Partyflock

waarom gebruikt ie...

 
Forumonderwerp · 14360
heb een vraag....
ik ken iemand die coke rookt en vermoet ook af en toe bruin .... en ontkent beide! maar hij heeft wel metadon de zijn koelkast! terwijl ie wel door rookt! wat moet k er nu van denken?? dat ie wil afkicken of niet???want hij koopt de metadon van zijn daler voor het zelfde geld als wat ie coke kan krijgen....
moest dit ff weten want word er nie goed van!
Coke roken is echt slecht!!! heb een paar goede vrienden van mij er helemaal onderdoor van zien gaan! Heb het zelf in het verleden ook gedaan maar gelukkig kende ik mijn grenzen.

Die troep is gewoon veel en veelste lekker. Te triest voor woorden is je gedrag als het helaal op is! Zoeken, zoeken he daar ligt nog een beetje! En er dan uiteindelijk achter komen dat het een broodkruimel is.

Ontkennen hoort erbij maar kijk maar eens goed rond of je amoniac of lepels op zijn kamer ziet liggen. Zo ja dan week ik genoeg.

Bruin is helaal fout!!

Een tip voor hem, STOPPEN! en nu wel gelijk!
laatste aanpassing
jah idd! ik heb alles al gedaan om hem zo ver te krijgen maar niets helpt! als jij de goude tip hebt zodat hij er mee kapt.....
hij ontkent zelfs dat ie gebruikt!en zegt dat die kleine flesjes vitamine drankjes zijn....nou k heb het al gecheckt en het was echt wel metadon...vind echt KLOTE!
ziek :S
probeer'm gewoon zover te krijgen dat'ie de waarheid zegt, zorgen dat hij het DURFT te zeggen zeg maar...
Als'ie echt aan de bruin zit heeft'ie echt wel hulp nodig hoor
hoe meer je er tegen in gaat hoe meer ze gaan gebruiken, heb t zelf van heel dichtbij meegemaakt (familielid) die 8 jaar aan die K*Tbende bruin en coke roken geweest is maar die is er zelf meegekomen om er mee op te houden en is er nu helemaal van af :D maar ik weet precies hoe je je voelt: Machteloos omdat je iemand er aan onderdoor ziet gaan.....wat ik altijd heb gedaan is toch (stiekem) in de gaten houden hoe het met hem gaat en er toch voor hem zijn als die je wel nodig heeft (en die dag komt er)
en ontkennen doen ze altijd.....ik heb zelfs een tijdje gehad dat ik geen kontakt met hem opnam end at hij zelf maar bij mij moest komen endat heeft hij gelukkig ook gedaan.....

sterkte

(K)
laatste aanpassing