Partyflock

Euro munten knutselen..

 
Forumonderwerp · 14475
Hebben jullie t gehoord of gezien ? Dat er een Euro munt gevonden was met een NL binnenkant en een Duitse buitenkant, de hele Nederlandse bank in rep en roer : "drukfoutje" noemden ze het.
Volgens mij hebben de meeste mensen wel geprobeert op 1 januari om zon muntje te mollen en te passen in een andere . IK wel iig :D.

Zie ik gisteravond t nieuws en zit er zon pannekoek ( kunstenaar ) die beweert dat hij al die munten in omloop heeft gebracht, kunst noemt hij het:D:D Sjezus volop in t nieuws in de krant hahah Nederland stond verbaast dat 1 iemand dit verzonnen heeft..Beetje jammer van die roze bril en oogkleppen weer eens , gents van de overheid en media!!
laatste aanpassing
Dat was minstens een week geleden hoor ;P
ok gister avond was een intervieuw met die "fantastische " kunstenaar ...:)
laatste aanpassing
in de volkskrant stond hoe je 't kon doen.. iets met colafles ofzo :)
waarvan Alkmaarder/harrie i/d /warrie ???
Vond het idee wel grappig om die munten zo door de war te gooien, maar die filosofie van pannekoek verprutst het hele grappige er aan.­ Zou die niet vervolgd kunenn worden?
die kunsternaar woont volgens mij bij mij om de hoek
2 MDMAarten : JA als hij nou vervolgt word kunnen de overige doe t zelvers vrolijk door hobbieën met de Eurocoinz :D , ja mr de officier van justitie het was zijn idee hij heb op tv laten zien hoe t moest :D:D..


goeie
haha

wij hebben ook ooit zo'n euro veranderd!

harde ondergrong en rubberen hamer :D
heel simpel, en was al voor de euro bekend bij zo'n franse munt, die bestond ook uit 2 delen, en werden daar constant van elkaar gehaald