Partyflock

ID kwijt

 
Forumonderwerp · 13333
je raadt het nooit vanuit almere met hardcore vibes me portomonee kwijt.
Dus denk je van he gelukkig zit alleen me ID en wat geld in die portomonee.
Je denkt van he me ID gebruik ik nooit dus maakt niet zoveel uit.
En ja hoor je kan het wel raden .
Ga ik van het weekend naar nature one.
------------------------------------------------
maar weet iemand of je snel gecontroleerd wordt met de auto.
Je kunt bij de gemeente een vervangend ID-bewijs aanvragen. Je moet eerst aangifte gaan doen en dan het proces-verbaal meenemen naar het gemeentehuis. Dan kun je tegen extra betalign een noodproceurde in werking zetten en heb je morgen nog een nieuw ID. Maar goed, da's dus een duur grapje. Weet sowieso niet hoe het zit, alleen dat we begin dit jaar een keer met een groepje naar Belige reden en rechtsomkeert moesten maken omdat onze bestuurder geen ID bij zich had. Niet om je bang te maken, wie weet valt het mee, maar lijkt me toch verstandiger effe te informeren bij de gemeente! Good luck!
benodigdheden id-verlies:
1 pasfoto
1 proces verbaal
1 Ander soort van legitimatiebewijs zoals rijbewijs of certificaat

prijzen
1 id-kaart = 26.84(5 werkdagen wachttijd)
(paspoort kan ook maar die kost 33.64)
1 Spoedprocedure= 33.15 (1 dag wachttijd)
1 administratie kosten= 16.24 (alleen bij verlies van oude id-kaart)

ach het werken voor de overheid is toch mooi nietwaar(callcentre)
laatste aanpassing
in iedegeval bedankt voor de prijzen ik heb ze ook voor me neus gehad en schrok me dood ik moes daarom ook van te vooren aan gifte dien maar ik kan denk wel zeker dat a 4 mee neemen om te laaten zien dat ik er aangifte voor heb gedaan.
je moet inderdaad dat aangifteformulier meenemen.. bij mij was die tiepmiep-met-strepen vergeten om er mijn ID-kaart erop te zetten, dus ik kon terug.. verify dus wel ff dattie er ook op staat.

verders veel succes, en zuinig op zijn nu he! iig. krijg je nu een pasje, en die bergt wat makkelijker op in je portemonnee.
ohw ja, als je geen ander ID bewijs hebt, dan gaan ze vragen stellen,

*meisjesnaam van je moeder
*doopnamen van vader en moeder

enz.

wees in dat geval dus wel voorbereid :-)
id er op staat ik begrijp jouw niet echt ik ben me idee veloren .dus die kan ik er ook niet opzetten of bedoel je dat niet.
Hij bedoelt dat er op je aangifte-formulier moet staan dat het om een ID-kaart gaat, en ons Laafje heeft dus schijnbaar een doosje getroffen die niet zo goed met de typmachine kon omgaan en dat is vergeten te vermelden. Snappie???
ja je zat bij ons in de trein toen. zat je treinkaartje dr ook niet in toen? later gezellig met zn 4en eerste klas gezeten he!! haha ff later wel op de bagarekken maarja moet kunnuh
percies moet allemaal kunnen
Ik zou het iig maar wel even gaan regelen. De kans dat je als nederlander in een bus of auto gecontroleerd wordt is volgens mij redelijk groot.
Ohh ik had het met mijn passpoort ik was toen me id kwijt moest een proces verbaal halen.maar voor 11 euro xtra had ik hem wel
na zal allemaal wel ik heb me kaartje dus moet wel :D .