Partyflock

Plek vrij in auto vrijdagochtend naar Nature One??

 
Forumonderwerp · 13325
Hoi PF'ertjes!

Voor degenen die het nog niet weten, check effe dit topic:

http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=12975

Ja idd ja, mn autootje naar de Filistijnen. Da's al een traumatische ervaring op zich, maar bijkomend feit is dus ook nog eens dat ik mn paarse monstertje niet kan meenemen naar Nature One. Het probleem is verder, dat mijn betse vriend, emt wie ik samen ga, wel een auto heeft, maar da's een Fiesta op grijs kenteken en die heeft dus geen achterbank. En dat zou niet zo erg zijn als we dus idd met zn tweetjes zouden rijden, maar MissI (Ida, onze Zweedse PF-vertegenwoordigster!) had ik ook een plekkie in mn auto beloofd! Als het echt niet gaat lukken moeten qwe dus met zn drtietjes in die auto, wat op zich niet zo'n probleem is, maar de controles zijn echt streng in Duitsland en dat wordt dus gegarandeerd een boete.

Daarom: wie rijdt er ook op vrijdagochtend naar Nature One en heeft nog een plekkie vrij in zijn/haar auto? Laat het please effe zo snel mogelijk weten in dit topic. Ida woont in Amsterdam, maar wij vetrekken vanuit Eindhoven dus ergens tussen die 2 plaatsen in zou geweldig zijn!

Ik hoor het wel, hopelijk gaat het lukken en anders moeten we gewoon maar een vette smoes verzinnen als de politie ons aanhoudt (dat ze dat arme kond gewoon zomaar op straat gedupmt hadden en ze al een uur stond te liften en niemand haar mee wou nemen en blablabla!!!)
Ik ga zowiezo niet,

Maar succes met zoeken, en als iemand een plaatsje overheeft lijkt het me wel tof op WJ mee te nemen
Nehhhheeeeeeee!!!!

Niet wackiejacky!!!!

Die heeft al een plekkie!

Maar MissI (ida), die zelf geblocked is van PF op dr werk en dus niet kan PF'en, daarom doe ik het effe voor haar!!!!
eeeehm jacky wij dus......

saiwin ffies bellen dan?????
wij gaan vrijdag middag uurtjuh of 3 ofsow
Aaah, maar als ik zou gaan nam ik haar wel mee.. maar helaas, en ik ben geen eens 18 :p

whehe
Jacky: zie topic van mij over N1..
Sai heeft nog een plekkie vrij.. Wil vrijdag vertrekken en woont in Hilversum.. Z'n nr staat in dat topic..
To TRB: is beetje laat alleen, we willen best vroeg vertrekken nl. Maar Ida kan dus niet PF'es en ze is nu aan het werk, ze belt me vanavond of morgen effe op om te kijken of er al iets geregeld is. Dan weet ik pas meer. Dus ja, als jullie al eerder iemand vinden die mee wil rijden met jullie is dat dan jammer, maar goed, het is niet dat ze er niet kan komen, anders rijdt ze gewoon met ons mee! Ik bel je strax effe!!!
Oh sorry, verkeerd begrepen .. haha
laatste aanpassing
ik vertrek rond 12 uur vanuit amsterdam..heb nog plekkie vrij eventueel..heb je 'n pb gestuurd..
Euhm ik niet snap Jackie :)
Bied TRB haar een lift aan,ga je zeggen dat het te laat is.Dan maar wat later toch??Of zie ik dat nou verkeerd?? Jij hebt je lift al en zij niet dus dan moet zij zich maar aanpassen als ze mee wilt.Lijkt me wel tenminste.Is ze het er niet mee eens dat ze om 15:00 vertrekken dan moet ze thuis blijven.
Of het nou heel vroeg is of om 15:00,zien doe je haar toch wel. ;)

GREETZ!!
HEY RUTGER!!

