Partyflock

Ff lekker lache...

 
Forumonderwerp · 13802
Ik heb gewoon ff zin om lekker te lachen...

Dus mensen, kom op!!!

Leuke plaatjes, leuke verhaaltjes, lieve woordjes, anekdotes ... Anything !!!

Gooi alles hier maar in :D

:)
uhm


hahhahaha?
hahaha ja idd :(

Ik heb de topic vraag niet zo goed ingesteld geloof ik hahaha

Maar dat geeft nix, ik vermaak me wel :d
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/belgischvliegtuigongeluk.gif[/img]

Whahahahahaha, stomme Belgen :p
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/121500peep.jpg[/img]
Smartass ;)

­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/020201peep.jpg[/img]
Dangerous animal! Hehehehe
­[img]http://www.xs4all.nl/%7Evanmil/lastvanhumor/pictures/photos/images/elmo.jpg[/img]

­[img]http://www.xs4all.nl/%7Evanmil/lastvanhumor/pictures/photos/images/fbaby.jpg[/img]

They said Hardcore was dead... NO FUCKING WAY ;)
laatste aanpassing
Zitten een jongen en meisje in een portiek te rotzooien. Hij zit haar te vingeren.
Ineens zegt zij: "Auw, auw, je doet me pijn met je ring!" Zegt de jongen: "Dat is niet mijn ring, dat is mijn polshorloge!"

LOL Para :D:D:D
laatste aanpassing
Op een avondje is het erg druk op de maandelijkse feministische vergadering...

Er komt een lange stevige vrouw naar de microfoon en begint haar verhaal: 'Mijn man wil elke dag een schoon overhemd aan... Dus zeg ik hem, als je zo graag schone overhemden wilt, moet je zelf maar strijken'. Luid geklap klinkt uit het publiek, de vrouw gaat verder: 'Na de eerste dag zag ik nog niks, de tweede dag ook niet, maar de derde dag, ja hoor,
hij streek zijn eigen overhemd!'. Weer een overdonderend geklap uit het publiek...

Dan komt de volgende vrouw naar voren. Ze stapt zelfverzekerd naar de microfoon en zegt: 'Mijn man wil elke dag schone sokken aan zijn voeten, ze moeten elke dag in een sodabadje. Dus ik zeg tegen hem, als je elke dag schone sokken wilt, dan was je ze zelf maar!'
Het publiek wordt steeds enthousiaster en begint zelfs te juichen...De vrouw vertelt weer verder: 'Ik zag ook na de eerste dag niks, ook na de tweede dag nog geen vooruitgang, maar na de derde dag waste hij zelf zijn sokken!' Het publiek wordt helemaal gek van vreugde...

Dan komt de derde spreekster naar voren, een klein Turks vrouwtje met een donkere zonnebril op. Ze vertelt: 'Mijne man wille elke dag couscous, dus zegge ik, als jij elke dag couscous wille, jij zelf koken...' Het publiek begint weer vol verwachting te juichen... Gaat de Turkse vrouw verder: 'Na de eerste dag ik zie niks, na de tweede dag ik zie nog steeds niks, na de derde dag ik zie weer een beetje met mijn linker oog...'.
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/bert6.jpg[/img]
Smokin'!

Mickey Waus :p
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/mickeywauws.jpg[/img]
hahahaha jij wilt niet weten hoe hard ik lach nou hahahaha :D

hahaha gek

(k)

We want more ... we want more ;)
laatste aanpassing
Mwah, gekke fotos kanik ff neit vinden, whehe,w el mooie verhaaltjes voor je, heb ze ff voor je gezocht. scheelt me oo weer een hoop om te vertellen :-P.

