Partyflock

Chill eens over die foto's!!!

 
Forumonderwerp · 13281
Sjemig, elke week lees ik op maandag alweer de eerste topics met "waar blijven de foto's van..." en dan wordt er een feest genoemd dat net 2 dagen daarvoor heeft plaatsgevonden!

Nogmaals, voor al diegenen die het nog steeds niet begrepen hebben, de foto's moeten eerst worden uitgezocht, want er zijn er genoeg bij die de moeite van het plaatsen niet waard zijn. Da's al een hoop werk. Vervolgens moeten ze door Tommie ook nog eens worden goedgekeurd. De PF-fotografen en Tommie hebben gelukkig nog een leven naast PF en zitten dus niet gelijk dezelfde nacht al samen te netwerken zodat de nxt day de pics altijd gelijk online staan.

Beetje sneu ook, dat ik op een feessie zo vaak niet eens aan een babbeltje met M@rs-L of Xypzo ofzo toekom omdat ioedereen als een razende staat te brullen "mag ik op de fotoooooow?". En dan dat geintje van Damien, dat de foto's van Q-Base zouden zijn mislukt, hahaha, man iedereen in paniek, alsof de wereld vergaat!

Mensen, please, laat die fotgraafjes eens effe met rust, foto's worden vanzelf wel gemaakt en al sta je er een keertje niet op, so what? Neem je gewoon je eigen cameraatkje mee en is dat ook weer opgelost! En als je dan toch geflitst bent, wacht dan gewoon effe af tot de pics online staan, door die topics te openen gaat dat heus niet sneller, bovendien weet toch iedere dipshit dat je door op "foto's" te klikken ook logischerwijze bij de foto's uitkomt, en je dan zelf kan zien of ze al geplaatst zijn?

Chill eens mensjes, het is Zomer enzo!!!!!
Ach weet je, ze moeten toch iets te zeiken hebben :D We zijn nederlanders hey! Niet vergeten ;)
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
mwah, zeiken? het is toch prachtig dat partyflock een product heeft dat ZO gelieft is? de fotos zijn vet polulair en dat blijkt wel weer elke maandag. probeer het positieve ervan in te zien whehehehehe.
He soepje, ben het met je eens dat het een cool initiatief is enzo, en snap ook wel dat mensen het leuk vinden een beetje mooit te zijn en te poseren, maar vinnut gewoon zo sneu dat er elke weke weer zo wordt gepusht, zeker t.o.v. Tommie en de fotografen, die mensjes hebben ook zomer enzo, laat ze effe lekker relaxed doen!!!

Hehehe heb teveel jointjes gerookt vandaag, raak ik helemaal in zo'n chill-mood!!!
Ze staan al online dus laat morgen maar beginnen! Kunnen we kijken waar ze dan over zeiken :D;)
ja, ik snap je heel goed. die van PF hebben het zwaar te verduren met ons whehehe. nee, aande naderee kant geef ik je ook wel gelijk :-)
Fotograafjes zijn er om te stalken had je maar geen PF fotograaf moeten worden :D
laatste aanpassing
maar ja er word soms ook gezeken op de fotografen
uit ervaring!!
maar ja fotografen gaan ook niet over wat er geplaatst word
en alles op z'n tijd
meestal zijn de foto's die je hiero ziet herinneringen aan het feest van .. owhja! dat heb ik ook nog gedaan :P
Tijd voor een wat meer ge-organiseerde opzet en een beleid op te starten dat foto's bijv. ALTIJD de woensdag of donderdag online worden gezet.
Dit lijkt me toch wel redelijk te doen.
Zelfs voor de wat luiere fotografen.

Door zo'n beleid dekt pf zichzelf meteen in door de mensen die al zondagmiddag beginnen te vragen waar de foto's van afgelopen nacht zijn.

:D
laatste aanpassing
2 AgRiX Of de foto's zijn voor de mensen die teveel gedronken, geslikt, gesnoven of gespoten hebben. Die hebben dan zoiets van: "Damnnnnn, heb ik DAT gedaan?" "Ben ik DAAR geweest?" "Heb ik met DIE gezoend?" :-S

Whahahaha. 8)8)8)