Partyflock

"Santpoortse Steekweek"

 
Forumonderwerp · 13538
Ik woon dus zelf hier vrijdicht bij. Ik was toevallig niet op de feestweek op het moment dat de rellen uitbraken. Me pa was er wel en die zei dat het echt grof was!!


SANTPOORT Vijf inwoners van IJmuiden zijn woensdagnacht na een massale vechtpartij tijdens de Santpoortse Feestweek gearresteerd. Ongeveer 60 politiemensen moesten er aan te pas komen om een eind te maken aan de ruzie. De politie verwacht meer arrestaties te verrichten. De vechtpartij ontstond toen een 22-jarige IJmuidenaar met een plastic hamer klappen uitdeelde. Een 17-jarige plaatsgenoot pikte dat niet en ging met hem op de vuist, later geholpen door vrienden. Omliggende korpsen moeten assistentie verlenen. Verscheidene agenten kregen klappen, 5 van hen raakten lichtgewond.
01-08-2002
Ik was toen ook net weg! Een vriend van mij zit bij de politie en die was er ook bij!!
is al topic over genaamd Hamertje Tik.

steekweek? 17 jaar geleden was dat!

alsjeblieft he!

moet je naar bwijk of hlerk gaan is veel erger
hlerk? dat ken ik nie, je zal wel Heemskerk bedoelen, nou daar is nix aan de hand hoor, als je nie op al die lamme mensen let :D
bedoel ook heemskerk ja, hmmm ik heb anders nog nooit anders dan problemen gehad daar en in b'wijk (niet zo erg als b'wijk maar toch)
ik had gehoord dat er in bwijk vorig jaar of alweer 2 jaar geleden een turk was neergestoken ofzo....
tis ook wel een saaie kutkermis daar
was wel taai ja.

Vanavond maar weer dd kijken :P
vanavond alles om 12 uur dicht op last van gemeente hoorde ik :S
uh ik hoorde net een uur eerder. Dus 01.00

De Gemeente moet eens opflikkeren. De feestweek bestaat al sinds 1700. Maarjah alles moet wijken voor dat Dancevalley gebeuren. Fonsie is er druk mee bezig, dat ie geen tijd meer heeft voor andere dingen.
fons is een eikel! Als er al wat is hier verpest ie t weer met ze rare regels, want dan denkt ie dat ie weer belangrijk kan doen (zie begrafenis pf, zie dv etc. etc.)
man bullshit in heemskerk gebeurt bijna nooit wat op wat kleine vechtpartijtjes van dronken kinderen na...
al weer hmm ga ik er vnvnd toch maar is heen
Je zegt loze dingen Haakie. hardcoremf zegt sluiten om 12 uur. Dan zeg jij een uur eerder, dat is dus nie 1 uur, maar 11 uur ;)
Ohneeee da size 2 jaar gelden . was in heemskerk duidelijk een vechtpartij van een mannetje of 40 .........vond het nog aardig groot :S
hmm dat moet ik gemist hebben dan %)%) maar das dan 1 keer een vechtpartij hardcoremf doet het voorkomen alsof er standaard gestoken en gevochten wordt in ons mooie rustige dorpje
doe maar lekker alsof je van nix weet relnicht size :-D
ik ben altijd veelste dronken op de kermis van heemskerk :D
Khoor ook alleen maar goeie verhalen van de feestweek in Beverwijk en Heemstede.!! Alhoewel je daar natuurlijk wel de "zwarte markt" heb.. trekt tog een hoop problemen aan!!!
ja voor wijkers is ut goed te doen, ik als arme vissekop echter :S ;) :P
Ehhh maffer als in et heeele kennemerland en omstreken het zei positeif en negatief, ken je ut nie vinden...:bounce: