Partyflock

Voorlopig geen gefeest :(

 
Forumonderwerp · 13316
Heb op Awakenings Festival me voet gekneusd en ben de week erop toch wezen springen in de Q-Base en mag vanaf nu minimaal 2 weken niet meer werken/uitgaan/veel lopen. heb al 2 weekenden nix kunnen doen en ga nu dus ook in ieder geval NatureOne missen en misschien zelfs de FFWD en STRICTLY TECHNO - Special Edition :'(
Zoooooo, da's kut zeg. Veel PF-en, eases tha pain. :-D
Ohw, sterkte nog. (vergeten te vermelden)
Dank je wel! Maar zit echt vreselijk te balen. Heb heel veel geld apart gehouden, speciaal om te kunnen feesten van de zomer, en dan krijg ik dit...Waardeloos! Helemaal omdat ik verder ook nix mag doen, behalve rust houden. En ik heb al zo weinig geduld in me donder zitten..Word een DRAMA!
Damn, dat wordt dus zitten in de kroeg, maar geloof mij, dat kan ook heel gezellig zijn :)

Succes anyway met je voet :(
Ahwwww das balen.. :s
kmag eigelijk ook niet meer feesten na dance valley maarjah.. kga gewoon.. :)
2 Laakie - - > Tja zal inderdaad de kroeg wel worden. moet toch IETS he! Maar ja daar draaien ze ook wel eens 'house' (lees: top40 dance) en heb al zo lang nie meer gesprongen da'k zometeen sta te knallen op dj jean ofzo :S

2 stoeipoes - - > waarom mag je nie meer feesten dan?

Ik ga gewoon heel veel rusten en dan snel weer heeeeeeeeeel veeeeeeeeeel schade inhalen! :bounce:
Omdat ik ziek ben en muh moeder een zeikerd is whahah :p tis voor muh eige bestwil maarjah kben jong en ik wil gewoon feesten! :) ja toch?
je heb helemaal gelijk! ik wil ook gewoon feesten, maar doe t maar niet, anders ben ik strax NOG verder van huis. maar je moet gewoon gaan feesten als jij er zin in heb en je door nix of niemand laten tegenhouden. echte die-hard :p
maar of t verstandig is...
Yeah ik ben een die-hard whaahha nee hoor.. kweet dat ut niet verstandig is om gewoon lekker door te stampen maarjah mss ken ik ut over een tijdje niet meer... :( dus doe ik ut nu maar nu ut nog wel ken :)
laatste aanpassing
Klinkt een beetje bot, maar wat heb je dan, Stoeipoess?
Reuma :S kweet ut pas een paar maandjes.. alleen tis zo snel gegaan dat ut nou bijna in al me gewrichten zit :S maarjah ik leef nog..
ohhhhhhh ja! wat kut zeg! dus strax ken je gewoon helemaal niet meer springen stuiteren en beuken?
Nou als ut in dit tempo doorgaat niet.. soms kan ik niet eens lopen.. kheb nou wel nieuwe medicijnen.. alleen dat word een dagje nuchter op dance valley.. alleen water.. maarjah moet lukken hoop ik? anders heb ik altijd nog een jointje ;) haha..
en een joint in de morgen...:D
hoop voor je dat je nog wel ff door ken gaan. ik heb nu 2 weekenden niet gefeest en word al gek
Ahwwww ik leef met je mee.. kvin ut sneu voor je (K) hahaha ;)
Da's idd kut zeg, Stoei.

Wat dat betreft heb ik nog geluk gehad. Ik ben paar jaar geleden op het nippertje ontsnapt, toen ik van een huisarts hoorde dat ik precies op tijd ben opgenomen in het ziekenhuis voor een heupoperatie. Scheelde 24 uur of ik had permanent in een rolstoel moeten zitten.
ach, t komt wel weer goed. als t weer over is ga ik dr weer ff lekker vol tegenaan! hoop leuke feesten tot en met december dus de nood is niet aan de man (ofzo)..maar toch lief dat je met me meeleeft :D
2 Jewwy - - > You lucky one! Daar ben je inderdaad goed mee weggekomen! Maar wat had je aan je heup en hoe is dat gekomen?
2 Jewwy : Zow dan heb je idd mazzel Good for you.. :)

2 HouSeMusik : kweet ut.. ik ben gewoon lief ;)
Lang verhaal. Zal het ff samenvatten:

Als kind heb je vliesje in je heup zitten, tussen je heup en je beenbot. Dat zorgt ervoor dat het soepeler beweegt, als je kind bent. Daar zit gemiddeld 2 mm vocht in.

