Partyflock

Iemand enig idee...

 
Forumonderwerp · 14588
Heb een grote voorraad oxazepam &­ diazepam thuis liggen.­

Weet niet of ik t goed schrijf, volgens mij wel.­

Heeft iemand enig idee of je met die in combinatie van wat anders nog "­leuke"­ dingen kunt doen ? Het schijnt rust gevend te zijn, beetje vergelijk baar met blowen, loom, soort slaapmiddelachtig.­

Het is een geneesmiddel maar dr moet wel wat mee te bedenken zijn denk ik zo.­ Het is mogelijk volgens mij dus..­ tell me.­

Anders flikker ik het weg.­
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
heb geen idee maar is het poejer of pilluh of wat?


vertel vertel vertel :D
Zijn pillen waar je rustig van word.­ Je kan het niet zomaar krijgen de dokter moet het voorschrijven.­ Een soort valium volgens mij.­
al op internet gezocht verder? misschien dat er iets over te vinden is! zal eens kijken :)
Hehehe neej nog niet , ik zal ook eens ff kijken :)
diazepam = valium :D
oxazepam = Seresta

en je kan er aan verslaafd raken! meer heb ik nog niet :p
laatste aanpassing
Bron:http://www.ypsilon.org/hulp/nieuws/yn68/drugs.htm

Dit zijn kalmerende middelen, over het algemeen de zogenaamde benzodiazepines. De bekendste vertegenwoordigers op de illegale markt zijn: Valium (diazepam), Seresta (oxazepam) en Rohypnol (flunitrazepam).

Al deze kalmerende middelen kunnen door de huisarts worden voorgeschreven, maar ze zijn ook alle op de zwarte markt en bij dealers verkrijgbaar. Uiteraard tegen pittige prijzen. Deze kalmerende middelen kunnen in principe een zenuwachtig of angstig iemand goed tot rust brengen. Het nadeel is echter dat ze verslavend zijn. Als het middel is uitgewerkt, wil de betrokkene het snel opnieuw gebruiken. Het gevolg is dat het lichaam eraan went en dat de gebruiker steeds vaker en meer van het middel nodig heeft.


Met name bij Seresta (oxazepam) kan dit leiden tot het gebruik van een dosering van bijvoorbeeld 600 mg. per dag, terwijl de huisarts hoogstens 30 mg. per dag voorschrijft. Voorzichtigheid met dit middel is dus te allen tijde geboden. Het gebruik dient altijd aan tijd gebonden te zijn, dus bijvoorbeeld nooit langer dan veertien dagen.
laatste aanpassing
Hehehe ja ik zag t was ff aan t kijken bij Google hehe als je wil kappen met alcohol :P:P:P
Laat het bij deze dan wel even duidelijk zijn dat ik geen dealer ben ofzo hahaha :d

neej ff serieus hehe.
nu is dus de vraag wat is een grote voorraad?

dan ruik ik handel :p
Naja geen verhuisdozen vol dat nie, maar tog redelijk wat :P

Hehehe maar ff voor de duidelijkheid ik ga die dingen nie verhandelen ofzo als dr wat met iemand gebeurt wil ik dat nie op mn geweten hebben hehe

Kan je dr wat mee dan ofnie?
laatste aanpassing
dat word dus ff snoepen bij de koffie vanavond :)

of heb je het al geprobeerd ?
Nou je word dr volgens mij alleen nog maar loom van hehe
volgens mij wel ja

dus als je foom wil chillen op de bank kan je wat slikken :)

anders kijken of je een dealer kan vinden die interresse heeft dan hou jij er mooi nog een beetje geld aan over!
Hehehe naja geld boeit me eerlijk gezegd nie zo hehehe

Ik wil nie dat andere mensen dr wat door oplopen joh hehe

Soms kan ik wel verstandig zijn :d :)
laatste aanpassing
nou dan is de enige optie door de plee spoelen denk ik :D

maar zoon verstandige meid als jou vind dat natuurlijk ook niets :p

dan hoort het dus bij het chemisch afval thuis! ff wachten totdat er zoon karretje door de straat komt en dan kan je je partij drugs in gaan leveren :) hopelijk doen ze daar niet moeilijk over!
:d

We zullen zien :P
als je opgepakt word voor het inleveren van drugs bij de chemokar moet je het ff posten :D :D :D

maar dadt zal wel niet ik denk dat ze het als mediceinen zien en wanneer het over datum is dan hoor je het bij hun of bij de aphoteek in te leveren ! daar kan je het dus ook nog heen brengen bedenk ik mij net daar hebben ze vaak een bak voor over datum mediceinen staan! daar kan je het zo in pleuren zonder dat ze je er op aankijken denk ik.
Hmmmz meneer Franz klinkt zeer ervaren :P:P:P


Ik zal dr is eentje zelf testen ben wel benieuwd. Heb ook nog iets anders. Flunitrazepam (wat in jou stukkie staat) ofzo zit dr volgens mij ook bij. In ieder geval iets ingewikkeld.
nou als je het geprobeerd heb post maar ff je ervaring :) kunnen we mee genieten :p

En zoveel ervaring met het overdatum raken van zooi heb in niet! mediceinen heb ik gelukkig nog nooi hoeven te gebruiken en andere chemische goedjes daar zorg ik wel voor dat ze niet over datum raken :p

en .............

