Partyflock

Nachtelijke danceparty Gelredome

 
Forumonderwerp · 13925
Nachtelijke danceparty Gelredome

van een onzer verslaggevers

6 AUGUSTUS 2002 - ARNHEM - Een danceparty in de stijl van Dance Valley of Sensation.­ Als het aan de directie van Gelredome ligt, wordt volgend jaar een dergelijk nachtfeest voor 25.­000 bezoekers in het Arnhemse stadion gehouden.­ Gelredome vraagt de gemeente Arnhem om een eenmalige nachtvergunning voor het evenement.­

Inmiddels is contact opgenomen met het Amsterdamse bedrijf ID & T. Dit is de bekendste organisator van massale muziekevenementen in Nederland waar duizenden liefhebbers van dancemuziek uit binnen- en buitenland op afkomen. Als locaties werden al het Heerenveense Thialf stadion, de Amsterdamse Rai en de Utrechtse Jaarbeurs gebruikt.

‘We willen in Gelredome een soortgelijk evenement houden als Sensation‘, zegt A. ten Wolde, financieel directeur van ID & T. Het evenement Sensation trok begin juli 35.000 mensen naar de Arena in Amsterdam en was daarmee een van de grootste indoordancefeesten die ooit in de wereld zijn gehouden.

De feesten beginnen om tien uur zaterdagavond en gaan door tot zondagochtend zeven uur. Stadion Gelredome heeft geen nachtvergunning, maar wil in eerste instantie een eenmalige vergunning van de gemeente Arnhem bemachtigen voor een proef met nachtelijke activiteiten in het stadion. Als het een succes wordt, hoopt Gelredome vaker een nachtelijk feest te kunnen houden.

De stadiondirectie heeft die wens inmiddels neergelegd bij het Arnhemse college van burgemeester en wethouders. Daar wordt nu bekeken of een nachtvergunning wordt verstrekt. Gelredome heeft een eerste overleg gehad met buurtbewoners, voornamelijk afkomstig uit Elden, over de mogelijke komst van het evenement. ‘Er is ons veel aan gelegen dat de proef een succes wordt, vandaar dat we met alle partijen goed overleggen‘, zegt J. van Amstel, plaatsvervangend directeur van Gelredome.

De Armhemse politie heeft al aangegeven mee te willen werken aan een eventuele proef. Zij maakten daarom deel uit van een delegatie die bij dancefeesten elders in het land is geweest om de gang van zaken rond zo'n evenement te bestuderen. Ook vertegenwoordigers van Gelredome en de GGD waren aanwezig. ID & T wil nog niets loslaten over de precieze inhoud van het feest. Ze weten nog niet welke dj's zullen draaien als het doorgaat. Zij willen eerst de toestemming van de gemeente Arnhem afwachten en hopen binnen twee maanden duidelijkheid te hebben.

Het evenement moet in 2003 plaats hebben. De organisator heeft verschillende data verspreid over het jaar doorgegeven die in aanmerking komen voor het feest.

Bron: Apeldoornse Courant
laatste aanpassing
Anastasia snapt het :bounce:
KLinkt wel gaaf....­ maar dan wel alleen hardstyle !! beetje beuqen...­ al dat slappe gedoe op senstion ben ik een beetje zat !!
Q-dance verzorgd al genoeg hardstyle, denk niet dat ID&T zich hiermee bezig zal houden. Dus ze snapt het niet ;)

Dat gehardstyle hier ook altijd. Ok, ik vind het op dit moment een van de betere stylen, maar toch er is meer als hardstyle. Van mij mogen ze wel een een echt techno feestje in het oosten organiseren, misschien in samenwerking met Monumental :) Kan ik ook een keer ervaren wat echte techno is.

2 Boef: en haal niet weer Sensation erbij, wat dat het 'slap gedoe' zou worden had je kunnen weten.
laatste aanpassing
ik hoop het maar ben bang dat ze uiteindelijk toch géén vergunningen krijgen na 2:00 uur => geluidsoverlast :S
We moeten altijd ver reizen van uit Arnhem naar A'dam of Zaandam.­ Dus een feest in de buurt zou ook wel een keer leuk zijn!

Het liefst een hardstyle feest natuurlijk.­ Maar omdat het een feest moet zijn voor 25000 bezoekers denk ik eerder aan Trance energy of Shockers.­
Nee man, Sensation hoort gewoon in de Arena! En een look-a-like heb ik ook geen zin aan.. er zijn al grote trance-feesten genoeg; TE in de Thialf en Sensation in de Arena..

