Partyflock

wie kan me helpen snik

 
Forumonderwerp · 14480
ik heb dus al een jaar een vriend maar nou hebben we vanmorgen een vrij erge ruzie gehad en nou zegt ie dat ie niet weet wat ie wil. Ik weet me echt geen raad ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden en voel me klote iemand enig idee wat ik kan doen snik.
Zo te horen heeft hij tijd nodig, misschien helpt een bloemetje of een andere verrassing, dat zou ik wel leuk vinden.

maar iedereen zit natuurlijk anders in elkaar, succes ermee (k)
Ik heb hetzelfde gehad..

Laat hem eventjes afkoelen, hoe moeilijk dat ook is, en probeer later eens met hem te praten. Ga niet lopen dreigen ofzo want dat helpt niet.

Maar laat hem eventjes afkoelen, maar laat dus wel idd weten dat je er nog bent. Dus of een lief kaartje dat je veel om hem geeft.. zoiets.

Sterkte (f)
kijk hij heeft nog een goede vriendschap met zijn ex niet dat hij wat met der wil ofzo maar ze flikt van alles grote bekken ruzie zoeken enzo met hem omdat ze denkt dat ze dat kan maken omdat ze zijn ex is en dan klaagt hij steeds tegen mij over haar (ik ken haar ook persoonlijk maar heb het een beetje gehad met der nu) en dan als ze een beetje slijmt pikt ie het weer en is het weer goed tussen hun. En ik kan dat geoon niet hebben
hij komt strax langs om ff te praten dus zie eht allemaal wel hopen dat het goed afloopt
iuk ben het met Para-Noide eens , laat hem effe afkoelen, en probeer dan eens een goed gesprek met hem aan te gaan, dan kan jij ook meteen aangeven wat je dwars zit, werkt het niet dan is er helaas maar een mogelijkheid.....
Nee dat kan ik me goed voorstellen.

Maar als ik jou was zou ik proberen haar van je af te zetten en de gedachte aan haar en je volledig te concentreren op hem. Laat hem maar praten als hij slechte dingen over haar zegt, maar hou je een beetje afzijdig. Laat ze maar lekker.

Probeer jij maar leuke dingen met hem te doen. Er voor hem te zijn. Als alles goed zit tussen jullie waarom zou je je dan aantrekken van die vervelende ex, als jullie het fijn hebben des te meer zal hij jou waarderen denk ik zo.
ik weet het gewoon niet kijk ik ben ook wel is onmogelijk dat snap ik ook wel maar voel me gewoon zo kut nu kan nix anders dan janken.
Maar thnx anyway jullie zijn wel schatjes hoor:D
Ja liefde is kut he :(

Zoals jij nu zit zat ik gister, en probeer t nu weer een beetje te lijmen met mn ex :s

Dus snap goed hoe je je voelt hehe.

Maar t kom misschien wel goed met jullie als jullie even goed met elkaar praten. En wel rustig blijven he! Niet gaan schelden en schreeuwen dat maakt alles alleen maar erger .
dat weet ik maar al te goed dat dat geen nut heeft ik heb nu niet eens de fut dat te gaan doen me ogen zijn rood en heb hoofdpijn van het huilen maar zal gewoon tegen hem zeggen dat onze relatie alleen werkt als zij er niet steeds tussen komt
Nou kijk, ik vind dat jij als vriendin hoort voor te gaan, en niet zijn ex!

En wat een vervelend mens als ze steeds tussen jullie in komt. Zit ze bewust te stoken ook of zoiets ?

En probeer een beetje te kalmeren, als je zo verdrietig bent zie je alles heel anders. Probeer even te relaxen , ook al is het zo moeilijk even afleiding en dan zal je anders al veel helderder zien.
ben nu wel rustig voel alleen veel pijn snap je ben gewoon heel bang dat het uitgaat nu maar zie wel hoe het loopt strax
Ja ik ken het ja, veel succes en sterkte straks en laat eventjes weten hoe het gegaan is :)