Partyflock

Hekklimmogelijkheden bij Mysteryland??

 
Forumonderwerp · 14373
Kent iemand het terrein en zijn er dus afgelegen plekken waar geklommen kan worden?
laatste aanpassing
hahaha ja idd...je gooit het gat dicht en niks geen rotzooi...;D
2 Esther: Betaal jij liever 50 Euro voor een kaartje dan? Q-Dance vraagt dat er toch ook niet voor en loopt toch ook goed? Of niet soms?:-)

2 Dazzle: Dat zou best kunnen, maar waarom kan ID&T voor hun eigen feesten meer vragen dan voor feesten van Q-Dance? T'is toch dezelfde organisatie uiteindelijk?
Meer betalen omdat er ID&T onder de naam van het feest staat.... sorry, maar ik vind het zielig.
2 Electra: Tja, ehhhh, tssja, .......... sorry:D
Met jou kan ik praten!:D
ik vind dat hekkeklimmers het gewoon lekker moeten proberen, lukt het dan heb je een gratis feest, lukt het niet dan heb je een hondebeet

that`s the risk of the game

iedereen die zwaar over de zeik gaat over "hekkeklimmers" : hebben jullie nooit zwart gereden in een bus, metro of tram ??
bouw een vliegtuig van een vulpen MET aandrijving (net zoals mcgyver doet) en parajump op het terrein :/ errug goedkoop en geen last van hondjes bij het hek
:S
of supersnel naar binnen rennen dat ze je niet zien:P
Nee ik ga ook geen 50,- betalen. Ik vertik het om zoveel geld voor een feest neer te leggen. Vind het het geld niet waard, maar je hoort me er niet over zeuren. Kwestie van een keus maken lijkt mij. Maar dat staat toch buiten wat ik bedoelde hierboven. Je komt op mij over alsof je niet kan verkroppen dat ID&T is veranderd, groter is geworden. Tijden veranderen jongen en je kan meegaan of niet meegaan. Vind niet dat je moet zeuren en zeiken. Blijf niet hangen in het verleden wat zulke dingen betreft. Als ID&T je niet meer bevalt om wat voor reden dan ook dan moet je op zoek gaan naar iets nieuws/anders. Naar iets dat beter op jouw wensen aansluit.
Beetje triest onderwerp dit. Er zijn zo'n tien festivals geweest die allemaal rond dezelfde prijs zaten (of ver daarboven) als Mystery Land. Waar je veel minder dj's kreeg en veel minder festival voor hetzelfde geld. Ik hoorde niemand over het over de hekken klimmen van Awakenings, Sound/Vision, Extrema, Dance Valley, Lovefields etc.

Nu is het van ID&T en krijg je van die stumperds die hun perspectief op de zaak verloren hebben omdat ze gewoon niet met hun geld om kunnen gaan en er na al die feesten achter komen dat het budget op is en ze dus het beste festival van het jaar ;-) moeten missen.

Sorry mensen, dat is jullie probleem. Tjeerdo's tip: leg wat opzij en ga niet naar elk feest wat je leuk lijkt. Je moet nu eenmaal keuzes maken. Als je er achteraf achter komt dat je de verkeerde hebt gemaakt moet je daar ons niet de schuld van geven. Hoewel dat natuurlijk wel het makkelijkste is. :S
Ik vind de prijs van Mysteryland net een klein beetje aan de hoge kant. Maar als je het vergelijkt met anderen dat zit het wel in dezelfde klasse. En niet zo zwaar over the limit als Dance Valley.
Niet helemaal juist Nutero. Dat is het zoontje van Hektor, die gaat mee om te kijken hoe pa het zooitje ongeregeld te grazen neemt. Jong geleerd is oud gedaan.;-)
2 Esther: Dat heb ik gevonden: Q-Dance:D:D:D:D
2 esther (en ook een beetje tegen tjeerdo): het gaat niet om het geld, althans bij mij niet, het gaat om de kick van het glippen, van zou het lukken of niet.

