Partyflock

Waarom worden geplaatste foto's verwijdert???????

 
Forumonderwerp · 14557
Sta ik met mazzel op 2 foto's van hardbass en wordt er eerst vanmiddag 1 verwijdert en nu zie ik opeens dat de andere ook pleite is???!!!!!!!

Wat heeft dit voor doel als ik vragen mag??????

Ik was best toonbaar al zeg ik het zelf!! ;)
laatste aanpassing
Ik heb dan toevallig ook die foto's van Emilio gezien en als ik eerlijk mag zijn snap ik ook niet waarom die foto's er vanaf zijn gehaald. Ik zag geen verkeerde gelaatsuitdrukking, en racistische kleding enzo zag ik ook niet.
Waarom zijn ze er dan afgehaald?
Verklaar u nader als u wil pf.
laatste aanpassing
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Allereerst is het niet verstandig om dit soort dingen in het forum te vragen. Ik of de persoon die aangesproken wordt leest ook niet alles.

Om de vraag te beantwoorden. De eerste foto is verwijderd aangezien er iemand met linkerhand zo opstond dat het eenvoudig associaties met het tegenovergestelde opgeroepen worden. Daar zijn ook al waarschuwingen c.q. klachten over binnengekomen, dus je hoeft niet te schreeuwen dat het onzin is.

De andere foto is waarschijnlijk op verzoek van Grrr verwijderd. of anders op verzoek van Rikkie D, dus als je die foto terug wilt, zul je die personen er op aan moeten spreken ;)
Bedankt voor de uitleg Tommie!

Foto's met mogelijke nazigroeten enz mogen natuurlijk niet op de site en dan begrijp ik best dat die worden verwijderd. Voor alle duidelijkheid, hier had ik zelfs niks mee vandoen en het was me zelf niet eens opgevallen!

Vind het alleen beetje triest dat mensen om verwijdering van foto's gaan vragen als ze er ff minder op staan. Kan het me wel voorstellen als ze in hun eentje in full close up staan maar vind het een beetje egoistisch als er meerdere mensen opstaan en je gaat dan eisen dat de foto eraf moet!
Ik ga zeker geen moeite doen om die mensen aan te spreken dat ik die foto terug wil maar het gaat om het principe.
laatste aanpassing
ook mijn excuses dan want die nazigroet en dat gelul had ik ook niet echt gezien.
je kan dus bij groepsfoto's de rest naaien door ff te zwaaien :vaag:

ik zou t niet doen trouwens.
idd, volgende x een mooie Sieg Heil op de achtergrond!

Geintje!
Krijg je natuurlijk wel dikke stomp op je oog :D
Gezellig...
Gruwelijke profiel pic :D
Zeg toch Geintje gasten! :) Ik accepteer iedereen no mather what color!!
daarom de :-p smile
Roger that! :P
Jaja Nakmans, meteen rossen he :P