Partyflock

WTF valt er te beleven in Vancouver??? %)

 
Forumonderwerp · 13880
Probleempje.

Alhoewel, niet echt probleem, gedeeltelijk probleem.

Hmmm, zal ik maar gewoon to the point komen?

Mij is (samen met 5 klasgenoten van me) een IPB-reisje aangeboden. Voor de mensen die het niet weten, IPB = Indien Plaats Beschikbaar. Dus we mogen meevliegen, als er plaatsen vrij zijn in het vliegtuig. With many thanx to een bepaalde vliegtuigmaatschappij. 8)

Nu heeft 1 van die klasgenoten besloten om naar Vancouver te gaan. En aangezien we met z'n 6-en willen gaan en allemaal naar dezelfde bestemming, hebben de meesten maar goedgekeurd.

Maar waar het om draait....

What the fock (kweettut, verkeerd gespeld) valt er te beleven in Vancouver (als we daarheen mogen)?

Iemand ervaringen met Vancouver? Toevallig keer geweest of zo?

Gaarne paar reacties, aangezien ik geen zin heb om me de tering te vervelen met die saaie klasgenoten van me en wel lekker hard wil :bounce: :bounce: :bounce:
Vancouver?

Nee ik kan niet zeggen dat ik daar geweest ben!
hmpz dit is een canadese gabber site http://www.thr-empire.com/ maarjah die ligt weer in toronto en dat is volgens mij weer een fucking end weg :S , maar misschien heb je zoiets ook wel in vancouver ofzow :)
FF naar bovuh schuiven.­

Niemand met ideeen of ervaring uit Vancouver?
Nooit geweest en dus geen ervaringen. Maar wat ik ooit van 2 canadezen heb gehoord is dat de gabber/hardcore scene vrij groot is in Canada. Tis zelfs zo dat sommige strommingen de term "rotterdamstyle" mee krijgen. Althans, is mij verteld, dus zeker weten doe ik het niet.


/edit/

een gedeeltelijk probleem??? Not!!! een luxe-probleem zal je bedoel;)
laatste aanpassing
er stond iemand in mn lijst (weet zn pfnaam niet:$) die er was geweest, teknoboy nogiets, check mn vriendjes lijst, en stuur hem een pbtje:)
er is veel meer te doen dan hier in nederland vergis je niet
Mijn familie woont in Vancouver en het is zeker gaaaaaafff! mijn zus heeft er acht maanden gewoont en ik heb haar zeker niet horen klagen!! Je kan er goed stappen (wel zorgen voor een vals ID als je nog geen 21 bent)! Verder is er echt heel veel te doen, mega shopping-centre, china town, gafe bioscopen enz. Ik denk dat als je er eenmaal bent geweest je niet meer terug naar NL wilt ;)! maare ik zou er zeker heen gaan en als je niet gaat, dan wil ik HEEEL GRAAG in jou plaats!!!!
Kijkkkk, dat soort reply's zocht ik dus.

Thnx, Miss Josine. ;-)

Krijg opeens heel veel meer zin. ;-)

Is lang verhaal hoe ik aan die tickets ben gekomen, dus ga jullie nie lastig vallen met al dat geleuter.

Maar het belangrijkste vond ik de opmerking:
"Je kan er goed stappen."

Dat wilde ik horen. ;-)

(K)(K)(K) voor Josine en handdddd of (K) voor alle anderen die hebben gereplyed.

Thnx all.
hoeveel kost t reisje als ik vragen mag?:)
Nix. :devil:
verklaar je nader?:)
Plaats over evt. ;-).

Ow ja ff ontopic, Vancouver wordt t Amsterdam van t Noorden genoemd, dus dat zit wel snor :-D. Dr worden veel underground feesten gegeven, maar t is vooral Trance wat de klok slaat. Verder is er ook een 3 daags festival ala DV/N1, kweet alleen niet wanneer dat precies is. Gewoon stappen is er erg goed te doen volgens mn nichtjes, alhoewel 1tje wel naar NL wilde verhuizen na Awake in de NDSM (can you blame her :-P).
Wil evt. wel een emailtje sturen naar dr, die gaan nl. echt veel stappen daar. Let me know, stuur maar een PB, of add me op MSN: colin_dekker@hotmail.com
Check de site tranceaddict.com en de forums eens. De eigenaar komt ook uit Canada dacht ik.