ID&T geeft goede feesten, is een goede organisatie, dus is de kick groter als het wel lukt.

Lukt het voel je je meteen goed, lukt het niet heb je auw. het heeft iig (voor mij) niets met prijzen of id&t te maken
de kick

%-)
PARSEL > Je vergelijkt appels met peren. Kijk eens naar een gemiddeld feest van ID&T en Q-dance. Over het algemeen zijn feesten van ID&T veel groter, meer decoratie en hebben ze veel meer dj's. Dus niet zo gek dat het duurder is dan een feestje van Q-dance in de HMH.

Van mij zal je geen slecht woord horen over Q-dance trouwens hoor. Ik vind de feesten ook toppie. Maar je moet niet uit het oog verliezen waarvoor je betaald. En als jij de feesten van ID&T te duur vind voor wat je krijgt moet je gewoon lekker niet gaan ;)
ja de kick ja.

tis leuk om te proberen, lukt het, dan geeft het een goed gevoel, lukt het niet is het minder.

net als met autorijden.

je plankt je auto ook een keer tot 200 ofzo, lukt het geeft het een kick, wordt je geflitst, dan ben je de lul
laatste aanpassing
wij gaan ook waarschijnlijk glippen met een groep !!!!!
hahaha....zet er anders ook nog ff bij waar, wanneer en met wie, dan kan Tjeerdo alvast zorgen dat jullie een hartelijke ontvangs krijgen :D
Tja idd. Als de mogelijkheid is om ergens gratis in te komen dat moet je die met beide handen aanpakken vindt ik.
Ken je lekker veel doekoes daaro uitgeven aan drank ensow.. kaartje heb je immers tog al nie hoeven te betalen.

Ik heb ut gevoel dat organisatoren je naaien, dus zal ik "proberen" ze trug te flashen! Daar gaat ut gewoon om!!
je bedoelt flessen :S
YEAH WE GAAN EEN PF HEKKENKLIM/TUNNELGRAAF MEETING ERVAN MAKEN WIE OPENT ER FF WEER EEN NIEUWE MEETING??? HEHEHEHE MSS KOMT TJEERDO OOK WEL OM HET BESTE PLEKJE TE VERKLAPPEN WAAR WE WEL SNEAKY KUNNEN GAAN HEHEHEHEHE

OH EN SORRY VOR DE CAPS-LOCK
:D lagge met die man!(Y) ­[img]http://groups.msn.com/_Secure/0MgAAfJAQVor7!4A5SHg6IS3!AaHzu0cgE3GFdA4I5nYSMm3hEcXqoNK5f7fL2ZpMlTwmUE5VBNlxtgJUQp9z7g/08-06-smile.jpg[/img]
ik zal de security alvast ff inlichten over jullie plannetjes...gne gne gne
to gRuLeZ: da's de bedoeling ook...
jezus man koop gewoon een kaartje? Jij bent zeker ook zo iemand die zwart met de trein gaat?, Bonnetje vervalst?, kaartjes doorverkoopt met zware winst?
2 GHB: Nee je moet ut nie doen!! ;-)

Ik koop gvd altijd een kaartje maar ut lijkt me wel een x leuk om ID&T te flessen!!
Gewoon omdat hun ook iedereen naaien!!
Ik hoop dat die honden leuk bezig zijn :D

Koop je kaartje lekker
Mensen, maak je niet druk, ik kom er wel wacht lopen met een aantal rupsvoertuigen, wedden dat ze dan niet meer durven :devil:
Laat ze het maar proberen. We hebben een bataljon valse herders besteld. De beestjes worden vanaf morgen op rantsoen gesteld. :devil:

