Partyflock

Fullmoonparty

 
Forumonderwerp · 14516
hee Pf-ers heb een vraagie..Ik wil volgend jaar (zomervakantie) met vrienden naar Thailand op vakantie en dan precies rond de tijd dat er een Fullmoonparty is. Ik weet dat ze een eigen site hebben maar toch wou ik mensen vragen die er meer van weten of ervaring hebben, me de nodige tips en informatie willen geven over deze party trip
thnx
Tja, ik zou je graag informatie willen geven want het lijkt me zelf ook super gaaf!! Maar helaas heb ik dat niet. Ik ga stiekem met je meekijken als het niet erg vind:D
Ik was er op de goeie tijd, land, maar verkeerde eiland... :S
Echt stom!

Het is op het eiland Hat Rin, vanaf Ko Samui kun je er makkelijk komen met de boot, z'on ferrie. (80 bath, of de speedboat voor 200 bath).
Je wordt er ook gewaarschuwd voor drugs die soms in je tas wordt gestopt en dat er dan opeens politie in je tas gaat graaien (alsof het ze is verteld...is dus ook zo) Zij vangen dan geld van je dankzij de tips van die bastards... lekker corrupt.
Goed op je spullen letten dus. :-P
laatste aanpassing
Oja, op deze site kan je info vinden wanneer de volgende is: www.googol.com/moon
:-D
jaja, ik zat vorige week nog op ko samui!!!! als je daar gewoon heen gaat kom je er wel ! :D
ik ben er dit jaar bij ..... sniffel gnaffel ... t'is echt heel relaxxed, vaag, maf .. en om nooit te vergeten! ;)
2 miss narcotic:
gaaf laat ik me tas gewoon openstaan en check um iedere 5 minuutjes :-p gratis dope!! wel snel opvreten iig wanbt anders pakken ze me natuurlijk hehe
OP deze site kun je alle parties wereldwijd bekijken...nou ja niet alle maar er staan full moons in thailand op en das wat je zoekt:
http://www.world-party.com
het eiland is ko phan gan, plaats is Hat Rin

been there done that, weet er alleen niet zoveel meer van :-D
full moon party's zijn bij elke volle maan.. maandelijks dus...
2 Mixie: Dat bedoel ik...;-) haha
Kijk gerust mee Nikita..kunnen we samen gaan :)
En bedankt voor sites Miss Narcotica en Mie..en Mar hoe pak jij het aan dan gewoon met de backpack richting die omgeving en dan kom je er zelf wel...gaat er nix uit via een of andere Nederlandse organisatie
Ha ha heb je nog niemand dan?
Nee jawel..een deel van me vriendegroep..maar hoe meer zielen hoe meer vreugde ;)
Ben daar twee jaar geleden geweest. errug leuk! Van de muziek moet je niet teveel voorstellen maar het hele plaatje is echt super. Het lijkt een beetje op bloemendaal maar dan onder de palmbomen op een mooi en warm strand. Je kan daar alles kopen maar raad ik je af om te doen... niet voor niks zitten iedere maand honderden toeristen vast wegens het bezitten of gebruiken van drugs. De dealers spelen een 1-2 met de politie en krijgen een gedeelte van de borgsom... no shit!

Als je meer wilt weten hoor ik 't wel... bijv. tips voor goede guesthouses.
Ook al moet ik eerst nog morge naar Kreta en duurt het nog een jaar..ik ben een en al oor Bees
Allergoedkoopst is gewoon ticket bangkok boeken, koste mij 2 jaar geleden 1200 piek.

Dan zoek je op ko san road (straat waar alle hostels en reisbureaus zitten in bangkok) de goedkoopste busreis uit. Als je het beetje slim aanpakt, kan je busreis voor 350 bath naar ko phan gang vinden. Das bus en boot daarna toe. Is bij elkaar, als ik het me goed herinner 16 uur. Bus daarna toe is nog best relaxed.

Wil je echt puur voor full moon party gaan, ga dan wel een week/ 5 dagen voor die begint naar het eiland toe. Dan kan je makkelijk een hut in hat rin vinden. kosten ongeveer 100 bath met ze 2en (2 jaar geleden, 100 bath was toen 6 gulden) Dan heb je wel alleen bed, douche en wc buiten. Maar je leeft daar toch buiten, boeit niets.

Ga je iets later, dan kan je op andere delen van eiland of Ko Samui wel een hut vinden. En dan gaan er boten met de full moon party.

Er zullen vast wel dingen georganiseerd worden vanuit nederland, maar dan zal je veel geld kwijt zijn. En het leukste is gewoon met je rugzak. En ook al ga je alleen. Er zijn dan echt iets van 10 000 ppl daar. Waarvan ongeveer 75% alleen reist. Je ontmoet dan echt zooo veel mensen.

hoop dat je hier iets aan hebt :-)

/me heeft 2 maanden in Thailand gezeten
laatste aanpassing
Thnx Mixie relaxte informatie...ik zal dit ongetwijfeld volgend jaar weer vragen want dan ga ik pas en dan moet ik weer een beetje up to date zijn..alleen waar ik me echt zorgen om maak is die kutpolitie daar..dat zijn echt een stel honden die je altijd proberen te naaien heb ik zo'n idee..of niet???
tja je kan dietpills halen bij de drogist, daar zat toen nog gewoon speed in. paddo's is ook gedoogd.

pillen, ja ik zou het riscio niet nemen. Je koopt het en word gewoon verlinkt door degene waar je koopt. Heb dit zelf zien gebeuren. Ik heb me gewoon volledig klem gezopen daar, kost je ms 6 - 12 piek op een avond. Maar dan ben je behoorlijk ver heen.

Op Bali heb ik trouwens wel pillen gehad, niet zelf gekocht :-) en die waren wel super vet. Maar ook daar word het je constant aangeboden en moet je super uitkijken dat je niet verlinkt word. Iedere avond staan erwel paar agenten bij het uitgaan van de tent. En dan pikken ze er wat mensen uit die verlinkt zijn. En ja daar kom je er niet ff met een boete vanaf, dan mag je wel ff gaan zitten. En in thaise of indonesische gevangenis wil je echt niet belanden. Of je moet ze met echt veel geld gaan afkopen, maar zelfs dat wil niet altijd lukken.
laatste aanpassing
Hmm...nee indd in die gevangenissen moet je echt niet belanden..das nie lkr ete..
Maar het lijkt me echt kut als je op zoon party ben op zoon vette locatie om niet toch ff eentje te nemen..