerder het ML terein moet verlaten wil ik die dag nog thuis kunnen komen.

Pff waarom woon in dan ook in zo'n ver afgelegen DORP.
Wij gaan waarschijnlijk na ML een kampvuurtje bouwen vlak bij de hei in Hilversum, lekker chillen onder de sterrenhemel :D
laatste aanpassing
Wij gaan Amsterdam in na ML, waarschijnlijk naar de iT, (effe afscheid nemen,de iT gaat dicht op 25september) en daarna naar Sinners of Cooldown en de wallen zijn ook nog een optie hahaha
Crashen na ML land:S

Als je dan toch niet wil slapen trek j ehem toch echt wel naar de fun voor die 15 Euro's.
gaak echt niet bij iemand op de kouwch hange.

greetz!
To Hardstyle en alle anedren: Nogmaals, ik HAAT hardstyle, en ik :kots: van Dana! Sorry, no offence, maar die keren dat ik in de FUNwas iriiteerde ik me rotaan de muziek...

Dus no option! Wat Laakie zegt klinkt wel erg cool, denk dat het zoiets gaat worden, beetje fik stoken en sterretje kijken!!
*hahahaha.. ik ken die hei, heb zelf 5 jaar in Hilversum gewoond. Met dit weer, als het droog is, fixt het hele gebied af van Hilversum tot Baarn. Dat wordt geen klein kampvuurtje. ;-)
Neem gewoon een zooitje GHB tot je..­ en ga ergens in je remy liggen spacen ofsow! Dat ken ook best gezellie wezen!! Misschien kom ik dan ook wel ffies naar je toe om je te vergezelen als je daar behoefte aan heb!!
Hahha gRuleZ: wrong answer!!! No GHB for me, ik haat dat spul.­ Maar spacen met een jointje zie ik wel zitten, kom je dan ook nog effe langs???
Bashil: Er is naast de hei een grote zandvlakte, daar willen we gaan zitten, anders fikt inderdaad de hele hei af ;D
Ik doe niet aan afteren!!!!!

Afteren is voor mietjes;P
Heb misschien vervoer terug naar Eindhoven...­zou beter zijn, kan ik gewoon mn bedje induiken, heb toch ma.­morgen weer om 08.­45 tentamen...­zucht...­

Maar blijf vooral komen met de tips!!!
Mazzo ofzo
smaken verschillen GELUKKIG!!!! :)
maar je hebt toch 2 zalen en die varieren toch altijd wel van elkaar.
Maar goed! ik moet voetballen de dag erna , een kutoefenpotje en om 10 uur er zijn...dus ik weet ook niet of die 5-uurs set me kan bekoren:)
Gewoon naar Q-base gaan geen gelul. Gewoon nog effe :bounce: in de Fun :P
Meeting houden na ML en dan komen ervan zelf goeie ideen als je flink naar de klote bent.­ Eerst een pompie pakken en daar iets bedenken is ook altyd wel relaxxxx
Twister ?! :P
he moppie,

wat lees ik nou weer allemaal???
hmm....;)
2Lange... ja ik wil me twister meej nemen.. maar bennem kwijt :'( kannem niet vinden

toen wou ik m vandaag kopen maare.. iets van 70 hulden ofzo.. enne pleur m toch weg op ML dan :/
Nah, Twisteren op de 'Lange' manier is denk k niet zo'n goed idee op ML :D
Is beter geschikt voor de late uurtjes in privesfeer :P
jacky,
als je echt niks weet,
dan kom je toch naar hwijk en hou je
m'n bedje warm tot ik terug kom van hemkade..
hihi..;)
Jacky, ik had je graag een aftertje bij mij aangeboden al hadden we moeten lopen vanaf Ruigoord naar mijn huis. Maar helaas, ik denk niet dat mam dat op prijs stelt! Binnenkort in het huisje v/e vriendin, dan is er veel meer mogelijk, ok?! (K)
mja.. ik moet ook veel eerder weg al wil ik nog thuis komen :(
Ik ga denk ik wel naar q-base. Tebnminste alleen bij gastenlijst en als mn benen het goedvinden :)

En ik ga in de q-base niet veel naar dana aangezien ze toch in de tweede zaal staat! Zaal 1 word het dan!


:bounce:
jacky wat heeft dat nou voor nut......je gaat gewoon naar de hemkade dan lekker dooor naar bloemendaal daar ffies lekker slapen en dan heb je rond een uur of 2 als je wakkker word weer een super gezellig feestjuh.......btw je kan ook the q-base overslaan en gaan slapen op het strand aangezien het een superhete!!![;-) jammie] nacht gaat worden zaterdag op zondag.......zow
Tja, mijn plannen zijn inderdaad ook aangepast, in die richting.­ Vrienden van me stonden al op de camping, bij Bloemendaal, en vanmiddag heb ik mijn tentje er naast gezet.­ Morgenavond dus gewoon lekker naar het strand, daar lekker chillen, en de drukte op zondag omzeilen.­hehe