20 DECEMBER 2000. - Koninklijk besluit houdende verbod van de aflevering van
geneesmiddelen met een eenheidsdosis van flunitrazepam hoger dan 1 mg.

dat is dus denk ik ook wel echt rommel :D
In de pillen die (in Duitsland) in beslag genomen zijn, werden ook andere stoffen aangetroffen die mogelijkerwijs in sommige Lid-Staten eveneens onder de nationale drugswetgeving vallen: heroïne, marihuana, feentermine, flunitrazepam, coffeïne, acetylsalicylzuur, paracetamol, alfa-methylbenzylamine, efedrine, kinine, isosafrol, lidocaïne, testosteron, yohimbine en chlooramfenicol.
gekkkk

Dan zal t dat wel niet wezen, ik zal thuis eens kijken.­
en nog weer een stukje :p

Wat is Rohypnol?

Rohypnol® is de merknaam van een sterk slaapmiddel met de werkzame stof
flunitrazepam. Rohypnol valt onder de groep benzodiazepines waaronder de meeste slaap- en kalmeringsmiddelen vallen zoals Mogadon, Dalmadorm, Valium, Temesta en Seresta. Benzodiazepinen hebben een spierverslappende, angstverminderende en ontspannende werking. Ze versterken de remmende werking van de neurotransmitter GABA. Neurotransmitters zijn stofjes in de hersenen die een rol spelen bij de prikkeloverdracht. Door de remmende werking van GABA te versterken wordt de prikkeloverdracht in verschillende hersenonderdelen extra geremd.

Rohypnol wordt voorgeschreven voor slaapstoornissen waar mensen erg veel last van hebben en die het normale functioneren verstoren. Rohypnol wordt slechts in uitzonderingsgevallen voorgeschreven. Vanwege de bijwerkingen wordt de altijd de voorkeur gegeven aan andere slaapmiddelen.

Rohypnol wordt snel opgenomen en begint al na 10 à 20 minuten te werken. De bijwerkingen van rohypnol zijn: slaperigheid overdag, spierzwakte, duizeligheid, verwarring, moeheid en dubbelzien. Geheugenverlies kan ook optreden. Ook kan men van rohypnol psychisch en lichamelijk afhankelijk raken. Bij overdosering wordt de ademhaling onderdrukt en kan men in coma geraken.

Rohypnol® was doordat het zo snel werkte een tijd populair in de harddrugs scène, waar men 'rooie knol' niet als slaapmiddel maar als roesmiddel gebruikte. Men probeerde na inname wakker te blijven en in een soort droomtoestand te komen. Gebruikers voelden zich verdoofd maar merkten ook dat zij na afloop zij zich niet meer konden herinneren wat er gebeurd was. Op dit moment is drugverslaving voor artsen een reden om geen rohypnol voor te schrijven. Drugverslaving is een contra-indicatie.

Rohypnol kan in combinatie met alcohol of drugs levensgevaarlijk zijn, en tot zelfoverschatting, een totaal geheugenverlies en tot overdosis leiden. Sommige psychiaters menen dat bepaalde geweldsdelicten aan misbruik van dit middel te wijten waren. Maar tot een verbod is het (nog) niet gekomen. Wel is het middel in de opiumwet geplaatst. Voor artsen en apothekers betekent dit dat er veel administratieve handelingen aan het voorschrijven zijn verbonden en er strenge controle is.
Kom me ook bekend voor die naam.­
Ik ga strakkies tog echt ff kijken wat dr allemaal ligt.­
suc6 ermee

en als je het wil gaan proberen hou er ff iemand bij in je buurt die nuchter blijft en weet dat je het gebruikt hebt!
zodat als er iets gebeurd dat ze weten wat je gebruikt heb en wanneer!
en zorg dat die gene bij je blijft totdat het helemaal uit is gewerkt!
doe het in een voor jou bekende en vertrouwde omgeving want het zijn psyco drugs om ze maar in een hokje te drukken!
laatste aanpassing
Thanx voor je bezorgdheid maar het komt goed.
:)
nou snoepze dan maar ;)

en als het lekker is moet je wat voor mij bewaren dan wil ik ook :D