Partyflock

ID&T strandtent

 
HEEE!

Ik heb gehoord dat ID&T een strandtent gaat openen in Bloemendaal aan zee!!!
Dat gaat dan echt wel gekkenhuis worden!
Wie weet of dat nou echt zo is, of gewoon een lul verhaal is!
damn id-t rent Q-dance achterna dus :P
hey zij hebben Q-base ow dan openen wij ook maar een tent :P
id&t mag da nie doen!!
id&t wor mij te soft.

neem misteryland bij voor beeld
is begonnen met een hardecore party op de maas flakte en nu hebben ze op mistery niet eens een hardecore tent meer en dan wel een club willen openen. neeeeeeeeee neeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeee dat is heel FOUT
Q-dance is van ID&T, dus ze rennen ze zeker niet achterna..
ik wou net zeggen...

Q-Dance is gewoon een dochtertje van ID&T
dan wordt dat van id-t vast met trance of zow ...
vies
warezguy 8 maart 2002 10:27
ik wou net zeggen...

Q-Dance is gewoon een dochtertje van ID&T
---------------------------------

idd een dochter alsin:
een zelfstandige organisatie waar id-t belangen in heeft maar die samenwerken.
bleeeeeh


ID$$$$T zuigt nu.....vind ik dan he :)
maar id&t organiseerd strakz wel een hardcore festival,net zo iets als mysteryland maar dan alleen hardcore,terror,oldskool enz enz :)
Dit artikel kwam ik toevallig tegen:

Open sinds: 16 maart 2001
Eigenaren: Bas Frenkel Frank, Ricardo Spokslede en Duncan Stutterheim

Warmte, openheid en eerlijkheid
Voorheen waren het drie losse oude panden. Nu zijn ze bij elkaar getrokken en totaal gerenoveerd. Sinds 16 maart is in dit gebouw de swingende Pijp restaurant Mme. Jeanette geopend. Bas Frenkel Frank, 13 jaar in de horeca, Ricardo Spokslede, 24 jaar in de horeca en Duncan Stutterheim, voorman van ID&T, vonden het gewoon leuk om een mooi hip restaurant, bar, caf te openen. Er is bewust voor de Pijp gekozen, vanwege het swingende karakter en de diverse doelgroepen die er zich bevinden. "Het is een zaak voor iedereen, waar studenten, kunstenaars, yuppen of internationale gasten zich op hun gemak voelen. Wij proberen hier een open huiskamer sfeer te creren. Ik heb wel het gevoel dat het gelukt is", aldus Bas.
De sfeer ademt tijdloosheid, warmte, openheid en eerlijkheid uit. De nadruk in Mme Jeanette ligt op het eten. De bezoekers zijn voornamelijk mensen die wat te besteden hebben en lekker eten waarderen.
Het eten is heel internationaal. Zo zijn er Chinese, Franse, Italiaanse, Japanse en Thaise gerechten. n van de specialiteiten van restaurant Mme. Jeanette is gamba timpoera met wasaabi mayonaise. Het doel is om vooral eerlijk, helder en puur eten te serveren.


Mixoloog in Mme. Jeanette
Door het moderne, indrukwekkende interieur heerst er een open sfeer in het restaurant. Bij binnenkomst is er rechts in het restaurant de keukenbrigade werkzaam die elke dag de meest verse en fantastische gerechten uit de mooi vormgegeven keuken tovert. In het restaurant zelf bevinden zich vele kleine groene dinertafeltjes omringd door modern vormgegeven beige zitbanken. Links achterin bevindt zich de bijzonder mooie bar met in het midden, een blauw gefilterde lichtvlak. Aan de zijkanten zijn er palen van matglanzend metaal.
Een andere specialiteit van Mme. Jeanette zijn de cocktails. Naar eigen zeggen is mede-eigenaar Ricardo de enige mixoloog van Nederland die regelmatig workshops aan andere restaurateurs geeft. n van zijn specialiteiten is de Momo special. Deze populaire cocktail bestaat uit wodka met suikerwater, limoensap, verse munt en Perrier.
Deze cocktails in combinatie met de muziek van een dj geven de bezoekers het ultieme zomergevoel. Elke dag is er een dj die zijn zwoele plaatjes aan het publiek voorschotelt. Na het eten wordt er dan ook regelmatig gedanst en stroomt de bar langzaam vol met mensen die willen genieten van de heerlijke cocktails. Kortom, in deze mooie en moderne omgeving kunnen bezoekers van Mme Jeanette zich elke avond en nacht prima vermaken. Restaurant Mme. Jeanette is immers zeven dagen per week geopend.

Ga hier naar de restaurantpagina van Mme Jeanette

Geplaatst op: 12 juli 2001
Er wordt idd een strandtent geopend!
Bloomingdale, zie ook de (erg mooi!!!) vernieuwde id&t site!!
Voor mij staat 't wel vast hoor, ik ben vaak daar op zondag op 't strand te vinden!!!

kuZje C***
Inderdaad ik las het laatst in de vpro gids. Waar stond er alleen niet bij. Weeet niet wat ik er van vinden moet
waarom om nou niet in schevenigehhhh.!!
IDD SChEveninguh !lekker chilluh met je billuh IN UT ZAND bij een ID-T stand!:P
Beter en dicht bij de duinen:-D