Partyflock

HARD rijden.... leuk ???

 
Forumonderwerp · 13641
(bron gelderlander 3-8-2002)

­[img]http://www.gelderlander.nl/gfx/gfx_nieuw/kranten/GLD/artikelvisuals/1172880-95339-groot.jpg[/img]

ARNHEM - Twee mannen (17 en 21) zijn gisteravond omgekomen bij een auto-ongeluk op de Schelmseweg tussen Rozendaal en Arnhem. Een derde man raakte zwaargewond en is overgebracht naar Ziekenhuis Rijnstate. Over de aard van zijn letsel kon de politie gisteravond nog niets vertellen.


De mannen kwamen rond acht uur uit de richting Velp. Ze zijn uit de eerste bocht voorbij de rotonde met de Kerklaan gevlogen, vermoedelijk door een te hoge snelheid. De auto is om zijn as gedraaid en kwam nadat hij een boom raakte, terecht op het fietspad langs de zuidelijke weghelft.

Twee inzittenden zijn uit de auto geslingerd. De bestuurder is terecht gekomen op de bijrijdersstoel. Omstanders hebben hem uit het voertuig gehaald. Op dat moment was hij nog aanspreekbaar. Ambulancepersoneel heeft vergeefs geprobeerd hem te reanimeren.

Een vriend van de drie mannen reed op een motor achter de auto. Hij verminderde vaart voor de bocht. Volgens de politie dacht hij op dat moment over de auto voor hem 'dat gaat nooit goed'. Na de bocht trof hij een ravage aan. "Overal lag zand", aldus de politiewoordvoerster.

De politie heeft gisteravond lange tijd de Schelmseweg tussen de Arnhemse Allee en de Monnikensteeg in Arnhem afgezet. De politie wist gisteren de identiteit van de mannen nog niet te melden.

2 bekenden van me..
is leuk thuis komen van vakantie :S

mensen pas er mee op aub!!
laatste aanpassing
Sorry maar half gelezen:C

Idd zwaar minder tjerk sterkte er me :C
laatste aanpassing
bedankt voor medeleven caryivo :@
altijd klote om bekenden te verliezen - sterkte kerel
gecondoleerd en sterkte (K)
Sterkte gabber! Ik leef met je mee
Ik kende er ook 1 van en het is idd zwaar kut..
om iemand die je kent te verliezen maar het leven gaat door en laat dit een les zijn voor alle snelheid (6) zoiets vergeet je niet snel ..sterkte..

(vriend van me alex... onder mijn naam)
tja is KUT !!!!
laatste aanpassing