Partyflock

Qlubtempo

 
Forumonderwerp · 13877
Ik weet zeker dat er dit jaar nog 2 Qlubtempo feesten zijn :D , maar waarom staan die niet in de agenda??? De laatste in de HMH vond ik een van de beste feesten dit jaar... :bounce: !!!!
Behalve de summer special.
Jah, ik weet wel dat de Summerspecial in de Hemkade is :P
2 Debby: je hebt gedeeltelijk gelijk, maar BBH zijn voor mij veel dichterbij, en ik vind de sfeer daar ook altijd toppie (lees: ik ben daar altijd lekker VAAG). HMH is zeker ook nix mis mee, maar ze moeten wel met een verrassende lineup komen en niet bv dezelfde als Qlimax presenteren.
Dit is geen Qlimax maar QT dus reken maar dat die line up verrassender word. Je bent zeker gegarandeerd van een flink avondje qnallen!!!
:)
Zekers in de Heineken Music Hall, the best!!! Met jou kan ik praten Debby! :p :D Alhoewel, hardhouse a la Tom Harding, JP, Yoji etc. kan ik zeker wel waarderen...... maar ja ieder z'n eigen mening! :)
Ja weet ik Debby, maar leg de lineup van Qlimax 6-4-2002 en QT 01-06-2002 eens langs elkaar: dan is de helft van de DJ's die in de main hall draaiden op QT ook al op Qlimax langsgeweest. Dat noem ik niet echt verrassend. Maar een line up zoals tijdens de summerspecial 31-8 as zou ik heel goed kunnen pruimen. Wat ik bedoel te zeggen, is dat als ik moet kiezen tussen twee feesten met dezelfde line-up in korte tijd (met mijn favo dj's) of een feest met mijn favo dj's en 1 impulz dat ik toch voor de laatste combinatie kies: afwisseling houdt het voor mij leuk.
Maar ik kan me voorstellen dat mensen hier andrs over denken, maakt toch niet uit ;)
Afwisseling is inderdaad beter, want achter elkaar alleen maar hardstyle feesten gaat een beetje vervelen, duzzzz met feesten als Impulz etc ben ik wel blij.....! En de Hardcore feessies! :p
Ik zou voor QT kiezen :)
Dichter bij huis en HMH is relaxede locatie :)
Maar hangt er natuurlijk vanaf of ik wel zin heb in hardstyle feestje en hoe de centjes erbij liggen.
THX voor de info!

Ik zal het eens gaan noteren.

Qlubtempo HMH was mijn beste feest ooit dus 26 oktober en 7 december weer :bounce: :bounce: in HMH
ik laat alles vallen en zeg alles af op die datums, weer lekker 10 kilo afvallen(in de goede zin dan he)
2 mr hat: Ik moet je eerlijk bekennen dat ik de line up van QT nog niet gezien heb, maar uit ervaring weet ik gewoon dat dit wel wat meer beuqen word dan qlimax. Meestal draaien die kut dj's van tracid traxx er niet of draaien vroeg op de avond. Qt is gewoon een stuk harder dan Climax, weet niet of je wel eens op de qt feesten van de vroegere fun bent geweest... dan begrijp je waarschijnlijk waar ik het over heb.
Mr.Hat leg de line ups van alle Impulz feesten,4 elements feesten en DV eens naast elkaar?? hun hebben zowat ook altijd allemaal dezelfde line ups
2Debby: ik vind die DJ's van TT juist supervettt, vooral Kai Tracid en Melanie di Tria, die beuken er gewoon gruwelijk op los.
Ik ben wel ooit op QT in de Fun geweest ja, je hebt ergens wel gelijk.
Maar ik vond (op het geluid na) de QT van 1 juni niet echt meer beuken dan Qlimax in Thialf, tenminste de laatste 3 dj's op Qlimax dan. Daarvoor was idd bagger.
Hopelijk wordt komende Qlimax beterzzz (zal wel met zo'n line up).
2DaSize: dat weet ik Oscar, maar ik ga 3 keer per jaar naar Impulz (februari, juni en december) en in augustus naar DV. En hardstylefeessies zijn er elke maand toch een paar. Dat bedoel ik dus.
QT versus Impulz?

die keuze is toch makkelijk gemaakt?!
*goeie line-up in een toplocatie niet ver van huis (voor mij dan)
*of slechte line-up in een koude kutlocatie ver weg van huis

QT it is!!! :bounce:

maar nu eerst naar de summer special!
FF voor alle duidelijkheid: ik verkies normaal gesproken zeker QT boven Impulz. Maar er zijn ook mensen die in Brabant wonen en de Brabanthallen wel een coole lokatie vinden!!!!!!
En slechte line up, over smaak valt niet te twisten mensen, maar sommigen snappen dit blijkbaar niet!!!
En zoals gezegd, als QT twee keer binnen 5 weken met dezelfde lineup komt, ga ik die tweede keer liever naar Impulz. Gesnopen of moet ik het straxxx nog een keer uitleggen? Goed lezen schijnt toch moeilijk te zijn voor sommigen :@
laatste aanpassing
nee :P

maar keuze Impulz of QT lijkt mij ook niet zo moeilijk hardstyle of uk hardhouse.. :bounce: :bounce:

en de HMH is ffies dichterbij
Was niet tegen jou bedoeld Oscar, en voor mij zijn de BBH veeeeel dichterbij. Maar zelfs dat maakt me niet uit, maar te vaak hardstyle gaat gewoon vervelen (als je telkens dezelfde platen voorbij hoor komen. En jij vermaakte je zaterdag toch ook goed op UK, of zag ik dat nou weer helemaal verkeerd? ;p
lijkt me niet moeilijk nee dasize, UK it is!:P:P
2 Mr. Hat

ik respecteer je keuze enzo bladiebla

HMH is voor mij dichterbij :-D en die muziek is mijn smaak
Oke, maar dat bleek niet uit die vorige post. :)
Mijn keuze is nog niet gemaakt hoor, want voor de HMH rijd ik graag een uurtje langer hoor ;p
Heeey Mr. Hat! Vond de QT duidelijk beter beuken dat Qlimax in Heerenveen hoor. Maar zal we aan mij liggen dan. Ik hou niet zo van die duitse platen... beetje te trancy. Niet dat ik wat tegen trance heb, vind ik ook leuk. maar als ik naar een hardstylefeessie ga wil ik ook snoeiharde hardstyle horen en niet een of ander afvloeisel van hardstyle en trance, maja mijn mening. Trouwens alleen maar hardstyle is ook een beetje saai om te horen, dus als je om die reden eens een keer naar de BBH wilt gaan kan ik je geen ongelijk geven. ik zelf hou zeker meer van techno en daarop kan je je ook vermaken op Impulz
Nou, ik vond Qlimax in Thialf vanaf Technoboy ook echt wel beuken hoor. Maar je hebt gelijk, tot aan Technoboy was het niet echt beuken. Maar op QT waren de eerste twee DJ's (Session One en Kai Tracid) ook Duitsers en die knalden wel behoorlijk. Maar ja, zo is het altijd wat he. Maar de line up voor de komende Qlimax ziet er wel errug stevig uit. Dan draait Melanie di Tria van Tracid Traxx en die beukt er vanaf het begin in.
En vanaf Qlimax zie ik het allemaal wel, heeft geen zin om daar al aan te denken als er nog nix vaststaat.
QLUBTEMPO #10 IN HmH was echt super!!!!
Dus als er weer een QLUBTEMPO komt IN DE HmH dan gaan we daar zeker weer heen en moet dat wel even in de AGENDA KOMEN!!!!!


(k)
Als iemand de data even met een bronvermelding kan bevestigen wil ik ze met alle liefde in de agenda zetten :)
laatste aanpassing
31 augustus in ieder geval Sumer Special!!!
Hey MR. Hat ik begrijp je helemaal. als er 2 x in korte tijd eenzelfde feest gegeven wordt dan kiez ik ook voor Impulz in December. ik heb me tenslotte ook altijd vermaakt op de Impulz feesten. beste was toch wel outdoor, maar idd als er in Okt en Dec allebei een QT is dan zou ik dus ook in Dec. voor Impulz kiezen en zeker nu ik weet dat Lab 4 daar ook komen. altijd dezelfde hardstyle iedere maand komt dan echt een keer me strot uit. en aangezien ik die UK Hard House wel kan waarderen en misschien wel beter dan Hardstyle dan is voor mij de keuze ook makkelijk.
In december ga ikke gewoon naar Impulz lekker beuken op Yoji, JP, Tom Harding, Fausto, Don Diablo en Lab 4!!!!! gegarandeerd een beuk avondje.
Qlubtempo in de HMH was echt superhard. Daar ga ik dus zeker weer heen. De laatste QT in de Fun viel me zwaar tegen, het geluid was voorheen muchos better...
:bounce: ze!!!! ........kusjes.......:kus2:
oops kusje niet gelukt...zorry > (k)
Mr Hat is overgelukkig: QT keert in ouwe vorm terug naar de Fun, dus 8 december kan ik met een gerust hartje naar Impulz :D:D:D:D:D
Well.... heb vandaag de flyer gehaald en.. :D :D :p Vette line-up! Wordt 200% :bounce:
QT #10 moet nog komen hoor Jessica ;)
Wat ik nu dus nog steeds nie helemaal begrijp is of die geplande HMH QT;s 26 oktober en 7 december wel gewoon doorgaan...
Waar haal je die wijze info vandaan als ik vragen mag ?
ben ik eigelijk ook wel benieuwd naar ja
QT 10 was toch op 1 juni?????
Was oorspronkelijk Hardstyle Weekend vrijdag ging niet door toen werd het gewoon Qlubtempo.....zonder 10
laatste aanpassing
2 Emilio: Precies! Maar Q-dance kan nie rekenen :s Ze kondigen met een hoop bombari aan dat het DE Qt gaat worden en nu telt die ineens nie meer mee :S:S:S
laatste aanpassing
Die wijsheid komt uit de agenda in id&t magazine. + kijk maar op Q-dance.nl.....:D
Whehehee peturtjuh :D
Ist al bekend dan? :?
Waarom de fuck niet in de HMH????:(
Me 2 :D:D:D

Dan kunnen we weer op 115 Db knallen!


:bounce:
Ik knal liever op een temperatuur van 45 graden!
Ik wil gewoon in de HMH, beter bereikbaar en ruimer!
vind ut allebei best..HMH = natuurlijk wel #1 maar hemkade ruled ook vind ik...

QT=QT