De redactie van Explosief heeft inmiddels ook een tip gekregen...
De hamvraag:

had ID&T ook zo'n (naar mijn inzicht) grote hoeveelheid kaartjes verloot als het (bijna) uitverkocht was geweest?
Hey? Zag ik die vraag net ook niet staan. Je wilt kennelijk dus heel graag een antwoord. Als de kaartverkoop blijft steken op 47.000 zie ik geen reden waarom we niet 500 kaarten kunnen weggegeven aan mensen die een binding met ons hebben. Op Shockers zijn er ook 200 naar leden van ons eigen forum gegaan.
laatste aanpassing
Ook goedemorgen, ik dacht al dat mijn vraag was weggehaald ofzo :(, had hem gesteld in het andere topic (alcohol maakt meer... enz)

En ja ik wilde het inderdaad graag weten. Voor de mensen die mij tot een Hollandse zeikerd rekenen die een gegeven paard nog in de bek gaan kijken:

Ik ben gewoon heel erg geinteresseerd in de zakelijke kant van feesten, hoe de verschillende organisaties het er vanaf brengen enzo, that's all
Wat ik nou niet snap is dat mensen die bijvoorbeeld naar Ibiza gaan het niet erg vinden om voor een discotheek 40 euro neer te leggen maar voor een gigantisch groot festival wel. Daarnaast heb ik meestal altijd waar voor me geld. En tja hekkenklimmers heb je altijd maar geloof me die honden zijn sneller dan jij bent en waarom zouden ze genoegen nemen met die biefstuk die jij voor hen neerlegt als ze jou kunnen pakken?

:P
Heee laten we nou Q-dance niet heilig verklaren! Ik kan me herinneren dat voor 1 januari van dit jaar de feesten van Q aanzienlijk goedkoper waren. Het lijkt er zelf een beetje op dat de F is vervangen door de .

Maar waarom accepteren we niet dat feesten duur is, wil je goedkoper zoek dan het internet af naar illegale feesten. Ze zijn er genoeg en schelen een hoop duiten!
laatste aanpassing
ja maar dan krijg je niet de zelfde kwaliteit en vooral ook veiligheid dan op de legale feesten
Er zijn echt wel feestjes te vinden waar je voor weinig in een "normaal" gebouw met nooduitgangen enzo staat.

Voor kwaliteit betaal je nou eenmaal, een vette soundsystem, lasers en lichtshow, mooie deco, alles kost een hoop geld. Wil je dat, kom je zeker niet onder de 15 binnen. Je moet niet vergeten dat de organisaties geen liefdadigheids instellingen zijn, zij willen ook nog geld verdienen!
Tjeerdo moet beter weten!! N1 11 euro camping van dond. t/m maandag. En kaart voor n1 zelf 49! euro! Maar dan voor 2 dagen voor betere dj's! Awakenings 37,50 en Lovefields en Extrema iets van 35. Alleen DV is duurder dan mysteryland Maar dat is niet zo moeilijk ook.
En dan moest je bij Nature One eens zien wat je ervoor terug kreeg!!! Dat zal je hier in Nederland nooit tegen komen zo'n feest. Dan moet het echt 100 gaan kosten of zo denk ik....
koopp gewoon kaartje van iemand via deze site, scheelt je weer klimmen hehe, kaartjes gaan hier voor prikkie weg duszzzzzzzzzzz
Lepidus > Feesten in Duitsland kunnen volgens mij veel goedkoper gegeven worden doordat er veel minder betaald hoeft te worden aan allerlei rechten enzo (BUMA).
het tweede mysteryland feest op de maasvlakte koste in de voorverkoop 25,00 en aan de deur 30,00 nu betaal je 100 piek..........maargoed zijn inmiddels acht jaar verder :-)) ach mensen gaan toch wel, en dat weten ze, alleen we willen er nu wel meer voor terug........en dat mag ook wel voor die prijs YEAH!!!!!!!!!!
lol ik was vorig jaar bij biddinghuizen geklommen en dat was behoorlijk simpel want ik was door een of andere dude van q dance binnengelaten nadat ik al voorbij de eerste hekken was. daar bij de trucks. was prachtig. maarja dit jaar maar een kaartje gekocht, geen zin in al die moeite en ik wou toch echt gaan.