Partyflock

Meisjes/vrouwen worden gekeurd als een stuk vlees hiero...

 
Kan me ook vergissen hoor, maar je hoeft maar ff te kijken bij een foto, waar een leuk ja toch aardig meiske opstaat, en hup meteen een lap tekst eronder dat ze mooi strak dit grote dat, ga maar door, maar ik vind toch dat het net lijkt of je bij een keuring staat te kijken, kom haast nooit foto's hier tegen waarbij een jongen zo wordt beoordeeld!!
ja ik vroeg me dat toch af...kom maar op met jullie reactie's...ben benieuwd...

kuskus cOrRiN..
Nou ik keur mannen, en echt niet met een blad voor mijn mond.
Tja je kan wel proberen op een foto te kijken hoe de persoonlijkheid van zon meisje is maar dat zie je er toch niet zo mekklijk vanaf he?

Als je commentaar geeft op een foto van iemand kan je toch weinig anders doen dan commentaar geven over diegene zijn/haar uiterlijk of de manier waarop die persoon op de foto staat.

Je kan wel je er tegenaf zetten dat mensen andere mensen beoordelen op hun uiterlijk maar dat is toch een nutteloos want iedereen doet het.
en je zegt wel vrouwen en meisjes maar ik ben geen van beide en ik heb ook al heel wat commentaar over me heen gekregen over fotos die hier van me staan...
je ziet er zelf ook wel uit met een lekker bekkie;D

nee ff serieus, vrouwen mogen dat ook bij ons doen hoor, wat boeit het tis 'maar' internet

nou zal ik weinig complimenten krijgen, maar ach, heb ook andere kwaliteiten:D
Ach nee ik zet me er ook niet tegen af ofzo...
Daar begin ik niet aan, maar tja het viel me nu eigenlijk al de hele week op...dus zodoende ff dit bericht...maar goed dan zal ik vanaf nu ook wel alle jongens commentaar geven... :) Jummie, maartja het is toch anders, meiden hebben borsten en tja wat zit er nou bij jongens he, aleen een leuke kop, en een grappig bovenlichaam... ;)
Ik vinnut ook nie eens zo erg hoor, je zet die fotoos er tog ook op om te kijken en bekeken te worden? Mij maakt t niet zoveel uit, en ik vind het hier wel meevalle.. meestal issut ook grappig bedoelt enzow, vint t nie storend ofzow... hier blijven ze meestal nog wel netjes.
(K)ie
borsten zijn toch ook bovenlichaam corrin:S:S

sommige mannen hebben zelfs meer borst dan sommige vrouwen:D;D
Tja zo kun je het ook stellen......
Je ie...sommige mannen meer borsten dan hun vrouwen...jak..:)
Vrouwen zijn gewoon lekkere wezens! En wij mannen kijken er graag naar ;):P

Het loopt hier nou niet echt over van diepgang dus dan kijk je al snel naar oppervlakkigheden en daar valt het bekijken en evt. beoordelen van foto's ook onder.... Dus vrouwmensen als het jullie stoort (ik betwijfel dit trouwens) breng diepgang op dit forum! hehe :P
dat vind ik nou een mooie uitspraak, vrouwen gaan er prat op communicatief vaardiger te zijn dan mannen, well show me. ik neem een uitdaging graag aan:)
Welcome in real life baby...hehehe...das toch al eeuwen zo dat vrouwen gekeurd worden...andersom net zo, vrouwen zeggen dat alleen niet zo gauw...je weet toch, als een vrouw wat doet dat is ze meteen een slet, en als een man iets doet dan issie stoer...mannen denken gewoon met hun kleine kopje...*oeps* wat voor reacties zal ik hier nou weer op krijgen...hehehe:P:P:P
klein? KLEIIIIIIIIN? hehe
hihihihi... mannen zijn gewoon niet anders!
en idd als wij meisjes zeggen van OEH LEKKER LIJF of LEKKER BEKKIE ben je al gauw een slet omdat je zoveel mannen mooi of knap vind... helaas val ik niet onder de meisjes die haar mond erover houd.
Ik kijk alleen niet vaak naar die foto's en anders geen reply tenzij ze met zijn allen iemand gaan aanvallen omdat ze niet mooi is want dat zeggen de meeste meisje weer wel VAN ELKAAR! maar goed hihi :)
een man mag zeggen: lekkere tieten of lekker gat... lekker stoer vinden ze dat...

Nah mannen *zucht* is altijd al zo geweest! you can't do nothing about it!
Dancegirl2001.....

Ik sluit me bij je aan...mannen ... ;)
Nou dames, wat houdt jullie tegen? :D
mannen die ons dan als sletten gaan behandelen en ons zo noemen :)
nee, mannen moeten vrouwen niet als sletten gaan gebruiken.
maar naar een mooie vrouw kijken en daar wat commentaar over geven is toch niks mis mee ?
ik zelf heb 3 maanden een relatie (met deedee) en ik kijk ook nog steeds naar vrouwen hoor, niks mis mee en het is een mannen-eigen ! ­[img]http://www.smilies.nl/happy/wink.gif[/img]
jkwil ff gekeurd worden..
http://1006174172.camarades.com/
live online webcam! :-D
ProuD to be a SleT....!! :)
wat maakt t uit ik mag ook graag naar lekkere mannen kijken en commentaar geven.......ik heb er helemaal geen last van :)
Hardfloor, je bent goed gekeurd, echt wel camerageil jij (k)
als vrouwen dat zegen noema ik ze geen slet hoor, waarom zou ik, jullie hebben toch ook ogen en een lustgevoel? als ik een vrouw een slet noem moet ze wel SERIEUS nymfo zijn:D
nouhuhhh ik vind het anders ook niet erg om naar de mannen te kijken as een stuk vlees hehe :D
1. je bent jaloers
2. als mannen naar borsten kijken voelen ze zich meer gelukkig
Is dit boven staande bericht voor mij bedoelt?? :)
Vind het wel grappig dat dit nou na ongeveer 25 berichtjes een keer gezegt word...Dat ik jaloers zou zijn...Nee eerlijk gezegd ben ik dat niet, het viel me gewoon op...moet je een beetje beter lezen wat ik heeeeeelemaal boven aan heb neergezet...dag
ze heeft niet eens iets om jaloers op te zijn! meisje ziet er gewoon normaal verzorgt en goed uit... misschien ben je zelf gewoon aangesproken??!
2......dancegirl2001 Hihihi ;)
Jij bent wel lief! (K)
mijn streven was bitch worden eigenlijk.
mijn streven is ...

om om 17:00 in de auto te springen , en weekend te gaan vieren :D
Naja Bitch..lief...

Bitchen kunnen ook lief zijn... ;)