Partyflock

wie luisterd er hier naar Goa???

 
Forumonderwerp · 13523
Emilio luistert Regelmatig naar Goa!!

Vooral met koptelefoon en dan lekker hard zodat die strange geluiden lekker door je kop gieren van links naar rechts :P
laatste aanpassing
I do too!
Op www.­goatrance.­net en www.­goatrance.­nl staan sets ter download.­
voor feestjes moet je in Dld zijn, kijk maar eens op www.­goatrance.­de
elk weekend zijn daar festivals waar Nederland een puntje aan kan zuigen!
Hebben jullie niet wat namen van cd´s of live-sets voor me? Dan ga ik eens wat proberen te downloaden met Kazaa.­
Als ik t goed heb is er dit weekend ergens in nederland een goa feestje.­ is zeker relaxte muziek! lekker wegchillen op vage geluidjes, maar heb t ook wel eens vrij hard gehoord,w aar je best wel op ken staan knallen.­ maar geloof inderdaad ook dat meeste goa-feestjes in duitsland zijn.­ maar zal eens informeren over dat goa-feest dit weekend
Heb hier ook een paar CD's met van die heerlijke muziek.
Tijdje terug was er echt een HELE GOEDE shoutcast stream... helaas doet die het niet meer :-(

EDIT : Deze stream is trouwens ook erg lekker : http://212.62.224.52:7950
laatste aanpassing
Ik ga voor de goa van de good old times: Morphem bijvoorbeeld, zoek daar maar eens op.­ Hun mooiste track vind ik Nothing Left.­ en ik ben ERRUG blij dat ik die naam nu weet, heb er al vijf jaar naar lopen zoeken en kwam het laatst per ongeluk tegen!
Goa, is wel leuk ja!!!!!!! als er beetje tempo inzit tenminste!!!
GOA is op z'n tijd erg okee.­ Als ik 't luister, luister ik meer goatrance.­ yahel enzo
dat heb ik al een tijdje niet meer gehoord.­ wel zeer goede muziek!!

