Partyflock

Wonen er nog partygangers in Utrecht?

 
Forumonderwerp · 13855
Over een paar weken ga ik de HBO-opleiding journalistiek in Utrecht volgen. Ik heb ook al een kamer gevonden waar ik per direct in kan. Mijn vraag is: Wonen er nog meer mensen in utrecht, en zo ja: waar gaan jullie uit enzo...en is het wat?

Dahaag, Kinky Iris
nee partyganger komt uit Limmen :P
Was ik weer, ik woon sinds vier maanden in IJsselstein achter nieuwegein.... 15 km van Utrecht... daarvoor heb ik 5 en een half jaar in Utrecht gewoond....

De Arena is leuk voor specifieke feestjes, normale gelegenheden vind ik niet echt wat,
de Dansfabriek kan leuk zijn op vrijdag, Strictly dance....
verder niet echt veel happenin op dit moment geloof ik :S
nope niet in Utrecht.... wel in Utreg!!!! ;D
Ik kom uit Utrecht maar het uitgaans leven is echt helemaal niks.

HEt enige wat wel leuk is de winkel van Sinkel waar vaak goede DJ's komen en de CLub Risk party's worden gegeven.

Verder zijn in Utrecht erg veel (studenten)cafe's helaas lopen grote discotheken hier niet op de een of andere manier terwijl er toch veel vraag naar is.
Ik woon nog 3 weken in Utrecht... en dan ga ik verhuizen naar een nieuw appartement in.. Utrecht.. pfff
Anyway, da place is dope! Hou wel een keer een housewarming voor alle (Utrechtse?) PF'ers. *hahahah
4 kamers, eNORM dakterras.. wordt toppie!
Dus het uitgaansleven in Utrecht is helemaal niet belangrijk, als je de route naar Chez Bas weet. ;-) :bier: :cocktail: :xtc: :bounce:
waar ga je dan heen Zuilen ofzo???
Zijstraatje van die lange weg die langs 't KPN gebouw, CMG, GAK, richting ziekenhuis Ouderijn loopt, halverwege. Tis boven een kantoorruimte... ERG ruim allemaal. nice!
Wel in de provincie Utrecht! Het prachtige Bunschoten! hihihihi
laatste aanpassing
Moet je naar de Arena gaan. Zijn vaak wel leuke feessies. Woon zelf nie in Utreg, maar paar kilometer verderop in Soest. Ga zelf zelden uit in Utreg, omdat er niet vaak wat is (of in ieder geval, daar heb ik dan geen weet van)

Zie dat HBO Journalistiek gaat doen..Vriendin van me is daar pas geleden mee gestopt. Zat daar ook in Utreg. Als je iets wilt weten ken ik jullie wel ff kennis laten maken. Ze zit hier ook op PF.

Have a lot of (party)fun in Utreg!

:bounce:
Ik woon in Nieuwegein vlakbij Utrecht
en idd in Utrecht in het uitgaan echt :kots:
Voor de feesten in Utrecht moet je de agenda checken ;) :P
2bashil: denk dat je dan in kanibaleneiland of on nieuwegein gaat wonen :p
Ik woon zelf in Wijk bij Duurstede maar zit wel op de HVU (het gebouw naast je FEM gebouw), ik persoonlijk vind het uitgaansleven in Utreg weinig aan. Met mooi weer zit ik vaak op de Neude, maar voor de rest ben ik er weinig te vinden.

De dance2eden feesten in de Get Down waren altijd wel leuk, maar dat is ook gestopt nou.
Utreg is kut ja kwa stappen alleen jaarbeurs en vechtsebanen zijn relaxed voor de rest ga ik liever t land door voor party's en rotterdam is ook wel gezellig stappen en de rodenburg in Beesd ook wel
ik zit in utrecht op school
Hmm..ik kom ook uit Utrecht, dorpie dan, maar ik vind dat er echt heel weinig te beleven valt qua uitgaan! Owja..17 augustus U-DANCE op Vredenburg, das wel misschien een tipje! Erick E draait en de Klubbheads geloof ik!
als je ff naar steden gaat en dan op de U klikt en dan op utrecht dan kun je ook zien wie er allemaal uit utrecht komt
Utrecht is best wel een dooie stad wat uitgaan betreft! Ga dus nooit naar de Arena want die tent SUCKS Kweet niet precies waar je van houdt natuurlijk maar af n toe zijn der hele goeie losse feestjes in wat vagere tenten! bv Nexus en techno LAB maar vertel me maarres waar je van houdt en misschien ken ik je helpen aangezien ik iedere lokatie hier in utreg wel van binne en buiten ken!
yups binnenstebuiten :p wij kennen t hier wel zo'n beetje maarja niets aan te doen.......
laatste aanpassing
Ik woon in Maarssen dus erg in de buurt van Utrecht. Maar geloof ook dat je niet echt voor het uitgaan in Utrecht moet zijn hoor! Beter om dan naar A'dam te gaan.
Hmm...weet wel 2 leuke, BEUKENDE :bounce: feestjes voor je! In Nieuwegein, in de Time Out, 5 oktober en 23 november, 2-dance! Voor meer info, check die site! 2-dance.com
Woon wel in de provincie Utrech!!! Maar kwam bijna iedere dag in Utrech want ik zat daar op school! :)
laatste aanpassing
nou er wonen echt wel partygangers in Utrecht hoor!!!!!!! Waar ga je studeren?

Succes
gr juliette
Nou wij wel (bijna) Maarssen!!! Goed genoeg?

Zo niet jammer.
in utrecht ken je beter niet uitgaan daar is echt niks te doen, woon zelf in odijk 10 km van utrecht, ik hoop dat er weer wat leuke feestjes komen in de vechtsbanen. trance energy in de jaarbeurs stelt ook niet veel voor wel jammer dat id&t de jaarbeurs weinig gebruikt want vindt de jaarbeurs een veel beter lokatie dan thialf of de rai
Agh ja en dan sta je in de jaarbeurs. Dik veel betalen voor een kaartje en het GELUID is altijd kl*** daar!!!

Dus, wat mij betreft, Utrecht is waardeloos om uit te gaan! Geen goeie discotheken noem het maar op. Wel leuke kroegen, maar daar heb je weinig aan als je wilt JUMPEN!
He....zijn er misschien mensen die dan een keer willen afspreken in Utrecht binnekort? Gaan we gezellig met wat mensen van PF ofzo....

En zijn er nog mensen die Journalistiek doen??

Bedankt voor de reacties!!!!
Winkel van Sinkel op een vrijdag "wil nog wel eens wat leuks" hebben, maar ik verhuis over anderhalve week van het centrum van Utrecht naar een andere plek binnen 't centrum van Utrecht (appartement, enorm dakterras) en het leukste feessie wordt dan toch wel daar gehouden, beachparty, bankstellen/breezer-koelkast/vuurkorfie op 't gestorte strandzand, Gary-D over de boxen, hangmatten en nep-palmbomen, alles 3jaar-terug-Woodstock-style dus...
En die meeting.. denk je dat daar belangstelling voor is? Lijkt mij wel best hoor