Slinky Planet is er bv de 21ste september..
Dit haalde ik er ook af:

upcoming events, looks like Creamer is the next one.­

John Creamer - May 30
DJ Dan - June 1
Timo Maas - June 4
Steve Lawler - June 11
John Howard - June 12
Anthony Pappa - June 13
Junior Sanchez - June 15
Paranoid Jack &­ others@­The Cheeky boat party - June 15
Chris Fortier - June 25"­


Ook is volgensmij Summerlove (www.summerlove.com) een festival rond Vancouver..op 31 augustus.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Greetz,
SnuggLe
Nogmaals thnx all. Ik ga me zo te zien wel prima vermaken daar, voor die paar daaggies.

2 Supersjinees Ik heb met paar klasgenoten opdracht uitgevoerd vanuit school voor Neerlands grootste vliegmaatschappij. En daar mochten we een betaling aan vast laten knopen, omdat het bijna gelijk was aan een stage-opdracht.

Hebben we dus hele tijd over gediscussieerd, die beloning, totdat de opdrachtgevers aan het eind van het project aan kwamen zetten met 6 IPB-tickets. Voor de leken onder ons, IPB = Indien Plaats Beschikbaar.

Dus we mogen meevliegen, als er stoelen leeg zijn in het vliegtuig. Dus hebben we Vancouver gekozen als bestemming en krijgen we (hopelijk) 6 IPB-tickets naar Vancouver die een jaar lang geldig zijn.

Zo duidelijker? 8)
to jewwy: graag gedaan hoor!!!en laat even weten hoe het was!!! heb gisteren nog is met mijn zus gepraat en foto's gekeken maar het is echt heeeeeel tof!!!! er zijn inderdaad toffe feesten, die moet je dus echt wel ff opzoeken daar! maar de gewone kroegen en dicotheken zijn zeker ook heeeel erg gaaf! alles beter dan in NL in ieder geval!
he jewwy, als 1 van je klasgenoten ineens rond de 26e heeft, ik ga niet, neem mij maar mee:) ik had altijd eens naar canada gewild, en trust me, wat je IN ELK GEVAL MOET DOEN is een wedstrijd van de vancouver canucks bezoeken
WTF zijn de Vancouver Canucks??? :S:S:S

En give me one good reason wrom ik jou zou meenemen, Miech, ipv een leuke dame? ;-) :-P
ehm, ik ben erg gezellig, ik hou van hobbys ehh ben canadayfan

(dit is hopeloos...­)

oh ja canucks is een ijshockeyteam....­UITERAARD
Ja, dat leek me idd wel leuk, echte ijshockey-wedstrijd bezoeken.

En ja, klopt, je poging was idd hopeloos. ;-)

Maar goed, er valt misschien wel wat te regelen, als je wat euro's over hebt en er heeeeelll graag naar toe wil.... :devil:
Kan ik mee in je koffer :p (cliché kweet het)
stort de gevraagde hoeveelheid van 2 euro*­
Da's de eerste aanbieding van een leuke meid al, Miech. Sorry, je bent (alweer) de zwakste schakel. TOT ZIENS !!! :devil:
dat is al 2 keer miech:p
:devil: Hehehehehe :devil:
2x?
Hier en op mijn Namechange-topic, Miech. Wel meetellen hoor. ;-)
vancouver ben ik voor zover ik mij kan herinneren nog nooit geweest.­ wel eens in montreal wezen stappen.­ en nog wat kleinere plaatsten in canada maar stelt niet veel voor.­
montreal bijv.­ was best het een en ander te vinden.­ ben in een club geweest die tot 6 uur s'ochtends doorgingen.­ was alleen wel beetje shitmuziek.­ 1 zaal hiphop en de andere 2 zalen niet helemaal duidelijk definieerbaar voor mij.­
toen ik die nacht terug kwam in het hotel zag ik in een krantje een advertentie staan van een club waar die avond armin van buuren had gedraaid.­ balen dus want dat had ik dan liever gehoord.­