Partyflock

Ik dacht what the fuck......!

 
Forumonderwerp · 13781
Ga ik net met de auto naar huis vanaf mn werk en rijdt ik een kruispunt te gemoet! Er staan wat autoŽs te wachten voor het stoplicht! Ik ben nog zoŽn 200 meter vanaf dat kruispunt en rijd niet hard ivm drempels! Zie ik ineens achter een stationwagen ,die daar op het stoplicht staat te wachten, een scooter stoppen met daarop twee(LET OP)Hollandse gozers die dus gwoon zn achterklep van zn auto open rukken en der als een gek met een koffer vandoor gaan! Kzat niet te slapen en der was niemand op het andere weg gedeelte dus ik probeer die gasten tegen tehouden door ze tegemoet te rije! Helaas kon de bestuurder v/d scooter goed sturen en viel dus niet op zn bek(helaas), ze reden er als een gek vandoor en meneer zat dus zonder koffertjuh!

Zo zie je maar dat je nergens meer veilig bent, ook niet dus als je gwoon nog in de auto zit gebeuren er van dit soort dingen! Kheb nu spijt dat ik niet mn auto ben uitgegaan om bv te proberen om die gasten van hun (waarschijnlijk gestolen)scooter af te gooien want kheb dus echt een hekel aan dat soort gasten! De jongens kwamen me verder niet bekend voor ofzo en khoop dat er niet meer dan wat oud brood in die koffer zat! Ik kon de jongens dus errug goed zien en zag dat het gwoon best wel nette gasten waren! Ksnap eg niet wrom mensen dit doen stelletje klootzakken
laatste aanpassing
triest volk is dat wat niet met haar of zijn poten van andermans spullen af ken blijven
tsja er blijven denken altijd wel van die mensen die te beroerd zijn om te werken voor hun eigen geld..­beetje jammer is dat~!
Deze gasten zagen er dus echt niet uit alsof ze dat koffertje nou echt nodig hadden ze waren gwoon te netjes voor dit soort dingen! Maar schijn bedriegd dus weer, alleen jammer dat ik er niets aan heb kunnen doen
ik snap je Acid-Roy-Al-Roy

als je dat ziet gebeuren dan het liefst hun aanrijden met een gangetje van 70 :devil:
tsja maar kleren zeggen ook niks he..­iemand die nette kleren aan heeft kan ook stelen..­ben ook s beroofd door een neger met nette kleren aan en goude ketting..­die zag er ook niet echt uit alsof hij me spullen nodig had...­
Je had ze van de scooter moeten schoppen :-D .
Laat me raden, dit was zeker op Overvecht?
Hahaha Nee electra twas niet in Overvecht(hier zouden ze dat toch nooit doen, hahahahahaha) maaruh wel bijna, Tuindorp namelijk! Kheb een paar weken geleden nog hier in Utrecht nog twee Marrokaantjes op een scooter in bos sleutelds naar hun hoofd gegooid omdat ze hier bij het winkelcentrum een auto ruitje in gooiden! Ook deze actie leide tot niets maar kheb het ten minste geprobeerd! Bij die man vanmiddag stond iedereen alleen maar een beetjuh stom te kijken.­ Khoop eg dat ik ooit nog eens iemand te pakken krijg die zoiets doet al is het maar voor 1 x in mn leven! Kweet niet wat er dan gebeurd maar net kookte mn bloed dus tzal niet eg fijn zijn voor die dief die ik dan pak!
laatste aanpassing
Mmmm, wat dacht je van verhuizen ;)
Waar naar toe??? Tis toch overal zo??? Buitenland misschien dan maar mmmmmm Noorwegen, Zwitserland.....­
kzou beswel ergens in scandinavie willen wonen he je weleens die meiden daar gezien :D
Dat is ook een idee, dan kan Roy daar ook direct zijn droomvrouw opspeuren ;)
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
En als er nu een miljoen aan contanten in dat koffertje zaten?
Wat een lef zeg! Ik vind het asociaal en zou echt stomverbaasd zijn als ik dat zou zien.­
jeetje.......­ zoiets heb ik nog nooit gehoord, dat die mensen bestaan!!
Jajajajaaaa een miljoen aan contanten, die man was inderdaad superverbaasd dus er zat vast geen geld in anders had ie er eg wel achteraan gereden!
Maar inderdaad deze mensen bestaan dus echt en het zal allemaal nog wel veel erger worden! Ondertussen worden de werkenden gestraft omdat ook oa alle verzekeringen door dit soort dingen steeds duurder worden! Daarom wordt ik dus zo kwaad om dit soort dingen aan de ene kant ben je spullen kwijt en de verzekering wordt in zekere zin ook weer duurder door helemaal als dit soort dingen nog vaker gaan gebeuren als dat het al was! Wat eigenlijk nog het ergste was is dat er ook nog een auto achter stond die dus niets deed, khad ze toch eg effe een zetje gegeven met mn bumper, dan maar schade!

2 Electra=­> Je weet toch dat mijn scatjuh in RŽdam woont ! Ze is trouwens weer vrijgezel dus kzal der wel weer zien binnenkort!
laatste aanpassing door een beheerder
Ook in Zwitserland gebeuren die dingen hoor!!! Mijn oom woont in Zurich, en daar heb je rare gasten rondlopen!!! Van die junkies die midden op straat zitten te gebruiken enzo...­Maar ook diefstal en al dat gedoe....­
Nooog extremer...:)In Cannes (franrijk) is nu de trend om bij de 'happy few' met hun 'Rolces' en 'Bentleys', een 'fightdog' in de auto van de gedupeerde te laten springen!
Die schrikt zich natuurlijk helemaal wezeloos, als' d'rineens een rotweiler in je auto xit die bij wijze van spreken, pure amfetamine als puppy voevoedsel kreeg... :p en die nu als een fucking mad dog met rabbies omzich heen loopt te bijten:)
Yuppie rent in shock weg, hondje krijgt koekje, baasje heeft een nieuwe dinky toy :p