Partyflock

Sundays Festival?

 
Forumonderwerp · 13773
PERSBERICHT SUNDAYS FESTIVAL

Op zondag 11, 18 en 25 augustus organiseert de vereniging Noorderstrand "Sundays" aan het zwarte pad in Scheveningen. "Sundays" wordt een grootschalig strandfestival dat jaarlijks terug zal keren.

De afgelopen decennia is het Noorderstrand uitgegroeid tot een van de meest trendy ontmoetingsplaatsen van Nederland. Acht unieke strandtenten hebben er door goede muziek, goede bereikbaarheid, goede service en een persoonlijke benadering een sfeer gecreŽerd die meerdere doelgroepen aanspreekt. Ook tijdens "Sundays" zal elke strandtent zorgen voor haar eigen, unieke sfeer. Daarnaast zullen de beste DJ's en artiesten uit Nederland op vier podia hun sound laten horen, variŽrend van lounge, soulfull house tot tech-house. Een aantal DJ's en artiesten die het Sundays-zand tussen hun tenen zullen voelen zijn: QUAZAR (LIVE), RICKY RIVARO, BENNY RODRIGUES, REMY, RISK SOUNDSYSTEM (LIVE),
LACROIX, JOOST VAN BELLEN, JANI, ERIC DE MAN, ROOG, ERICK E, FLORIS (LIVE), LAIDBACK LUKE, NEW COOL COLLECTIVE (LIVE), MARCELLO, MARNIX, MOODPHASE 5IVE (LIVE)

Deze combinatie van goede sfeer, goede muziek, lekker eten en drinken, gezellige mensen, zon, zee en strand zal resulteren in het beste zomerfestival denkbaar op het strand van Scheveningen. Als je denkt dat het allemaal niet beter kan heb je het mis, want Ö Sundays is GRATIS!!

Natuurlijk mag een dresscode niet ontbreken. De dresscode van Sundays 2002 is een oranje zonnebril, vergelijkbaar met die op de flyers & posters. Tijdens het festival worden hier foto's van gemaakt, waarna men op de site de Miss en Mister Sundays 2002 kan kiezen. De winnaars krijgen een zeer bijzondere prijs.

Wil je dus deze zomer kunnen meepraten check dan op Scheveningen strand het Sundays zand! Voor meer informatie over de programmering en dergelijke verwijs ik naar onze site die vanaf Dinsdag, 6 augustus online is.

www.sundaysfestival.nl

Kent iemand dit??
Kent helemaal niemand dit Festival? Zal t waarschijnlijk ook niet de moeite waard zijn..≠
Dit zelfde persbericht heb ik ook al op s2d gezet.≠

Niemand kent idd dit festival, omdat het dit jaar voor het eerst wordt gehouden, en omdat iedereen liever met zijn reet in "≠trendy"≠ Bloemendaal wil liggen dan op Scheveningen denk ik...≠
Ok, duidelijk. Ben zelf namelijk pas 1 keer naar Bloemendaal geweest en toen was t rustig. Bloemendaal is ook wat dichterbij, dus keuze is dan gemaakt..

Had dat forum nog niet gelezen, dus bij deze mijn excuses voor t nutteloos gebruiken van een topic :S
ik ga flyeren voor dit festival!!!

lijkt me opzich wel grappig om te ff te gaan kijken!

kuzzzzzzzzzzzzzzz
kirsten
Hmm, misschien leuk als ik een van die dagen nix te doen heb op zondag...

Weet jij toevallig van hoelaat tot hoelaat dat is??

(k)
Kreeg opeens een berichtje in mn hotmail met de aanprijzing van dit festival. Zou het komen omdat ik altijd bij Sunday's zon, of heeft het daar niets mee te maken :).
Euhhhhhhh, wie weet! :)

Maar ik kreeg dit dus ook in m'n hotmail en ik zon dus nooit bij Sunday's :p
jammer dat het op zondag is! Op zondag mag ik nooit uit.≠