Partyflock

Wie gaan er uit omgeving Alkmaar naar de FFWD??

 
Forumonderwerp · 13592
Dag lieve Mede feestbeesten, ik wilde graag ff weten wie er naar de FFWD gaan met de trein uit de omgeving van Alkmaar, er gaan wel veel mensen die ik ken maar of de auto is al vol of ze komen uit andere delen van het land.

mischien het een leuk idee met een hele groep te gaan!!! laat ff op mijn profiel een berichtje achter als het je wat lijkt of natuurlijk onder deze topic!!
ik ga wel, en woon zelfs in alkmaar, maar ik ga pas om 2 uur, want ik moet eerst nog werken, dus met een hele groep mee of met jou zal niet lukken,
Ik woon in Heerhugowaard en ik ga er heen en zeer waarschijnlijk heen met de trein maar het lijkt me ook wel leuk om met een grote pf groep ofzo daar heen te gaan!!
laatste aanpassing
He,ik ga ook heen samen met Alkmaarder/harrie i/d warrie, maar hij moet eerst werken tot 14:00 en daarna gaan wij ook heen dus het wordt een uurtje of 15:00 als vertrekken DUS ????
Hey!

hoorde dat ik heeeeeeel misschien toch rij ben zaterdag en dan wil ik eigenlijk ook wel een kijkje nemen in R'dam!

ik kom uit Langedijk btw....
laatste aanpassing
Ik ga al om 10:20 met de trein naar Rotterdam!
eey buur :D . ik weet nog nie of ik ga ,ff zien nog, als ik ga dan gaan we met de auto ..
Ik neem de trein van 10:20 naar leiden en moet daaro overstappen naar Rotterdam.. welke pfers gaan er nog meer met die zolaat naar FFWD???
12:01 komt de trein aan in rotterdam btw