(waar gebeurt)
14-04-2001
locatie: Friesland

Jah, ik besloot eens naar mijn maten in Friesland te gaan, Op reis nam ik mee,...Pado's, en nog meer lekkerz. eerst lekker lijp uitgaan en TOEN kwam het, De Pado's. In een hele stoffige kamer van een maat waar de elfjes op de Vensterbank aan het dansen waren met de Stofmijt, zaten wij te.......
Het was een zeer heftige trip. Ik kan het nu nog steeds niet bevatten, Wij wisten totaal nix meer. Je moet wel weten, we hadden elk een zakje, het was nog de sterkste ook. Nix klopte meer, alles sloeg op nix uit. Maar nu komt het. Mijn benen begonnen nat te voelen.(ze warer natuurlijk droog). Op gegeven moment kreeg ik het gevoel dat ik in mijn broek begon te ZEIKEN. Ik heb 6 uur mijn pis lopen inhouden terwijl ik al 2 keer was wezen zeiken. op gegeven moment durfde ik niet meer naar de WC, niet wetend wat ik zal wakkermaken en/of tegen zo komen in mijn Trip. Ik heb dus vet lang alles lopen afknappen, of ik nu echt moest pissen of het die trip was weet ik nog steeds niet. maar het was GOD@**&% niet aangenaam, IK WAS HULPELOOS, ik begon steeds minder te snappen MAAR IK PLAS IN MIJN BROEK VERDOMME. ik moet nu nog steeds Zeiken als de pest, en het is nu al weer vet later.
ZEIK IN MIJN BROEK!!!
Neuken in de Keuken...

bron:http://www.geocities.com/moetjepoepen
laatste aanpassing
Hahahahahahahahahaha! Grappig verhaaltje, Krank :D

Kon t niet laten...
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/thumbnails/Nike.jpg[/img]

NIKE, JUST DO IT! :p
laatste aanpassing
Koniningendag 2001 Amsterdam

Wat gebeurde er nou.nou,...dat zal ik je vertellen. Rebound was net een uur achter de rug en we gingen alweer feest vieren in Amsterdam. Nog helemaal de weg kwijt denderde we door de stad. eerst naar Multi-Groove dat buiten was en daarna naar de EuroParking waar wel lekker werd gedraait. hup nog een ketser naar binnen,whehe, ik was behoorlijk vaag jah. toen we weer terug naar de coffeeshop gingen begon mijn Paranoia al. Ik dacht weer dat ik in mijn broek aan het zeiken was en ik voelde het ook. Het was natuurlijk niet zo maar het is toch kut. Ik hoorde de mensen zeggen "KIJK hij heeft in zijn broek geplast) wat dus helemaal niet werd gezegt. ik voelde dat al die mensen naar me aan het kijken was wat dus ook helemaal niet zo was. Godverdomme zeg wat was dat kut. ik heb tot slot helemaal niet in mijn broek gepist maar is was gewoon Hulpeloos en Paranoia.
Nog meer vreemde krantenberichten..
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/inbrekerinschoorsteen.gif[/img]­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/vrouwuitraam.gif[/img]
laatste aanpassing
whehe, die van die onbreker kende ik al, whehehehe

­[img]http://members.tripodnet.nl/Alsheimer/gewoonwatopslagweetje/images/patato.jpg[/img]
Zooooo dan! Vet wazig als je dat meemaakt, Krank. Snapte je je eigen nog wel??
nee, whehehe, Paranoia is vet erg, en dat ad ik opgegeven moment elke week en altijd het zelfde; ik dacht en voelde dat ik in me broek piste tewijl het alleen me verbeelding was.


Shockers 05-05-2001 Amsterdam

Het is Blijkbaar en serieuse zaak, Mijn Zeik-trips dan. ik had het weer met dat gezeik jah. ik ben minimaal wel 100 keer wezen pissen (meestal voor een druppie).Ik had geluk dat ik VIP was dus koste het me nix. maar de helenacht je zeik inhouden is ook nix en buiten dat, ik vond het een kut feest. Maar iedergeval was ik weer hulpeloos want ik kon niet uit mijn dak gaan door mijn Zeik-trip.
Aaaaaaaaah dik irritant!