Bij mij was er eerst aan de rechterkant een scheurtje in gekomen, waardoor er dus 2 cm vocht in zat. :-S

Dus had mijn been bijna uit de kom geschoten. Hebben ze 3 pennen door het vliesje heen in mijn heup gezet, om het vliesje plat te houden en te wachten tot het opgelost was. Jaar later zelfde bij mijn linkerbeen.

En inmiddels zijn die pennen er weer uit.

Da's zo ongeveer de samenvatting. Pennen heb ik thuis liggen, als souvenir.

Leuk detail:

Dit gebeurt slechts bij 2 kinderen per jaar !!! Duidt er nogmaals op dat ik een speciaal geval ben. :-P
Ik WIST wel dat jij een apart figuur was ;P

klinkt allemaal niet echt prettig trouwens, maar je mag blij zijn dat t gebeurt is
Ieeuhww :S pijnlijk.. maarjah je bent er nu gelukkig van af!
2HouSeMusik/ Had precies hetzelfde met awakenings, had de volgende dag ook een feestje, en heb lekker op m'n gekneusde voet lopen stampen, en aan het einde van de avond kon ik uiteindelijk niet meer lopen...
Nou precies! we waren pas 5 minuten in de q-base en voelde toen al pijnstoten. heb een manier van knallen 'ontwikkeld' zodat t geen pijn meer deed, maar moest niet stil gaan staan of gaan zitten. heb dus die hele nacht achter mekaar door staan feesten, ZONDER pijn. totdat we naar de auto toe liepen...AUW!
Nou, heb er weinig van gemerkt, moet ik zeggen. Alleen die drains die in mijn been zaten, om het vocht af te voeren....

Dat was geen pretje, toen ze die eruit gingen halen. De eerste stonden op een gegeven een zuster en een arts aan die slang te trekken. "Hij zit een beetje vast". En de andere keren waren ook steeds een hel. :-S
2 Jewwy : Ieeeuhhwww!
Das dus niet iets waar je graag aan terugdenkt, al mag je dankbaar zijn dat je gewoon lekker ken springen nu..heb je dr nix aan over gehouden?
Heb ik het slurpende geluid al genoemd dat zo'n kreng maakt, als ie uit je been komt??? :-S

Was echt waarrrrrddeloooossssss.

Maar goed, ik ben er vanaf, tot mijn 65e (dan blijk ik aan een kunstheup te moeten).
bij mij was het na 2 dagen over, maar heb wel 2 weken last van m'n hele lichaam gehad, als iemand me aanraakte, werd ik al gek... Maar nu heb ik gelukkig nergens last meer van...
lucky you! m'n huisarts vertelde me net dat t in totaal 6 a 8 weken duurt voor t helemaal genezen is. dus misschien ken ik de komende 4 weekenden nog helemaal niet stappen :cry:
Anders ga jij gewoon op een krukje zitten, dan ga ik wel dubbel zo hard uit mijn dak. Kun je toch genieten van het feest. 8)
ik leef met je mee moppie, je krijgt een hele dikke (k) van me..!!
Dank jullie wel!!! Voel me al meteen stukken beter! Ik moet gewoon ff geduld hebben, t is t einde van de wereld niet..
2 jewwy: als ik ga zitten kijken hoe iemand 2 keer zo hard staat te knallen dan normaal, ga ik dubbel evenredig zo hard zitten balen da'k nie mee ken doen. word de kroeg of een tarrasje denk..
Nou, als t een beetje meezit en als ik t nu ECHT ff rustig aan ga doen waarschijnlijk wel. Ga in ieder geval de 30e van augustus nog naar een hardstyle-festival(letje) en als dat goedgaat dan wil ik zeker wel door naar HR! Heb al een tijd nie meer gehakt. Maar t is afwachten..
ik kom er wel weer overheen. ken ik mooi beginnen met sparen voor een auto, want geld voor me rijbewijs heb ik geloof ik al. en als me voet weer beter is, gaan we dr gewoon weer flink tegenaan! ff volhouden dus..