Ik wil wel een beetje relaxed zitten hoor in die bak van je :D.Ga nog meer mensen uitnodigen man.Misschien kunnen er nog wel 2 in de kofferbak :p ;)

GREETZ!!
Hihi Bellie, dat is het niet hoor, maar ik heb al haar spullen hier liggen, tent enzo, en ik slaap zelf in een pensionnetje, dus zou het makkelijker zijn als we tegelijkertijd kunnen vertrekken, snappie?

Bovendien is het geen MOETEN, ze kan anders gewoon met ons meerijden, maar da's dus een risico i.v.m. evt. boete! Voel me zelf een beetje lullig dat ik haar beloofd heb dat ze mee kon rijden en ineens wordt mn auto afgekeurd.

Kijk en ik dacht gewoon er zijn zat mensjes die Ida kennen en die wellicht nog een plekkie over hebben, maar dat valt dus tegen. Ze zou nog wel gebeld worden door Nakkie en dat moeten we eerst effe afwachten want die vertrekt wel vr.ochtend en dan kunnen ze dus effe over Eindhoven gassen om al die spullen op te halen!

(k) voor jou!
Aha...Ach sooooo!!! :p

Tja.Jij kan er ook niks aan doen dat die barrel van je is afgekeurd ;).hehe.
Maja ze gaan heus niet ELKE auto helemaal controleren.Dan krijg je weer beachbop tafarelen joh.3 uur in de file staan ofzo :S.
Ik zou gewoon risico nemen.Ennuh iig genoeg geld meenemen.haha.Want boete is meteen lappen he ;p

(K) trug :)

GREETZ!!
Frindo heb ook nog een plekkie vrij, en die vertrekt morgenmiddag :D

En hij vertrekt uit Amersfoort :D

Suc6
Da's het probleem dus Trippy, Ida moet morgen ook nog gewoon werken en ik vertrek dus ook pas vrijdag en heb dus de tent en slaapzak enzo hier liggen. Kan dus alleen op vrijdag vertrekken snappie, anders had ze zo mee kunnen rijden...komt wel goed, alvast bedankt iedereen voor de hulp enzo!
pfff...niet zeikuh bellie ;) trap juh zo de auto weer uit (6) :P
hehe :p
ja baas.

GREETZ!!
als alles goed komt dan kan ze met mij mee rijden.

so not to worry, Tha NaQster to tha rescue!
Zou te gek zijn Nakkie, weet ik zeker dat ze in goede handen is! Naqster for president!!!

drie dikke (k) voor jou moppie!!!
Guido je bent gewoon een grote lieve mop en dat mag best eens gezegd worden! Vinnut echt te gek dat je ook naar N1 gaat en dan gaan we lekker stampen, knuffen en slap ouwehoeren, heb er al vet veel zin in!!!! (k)
je hoort m niet al te vaak die naam maar toch wel een succesje ;-)
Hihi nou guido-guido, jij zal vast ook een moppie zijn, kan ikzelf beoordelen op N1 want zo te zien ga jij ook! En Nakkie-Guido, wanneer weet je dat zeker over dat vrije plekkie voor Ida???
jaaa heb net party-on-dude aan de lijn gehad, en ze mag mee (je kunt toch ook geen nee zeggen tegen zo'n lief meisje :-) ) dus ze gaat eerst met mij mee en vanaf den bosch verder met partyondude, dus alles is geregeld!

ow jacky ga jij eik met de dakey-optocht mee richting dland?
laatste aanpassing
Hoera, alles toch nog opgelost! Ik ga zekers met jullie mee in de dakey-optocht, heb nu je nummer dus als je me morgen effe belt hoe laat jullie in eindhoven zijn en waar dat gekkie woont, komt alles goed!!! (k)
gezellig WJ ..ik rijd ook mee .. met de dakey optocht
AUTO is VOL !

de rolstoel van HOUSEPAUS neemt veel te ruimte in beslag !