Partyflock

verkouden met dit warme weer ??

 
Forumonderwerp · 13351
Ik heb heel vaak dat ik bij een temperatuurverschil ineens 10 keer achter elkaar moet niezen, zoals vandaag ook buiten is het lekker warm loop ik naar binnen waar het iets warmer is en gelijk heb ik dat weer, van warm naar koud heb ik dat niet, meestal als ik dat heb dan ga ik wel eff naar buiten waar het kouder is en dan is het gelijk over. normaal ben je toch verkouden als je een koudje hebt gevat?? ben ik dan verwarmt ?? of gewoon niet normaal ??
Je ben gewoon raar :D
Idd ik heb er ook klein beetje last van. Alleen niet zoals jij maar meer omdat de airco op me werk erg laag staat, en als je dan eenmaal buitenstapt dan krijg je een behoorlijke klap en het is dan ook meteen zweten dan :( en dan weer naar binnen dan begint me neus meteen te lopen :( :p

het was gister zo fris dat ik kippevel had op een bepaald moment :p
jah dat probeer ik de meeste ook duidelijk te maken :), maar dan zeggen ze: dan ben je verkouden en heb je ergens op de tocht gestaan, maar ook in de winter -10 dan is het buiten gewoon over. ik let er pas de laatste weken echt op en het valt me op dat het alleen van koud naar warm is, als het heel langzaam is maakt het ook niet uit, maar meer als 4 graden hoger in een keer dan heb ik zo weer.
kben ook fuckin verkounde (geweest) nog steeds een beetje
ik ben altijd verkouden maarjah k heb otrivin dus komt mestal wel goed
tja ik nies me ook een ongeluk, nie fijn.. Meestal moet ik niezen als ik aan het afwassen ben en boven de bak staat een magnatron als ik dus onder het afwassen nies, schiet ik met mn kop ELKE KEER WEER tegen die K*T magnatron!
Ik heb precies hetzelfde,en ik weet ook hoe dat komt bij mij.Ik slaap nl elke nacht met mijn ventilator aan als het zo warm is,en de afgelopen dagen dus ook.Nu loop ik op mijn werk bij de super boven elk stukkie kaas of brood mijn snot uit te verspreiden...Niet echt smakelijk maar gelukkig weet ik hoe het komt.

:bounce:
Ik heb het ook!

Kom net terug uit Kreta waar ik al verkouden was (32 graden) en nu ik in Nederland ben en het hier regent is het opeens veel minder :S

Rare wezens die renzo's :D
ik zat laatst ook te denken, hooikoorts kan het ook wel wezen, want soms heb ik het ook zonder temperatuurverschil, naja boeie ik geloof het allemaal wel !
Ik werd vandaag ook opeens ontiegelijk verkouden :(
Kwam vorige week terug uit rimini waar het overdag gem 34 gr was kom ik terug is het kutweer. Maar de verkoudheid is pas anderhalve week later gekomen:s
Snap er geen reet van en hooiekoorts is het ook niet.