Partyflock

Bestaat er gehoor politie?

 
Forumonderwerp · 14308
Kzou welles weten ofdat er een geluids politie bestaat of medische gehoorbescherming dienst want kwas net eg op zoŽn bruut feest! Kheb net eg de vetste Acid platen gehoord die er zijn, op het buitenfeest van Nexus in Utrecht maar mn oren piepen nu als een gek! Zij der nog meer mensen geweest......­?
laatste aanpassing
ja ikke:p Maar je had me al gezien hehehe:D Topfeest, ook al was ik al best vroeg brak:vaag: Maar heb me prima vermaakt:)
Grrrrr..gvd.. Had er ook willen zijn, snik snik :(
Toch iets te brak van Addiction de vorige dag. Daar draaide Eye-Riz ook meesterlijk :)
2 Snuggle =­> Addiction valt helemaal in het niets vergeleken met Nexus buitenfeest Eye-Riz draaide hier pas eg vette platen....­!

2 Harmen=­> Volgens mij bedoel je 5 oktober....­!

2 Super chinnees =­> Jij bent gwoon een relaxte gozer...­!

2 gRulez =­> dan heb je wat gemist....­!
SHIIIIIT!.....alweer een acid feest gemist :'(
Naw volgende keer beter
owja 5 oktober dan :)
To Acid-Roy-La-Roy: volgensmij sta je nog een keer op de foto ofzo op Addiction.­
Tsja en ik weet het , had er bij moeten zijn.­ 5 oktober idd weer!
2 Acid-Roy-Al-Roy: jij ook hoor, ik vond t top dat jij er ook was, je hebt zo'n beetje anderhalve dag achter elkaar gefeest, 3 feesten bezocht GEK!;)
ik heb nu al een schijthekel aan de politie en dan moeten er nog meer komen zeker? :S
2Roy: piep in je oren? Dan moet je ook niet zo dicht bij de boxen gaan staan, gek! :P

Ik heb je nl volgens mij wel gezien, en Sjinees ook. Ben alleen niet zo goed in mezelf voorstellen, volgende keer dan maar ;)

Was inderdaad een echt tof feest. Lekker klein, relaxte gedecoreerde tenten, ontzettend leuk publiek, en de muziek... echt mijn ding :)

Ik heb gehoord dat de boer van wie het land blijkbaar was uiteindelijk 's ochtends nog is langsgeweest. Hij vond het blijkbaar wel okay omdat ze het jaar ervoor er ook al een feest hadden gegeven en alles toen perfect hadden achtergelaten (er zijn dus toch nog relaxte mensen die niet voor elk wissewasje de politie bellen!)
laatste aanpassing
2 Kyra => Wrom kwam je je nou niet ff voorstellen dan, beetjuh jammer je bent toch niet mensen schuw?
Nexus was echt werelds en inderdaad heel errug leuk georganiseerd! Kheb uit betrouwbare bron vernomen dat de politie gwoon op de hoogte was maar het tollereerd zolang het inderdaad maar netjes achter gelaten wordt en er geen alcohol word verkocht! Twas in ieder geval eg een vage lokatie daaro vooral om er over dat slinger modderpad te komen!

Kheb net trouwens een vet feestje gespot, t duurt alleen nog wel ff maar volgens mij wordt ie ook wel vet tis op zondag 22 september en duurt van 11:00 tot 23:00 in de buurt van station Amsterdam Sloterdijk, tis ook buiten en der gaat vooral veel GOA gedraaid worden! Voor meer info stuur me maar een pb
laatste aanpassing
2 Roy: ik was nogal wappie :)
volgende keer zal ik het doen, ok?

over dat modderpad: leuk he? net of je ergens in frankrijk bent: wilde plantengroei, veel beestjes, egeltjes, konijntjes. En dan die gaten in die weg!!!
wij kwamen eerst vast te zitten: we hadden niet dat zandpad genomen, maar de heuvel ernaast. Kwamen we dus in een of andere bouwput te zitten: superlos zand, auto ging niet meer voor of achteruit, en we konden geen steek voor ogen zien, hadden dus ook geen flauw idee meer welke kant we opmoesten (alles was 1 grote vlakte!)
dat heuveltje wilde ik ook opgaan, ik was komen lopen whaha! gelukkig zeiden de mensen die er stonden dat wij naar links het pad op moesten, wij d8en dat zij express het rode lint er hadden neergezet zodat wij eronder door moesten:D
hehe, grapjas :P
zoiets als bij marathons? er doorheen rennen om vervolgens als winnaar uit de bus te komen :)
ben toch wel benieuwd wie je was dan als je ons tweeën hebt gezien:)

Misschien heb ik wel een keer op je schoenen gestaan whaha;)
wie weet een volgende keer dan maar :)
Er zijn foto's van het buitenfeest van Nexus.­ D'r schijnen er meer te komen van verschillende mensen, maar iemand is al zo lief geweest een url te plaatsen op het guestbook van nexus: http://www.­digizaal.­org/parties/nexus_­nieuwegein/

zijn alleen wel foto's van begin en eind volgens mij, er staan niet zo heel veel mensen op (ik ook niet!)
Kheb ook wat fotoos gemaakt maar tzal nog wel ff duren voordat ik die heb want mn rolletjuh is nog lang niet vol! Jammer dat er nog geen fotoos opstaan van s,nachts toen het druk was! Lachuh dat die ANWB man helemaal de moeite heeft genomen om dat terrein op te komen om een auto te repareren, die kerel zal wel gedacht hebben.....!

voor Kyra: dit is trouwens een leuk GOA feest Reefer Decree komt hier live dus dat moet je zeker niet missen want das eg vette muziek en mensen van het DOOF label draaien ook errug lekker:

Netherlands / Amsterdam
Open Air from Sunday, 22 Sep 2002 10:00h
till Sunday, 22 Sep 2002 23:00h

Live Reefer Decree (Iboga/dk)
Bonky (DOOF/nl)

DJ's Jeppe (Iboga rec.)
Naveen (Protune)
Troy (Doof)

Chill Will be announced later!

Deco 9LoH & Friends

Location Outside on the Westhavenweg, near the 'RUST NODIG' billboard sign, 10 minute foot journey from Amsterdam NS Sloterdijk trainstation - check link for map

Infos This is a 100% legal party with a BIG tent to protect us against the dutch elements ... water & wind [;)] )

Damage: ?12,-
Email rui1943dogo@yahoo.com
[Url]9lifes.goatrance.nl/[/url]
Thanks to Satyr

­[img]http://9lifes.goatrance.nl/9lifes%20side/kaart%20flyer.JPG[/img]
ja, ik had al van het feestje gehoord :)