Partyflock

Dopecontrol op heenweg N1

 
Forumonderwerp · 13940
Ondanks alle berichten dat de drugscontrole wel mee zou vallen werden wij er natuurlijk weer uitgepikt op de heenweg. Ook niet vreemd als je met 3 pillenkoppen en een neger in een Nederlandse huurauto zit. Gelukkig waren we zo vooruitziend geweest om niets mee te nemen.

Leuk is dat: staat er zo'n Duitsche Zoll (douane) kerel je van de weg af te zwaaien. Moeten we de auto uit en alles uit je zakken op de motorkap leggen. Dat wordt allemaal gechecked en daarna wordt je gefouilleerd.

Daarna moesten we 5 meter van de auto af gaan staan en werd de auto doorzocht... heel leuk, alles wordt eruitgegooid, zittingen worden losgehaald, matten opgetild, onder stoelen gekeken, slaapzakken uitgerold en tenten losgemaakt... Waarna je zelf alles weer in mag pakken!

Ondertussen zit er oip de achtergrond zo'n geile Duitsche herder mee te kijken, en als ze maar het geringste vermoeden hebben dat je iets bij hebt mag dat beestje over je spullen kruipen.

Maargoed, wij hadden dus niets bij dus we konden de humor er wel van in zien. Zeker toen een van die kerels aan de gel van een maat ging ruiken en proeven: GelHB :)

Anyway, welke PF'ers zijn er nog meer gechecked, en wie zijn er wel gepakt? Ben vooral benieuwd naar de behandeling + straffen...
hier zijn al topics over geopend

kijk maar even goed rond in dit forum

die gel vind ik ook wel humor

ging hij niet over zijn nek?

ik neem volgend jaar zoutzuur mee in poedervorm

*snif* weg neus
laatste aanpassing
Die Duitse douanekerel: "Sie sprichen gutes Deutsch!"

Ich: "Leider, ja..." :)

Naast ons werden trouwens een aantal Duitse ravers met jurken aangehouden, en die waren aardig het haasje, hond erbij en daar kwamen de middelen tevoorschijn!
Wij zijn inderdaad ook door de Deutsche Zoll aangehouden...

En ook bij ons is alles uitgepakt en werd alles tot op het beleg van mijn brood nagekeken of we iets bij hadden.
Wij hadden gelukkig ook besloten geen risico's te nemen dus konden weer lachend verder..
Gelukkig was ik er niet uit gepakt, want bij mij was wel het een en ander te vinden(5 keer verpakt en in een potje pindakaas gestopt). Ik scheet peulen toen ik het bortje "ZOLL" zag staan.

Toen we terug gingen hadden we nog wat over. Gelukkig hadden we dat voor de zekerheid weg gegooit, want toen werden we wel gecontroleerd!!!