Ik heb ook zoiets. Moet elke keer eigenlijk echt nodig zeiken, maar als ik boven de plee hang dan lukt t me niet, op de een of andere vage reden :S

Dan sta ik even later weer te springen en dan heb ik t weer, enz enz. Word je ook behoorlijk gek van. Gebeurt gelukkig niet zoveel. En vreet dan geen paddostoelen :D
mwah, gebruik nix meer whehehehe dus word ook niet meer paranoia, en ik werd dat altijd van de pep. daarom ben ik er vorig jaaar oktober mee gestopt.
Waar is Para-Noide eigenlijk? Voor haar doen we dit toch?

Maar ach, vind t zelluf ook grappig, dus whehehehe! :D

Nog een grappig plaatje...

FUCK ME FUCK ME! ;)
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/Censored.jpg[/img]
die is ff bezig :-)

Naja, heeft ze zo wat te lezen.
laatste aanpassing
Weekendje Texel 2002

Was met een stel maten voor een weekendje naar Texel toe. Lekker op de camping in de duinen zaten we. Voor paar honderd gulden (ik reken nog in guldens) aan wiet en 6 porties paddo's. Eerst helemaal knetterstoned liggen blowen, weinig gegeten en daarna die paddestoelen naar binnen gewerkt. Na ongeveer uurtje in de zon gelegen te hebben, bij onze tent, begon ik de wolken zwaar boeiend te vinden en zag er allemaal vormen in. Op een gegeven moment echter veranderde een wolk in een draak en vrat zomaar een vliegtuig op! Ik schrok me helemaal de tering, moest vervolgens keihard lachen waar ik een half uur lang mee bezig ben geweest :D
whehe, das wel kickuh. pados kunnen idd best heftig zijn. heb een keer 2 bakkies tegerlijk gehad van de sterkste. Pff das pas heftig.
2 Bakkies? Pff, vind 1 al genoeg zeg! Word ik al lijp zat van :vaag: Hehehehehe. Maar die keer op Texel was t best wel heftig ja. Niet zozeer qua hallucinaties, maar had continu een lachkick. Toen ik weer nuchter begon te worden heb ik t ook flink gevoeld in me maag en me kaken. Kaken deden echt vet pijn van al dat gelach.
Een van die maten van me had ook ineens zo'n shirt met heel veel dunne horizontale streepjes aan. Nou, toen begon ik toch ineens te flippen zeg. Dacht echt van "WOW, wat gebeurt hier zeg!" Stond helemaal te spacen van dat shirt, hahahaha Ben er wel achter gekomen dat als ik grote hoeveelheden van iets zie, dat ik er dan echt nix meer van begrijp, hoe dat toch kan..Vet vaag!

Maareh, ik geloof dat dit berichtjes zijn voor t "paddo topic" :S
Herseninhoud..
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/Brain%20(%20of%20a%20Woman).gif[/img]
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/Brain%20(of%20a%20Man).gif[/img]

Hahahaha
whehehe, deze is cewl ouwe :-)
Ikke ben dr ook weer ffies weer :d
Hehehe, dacht ik! Zijn een heleboel van dat soort. Zit me toch te vervelen, dus dan maar wat plaatjes neerkwakken..

Het spijt me dames, maar deze vond ik toch ook wel grappig :p
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/iwish.jpg[/img]
paran-noid> whehe, je hebt een hoop in te halen. met lezen dan.
Heeeeeee Para-Noide! Heb je al een klein beetje kunnen lachen? Vind er wel leuke bijzitten. Ik heb me iig de pleuris gelachen. ben dan ook wel in een bepaalde toestand, maar dat mag de pret niet drukken..;)

Wil ff laten zien hoe een Eskimo een vis vangt..
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/eskimo.gif[/img]
laatste aanpassing
hihihihihihi, ik moest overal erg om lachen!
whehe, die eskimo is goed ouwe, die is een nominatie waad.
hehehe du bist zuruck
Wie is terug?? :S

EN we gaan weer verder :p

­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/ass(1).jpg[/img]
Euhm...Hehehe :D
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/punaise.jpg[/img]
­[img]http://www.clubs.nl/ClubsData/BLOW%20YOUR%20MIND%20!3A%20)/incoming/Fly.jpg[/img]
Tsja...