Er blijkt een tent te zijn in amsterdam die iedere donderdag avond GOA draait.­

Volgende week ff kijken.­
Goa is in 95/96 een beetje op komen zetten, en heeft sindsdien behoorlijke ontwikkeling gemaakt.­ Waarhet vroeger meer trance betreof, ligt de nadruk nu meer op tribal geluiden en neigt het meer naar techno.­ Ikzelf ga meer voor de oude goatrance.­ Nog een naampje (ben er niet zo heel erg in thuis hoor): Man with no name.­
Labels: Flying rhino, Dragonfly (van vroeger dan tenminste), Transient, 21-3, spirit zone.­ Succes!
zet het regelmatig op mijn werk op, we hebben er alleen nie zo heel veel cd's van.. maar als ik ze opzet, verkoop ik ze ook gelijk (werk bij de free) heel apart is dat! weten nie zo veel mensen dat het best wel vette muziek is.
Heeft gewoon wat.. allemaal van die rare geluidjes enzo :-) zou ook best s naar zo'n feest willen! of gewoon een goa zaal op een groot feest erbij ofzo..
Dancevalley had in het begin nog een goa tent :D
ik stem voor een goa tent op mysteryland!
dat valt vast nog wel in te plannen ;-)
Kheb zo´n 750 goa mp3´s in mn computer staan en Kyra kheb nu dus die van Morphem opstaan die jij zo goed vindt, kvind em dus ook 1 van de lekkerste en kzit nu dus met kippevel te luisteren! Kheb er dus een stuk of 40 van Morphem in mn comp staan, eg fuck dat je dus niet meer kan downen op audiogalaxy want daar hadden ze dus echt fucking veel goa en acid! Zelf vind ik Hux Flux, Semsis, biotonic, Psysex, Prana, Doof, Reefer Decree, Pelinpala, Sandman errug lekker maar der is eigenlijk teveel om op te noemen! Zelf vindt ik PHONY ORPHANTS het lekkerst!!! Tis gwoon heerlijke muziek om helemaal bij weg te spacen!!!!
laatste aanpassing
Inmiddels ff wat nummers geluisterd en twas alweer effe geleden dat ik ze geluisterd had maaruh GOA =­ VET
Afgelopen weekend was er een vet goafestival in duitsland, bij putlitz. schijnt wel aardig lang doorgegaan te zijn en dat de muziek echt super was. heb ik helaas moeten missen. maar dr zullenw el vaker van die feesten in duitsland zijn. denk dat er in nederland niet zoveel (legaal) zijn. ken er ook naast zitten hoor. maar is dikke muziek, dat zeker! :bounce:
In Dld zijn al die festivals op elkaar afgestemd, er is elke week wel wat te doen! De bekendste zijn de Voov (bekend om geluid), Antaris (bekend om decoraties) en Shiva Moon (dit weekend, ik kan helaas niet!)
Bijna al die festivals zitten tussen Hamburg en Berlijn in, in the middle of nowhere, en de sfeer is echt te gek! Als je nog nooit op zoiets geweest bent, moet je zeker eens met een groep vrienden gaan (dan is het het leukst) en dan naar Antaris of naar de Voov!!
2 Roy: jij kent Morphem dus? Cool!
Ik zal eens kijken of ik die namen die je genoemd heb tegen kan komen somewhere (en maar hopen dat er iets nieuws zoals AG ofzo komt...­)
VooV was dus afgelopen weekend, dus word jaartje wachten. Maar zoals Kyra al zei: Er zijn idd heel veel festivals daar. Toen we van Fusion afkwamen kregen we een hele berg met flyers van die festivals. Helaas heb ik geen idee meer waar ze zijn :S
Shiva Moon heb ik ook wel van gehoord, maar wat is Antaris dan? word daar ook goa gedraaid?
De Nexus feesten in Utrecht komen ook wel aardig in de buurt van GOA feesten maar daar wordt dus ook acid en hardtrance bij gedraaid! In Belgie heb je ook best wel veel Goa en ACID feesten

http://www.appletree.be/

alleen vind ik die site´s zo onduidelijk!
Kben zowiezow een liefhebber van de underground stromingen van house alleen ook ik lijk wel iedere X net de leukste feesten te missen!
Ja, Goa is zwaar relaxte muziek. ik heb een cd van hallucinogen ligge, en die spaced hem egt zwaar! Ik kan iedereen die nog een keer paddo's ofzo gaat vrete aanrade ff een cd tje van hallucinogen mee te nemen. Voor al uw trip plezier :P
Terror-jan: inderdaad :D

Antaris was twee weken terug (19-21 juni, voor 30 euro heb je dan een heel weekend feest met relaxte mensen, is nog eens wat anders dan de prijzen zoals bij Dance valley ;) )
Shiva Moon is dit weekend.

HouseMusik: kijk dan eens op www.goatrance.de, daar vind je echt ALLES (erg grappig, is zoiets als: 1 feestje in Nederland, 2 feestjes in Belgie, en 70 feestjes in dld)
Hehehe tja Duitsland ruled wat feesten betreft echt wel! Ben er pas 1 keer geweest maar dat was zo verschrikkelijk goed! voor 35 euro van vrijdag tot maandag feesten inclusief camping.­ maar dat was geen goa-trance festival.­ vind t zo kut dat ik me voet gekneusd heb, want anders had ik t hele vorige weekend weg staan spacen op VooV Experience.­ Lekker stevige goa, hoorde ik.­ maar goed, als er meer van die feessies zijn, ga ik dr zeker heen! Begin ook steeds meer naar de underground over te slaan.­ en daar hoort goa ook bij, heb ik zo t idee
Wow op www.goatrance.de staan inderdaad veel feesten zeg Duitsland en belgie zijn toch wel de toppers!
http://www.trance.org/djlurk/Lurk%20-%20Make%20Your%20Own%20Chemicals.mp3

Vette mix............!