Maar ik heb ook andere artikeltjes gelezen.. een groot probleem zit ook bij de bewoners om Gelredome, zij zien het totaal niet zitten geluidsoverlast na 2.00 :S Stelletje ouwe piepzakken :P

Ik ben benieuwd!!!
De EO-Stampdag :bounce: :D
Dan geven we die bewoners om de Gelredome wel een vrijkaartje :9
Ik denk dat je met een feest op die schaal niet op een puur hardstyle feessie hoeft te rekenen.­ Er zullen wellicht DJ's geboekt worden die een hardere stijl draaien (zoals bv.­ Marco V of Cosmic Gate) maar een feest op die schaal moet toegankelijk zijn voor een groot publiek.­
R@VER
Artiest Vexer
Na ID&T mag na Thunderdome (groot gabberfeest), nog een groot hardcore evenement gaan verzorgen van me :P
Wie spreken ze aan.. ID&T. Jammer, maar goed, dat wil niet zeggen dat het niets kan worden. Misschien gaat ID&T wel een nieuw concept presenteren. Iets á la Qluptempo of Qlimax.

Laten we maar hopen dat er een keer VETTE feesten komen hier in de buurt, zodat wij ook een keer niet zover hoeven te reizen. Dus geen Trance Energy ofzo... :/
Mja, ik vind het niet echt onlogisch dat ze voor ID&T kiezen. Zij hebben immers al 4 ervaringen met feesten in een stadion.

En wat betreft de muziek. Ik denk dat het een beetje mainstream gaat worden, dus iig geen all hardstyle. Daar ben ik het overigens met heikster eens. Hardstyle is wel een van de betere stijlen, maar om er nou bij te zweren vind ik beetje ver gaan.. :S

Misschien gaan ze wel twee Sensation geven tegelijk :) Twee stadions => meer capaciteit. Zelfde idee als met Qontact in Amsterdam en in Eindhoven.

Een nieuw concept lijkt me trouwens ook leuk
denk wel goed, want het stadion is vrij laag, dus de bass zullen het wel goed doen :D
Waarschijnlijk bagger, net als het voetbal dat er gespeeld wordt en de supporters ;p
hmm thunderdome gelredome..? dat station heeft iig wel zijn naam mee :p
denk het niet, geen hardcore meer in Arnhem, dus...­
Ik ben twee keer naar een soort van personeelsfeest in de gelredome geweest;­ 'de big night' dat is elk jaar daar.­ Geluid klinkt goed, alhoewel het moeilijk is om marco borsato (aaaaH) te vergelijken met goede muziek.­ Ik hoop zelf op een concept met eerst harde trance, opbouwend naar hardstyle, daarna harde oldschool en dan hardcore zodat je een grote opbouw qua snelheid en stijl krijgt en het laatste uurtje (tot 8 uur het liefst) zware industrial met promo vs armageddon project enzo......­ achja dromen mag he.....­
Nou ja, als er concerten en allerlei andere popconcerten worden gehouden moet het geluid wel redelijk zijn...
Ik ben er ook aantal keren geweest, maar toen lette ik er niet zo op natuurlijk :S Ging toen puur voor de show en de jongens (BSB :-D) En kwas ook 13-15 .. moet je nagaan hoelang ik er al niet ben geweest :P
laatste aanpassing
het word dus gewoon trance
Reken er maar op dat het trance word ja!! Dat zou echt een droom zijn voor mij, een hardcorefeest in het gelredome, lekker op de fiets er heen!!! Maar ID-T doet dat toch nie, zal wel een soort senseesjen of trens ennersjie worden!!
Waarom komt er nou gewoon geen groot techno feest!!! ik wil lekkere wazige en beuk techno en dan met 25.­000 wazige technomensen!!! altijd dat Hardstyle!!! Qlubtempo 4 of 5 keer per jaar.­ Qlimax 2 a 3 keer per jaar.­ iedere maand Q- Base maar een groot techno feest is er op shockers en awakenings na niet.­ correct me if I'm Wrong!!!!
is toch best een redelijk ideetje of niet dan???
in het plan van DJ dacorpz kan ik me ook wel vinden. Ik snap heus wel dat niet iedereen van hardstyle houdt.. dus idd: beginnen met (hard)trance, en dan eindigen met vette hardstyle a la PAVO.
Misschien is hardstyle een hype, ik weet het niet. Maar zo veel boeiende hardstyle feestjes zijn er nou ook weer niet!
Qlimax.. QT.. yup, verders dus weinig. Misschien wel kleine feestjes, maar hoe kan je dat nou vergelijken met een feest waar pakweg 10 000 man rondloopt..
En over dat techno: misschien kunnen ze een kleine zaal maken met techno :-p want over dat grote techno feest sensation was ook niet iedereen te spreken..
Ik vind ook dat er een groot indoor techno only event moet komen.­ Het probleem van Sensation was gewoon de mix van hardstyle en techno.­ De meeste techno liefhebbers hebben een hekel aan hardstyle en omgekeerd.­ Dus als het techno only wordt, dan kan het zekers wel een succes worden.­ Ik zou dus zeker wel voor een feestje zijn van 25000 techno liefhebbers.­ Hardstyle is er al zoveel zeg en kom op, een hardstyle feest is gewoon 10 uur lang dezelfde sets.­ Beetje saai he.­
of tiesto die de hele avond muziek maakt!! hihihihihhi
laatste aanpassing
zal wel super deluxe zijn in arnhem een feesie lekker dichtbij...­
2 koentje: wie de neuk ben jij, dat je hardstyle saai mag noemen? Jij VINDT het misschien geen mooie muziek.­ Maar ik vind het prachtig, kippenvel gewoon! wat nou 10 uur lang dezelfde muziek..­grom*­
TECHNO! yuk.­ misschien vindt jij het hele mooie muziek hoor, maar laten we het er maar op houden dat ik het afgrijselijk saaie vage ritselmuziek vind.­ VIND ja, en ik ken er genoeg die dat met me mee vinden.­ Maar dan ga ik technoliefhebbers ook nog nie afkraken met opmerkingen als: kom op he, techno is er al genoeg, en een technofeest is gewoon 10 uur lang dezelfde sets.­ Want in mijn ogen is het dat dus ook! maar in jouw ogen vast niet.­

btje offtopic misschien maar ik moest dit gewoon ff zeggen
Gewoon een hard feest met verschillende stijlen!!!
Beginnen met snoeiharde Techno ( dus geen sensation techno ), dan door naar Hardstyle van Hardstyle naar Oldschool en dan afsluiten met Hardcore!!!!!!!!
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
laatste aanpassing
Hehe dat zou wel vetjes zijn....
En dan kies ik voor een gruwelijk vet technofeest!!En dan kom ik samen met Anastasia ;)

GREETZ!!
Go Anastacia :p Edje wil ook NOG meer Hardstyle!!!! :p:p Ben er echt verslaafd aan :d

:bounce:
Eerst maar eens ff zien of het doorgaat...
Maar het zou wel super zijn!!! :bounce:
beginnen met oldskool, dan hardcore dan terror, en SPEEDCORE als afsluiter :D
let maar op hier komt sensation black en de white is dan gewoon in de arena.­
hebben we met de black beter geluid en het blijft donker
nee, het lijkt me beter dat er 1 stijl wordt gedraaid op 1 avond. Ik hou van Hardstyle EN van Techno. Maar alleen hardstyle is beter voor zo'n groot stadionfeest.....

Dat hebben we allemaal gemerkt met Sensation.

Dus boek Luna, Isaac, Dana, Gizmo, Technoboy en Pavo maar ;)
Nee ik wil Techno in t gelredome met de volgende DJ's
Chris Liebing (zoals op Teqnology)
Dj Rush
Mauro Picotto (zoals op IC 2001)
Miss Djax
Dave Clarke
Carl Cox
Montana
Bellie!!!!!
Whaha, owowow, meteen trekt iedereen dit zich weer persoonlijk aan hoor.­ Sjongejonge wat ernstig triest.­ Ik ga me vanaf nu in ieder geval niet meer bemoeien met deze trieste bedoeningen.­ Wat ik nu zeg is ook zwaar offtopic.­ Maar uit je dagelijkse frustraties eens in je omgeving en niet op mij.­ Via internet is wel erg gemakkelijk.­

In ieder geval, mzzls allemaal
You are wright!
Heee koentjeee nie boos worre! Zo was dat nie bedoeld hoor! :d
Ik ben niet boos.­ Ik word niet zo snel boos, maar anastacia moet mij niet gaan aanvallen.­ Beetje loos allemaal, maar ik ga er geen worden meer aan vuil maken.­
Naam : Hardcore Legends !!!!

DJ's :
DJ Ruffneck
Marc Acardipane
Darkraver
DJ Nosferatu
Live acts : Shadowlands Terrorists
G-Town Madness
Rotterdam Terror Corps

Lijkt me wel vet in het Gelredome
laatste aanpassing
pffff hardcore.. was vroeger leuk maar nu niet meer......;P

ff kijken of bepaalde mensen nu uit hun naad schieten!;D

haphaphapperdehaphaphap:P
heeft toevallig oordoppen in*­
*oordoppen hebben geen zin als je het moet lezen*


;)
Of je ontwikkelt een echte muzieksmaak...

*Doet nieuw aas aan z'n haakje*;P
welke smaak kruising tussen banaan en vanille :P