Partyflock

Danssalon Eindhoven

 
Forumonderwerp · 13275
Deze leuke discotheek waar extravagante en kinky feesten werden gehouden heeft afgelopen weekend zijn deuren gesloten. Als afsluiting is er een mooi feest gegeven.
no comment
uuhhhhmm een kleine tip:

donderdag avond danssalon

kijk daar maar eens ;)
Echt behoorlijk brak dat ze die tent gesloten hebben.. :'(

Was er best wel gezellig....maar het scheen volgends de 'oudere' mensjes dat het allang niet meer de Danssalon was die het altijd was geweest...
Ben benieuwd hoe de Grand Cafe het gaat doen :S
tsja aan alles komt een eindhoven
ik vond er de laatste tijd toch nie echt veel meer aan....

maybe gaan er nu meer mensen naar de dino's!
daar draaien ze stukken beter.
En 5611, is dat nix?
dies geloof ik al om 2 uur dicht..
5611 is wel een redelijke tent, maar daar komen nou ook steeds meer van die kleine gastjes (van die blue parrot mensen als je begrijpt wat ik bedoel) dus das ook niet geweldig...
Precies ja, Eindhoven wordt hoe langer hoe doder. Het enige waar ik me af en toe nog een beetje amuseer is in de Rechter, maar vedre is het qua Dance echt dood. Niet 1 grote discotheek in een stad die de 5e grootste is van Nederland...erg triest!!!!
Ach ja WJ, gelukkig ben je ook zo bij de Matrixx, Atmoz of de Zino. En als je ff gas geeft zit je ook zo in Zaandam. Dus ik treur er echt niet om! Eindhoven is wat dat betreft sowieso een dooie stad.
Da's ook wel zo0, maarhet is toch gewoon balen dat je niet eens lekker op je fietsje ergens heen kunt rijden om met je vrienden en toffwe avond te hebben? Nu zie ik mn Eindhovense vrienden idd in de Atmoz ofzo, en dat hield altijd in dat IK moest rijden, nooit een keertje borrelen enzo...

Vind gewoon dat er in een stad als Eindhoven weer een toffe discotheek moet zijn. Effenaar is leuk voor af en toe, en de Revolution is in vergelijking met de Funki gewoon een kinderdiscotheek en veel te klein. 5611 trekt ook teveel Blue Parrot publiek idd en de Rechter is dus leuk als er iets speciaals te doen is. Dan hebbie nog de Mezzo, maar dat loopt niet gewelidg en dat was dan de tour door met recht de saaiste stad van Nederland!!!

Eindhoven de gekste...pffff...geloof je het zelf???
Eindhoven is idd boring. Maar als je braaf bent kom ik je wel een keertje ophalen, zodat je zelf kunt drinken.

Eindhoven de gekste? Geen beter vermaak dan leedvermaak.
Wat eindhoven moet hebben is een goeie discotheek met 21 als leeftijdsgrens (dan is er weer minder kans dat er 16jarigen binnenlopen).
Er moet in ieder geval een zaal zijn waar ze (heel) stevig draaien, want dat heb je in EHV nerges! En dan geopend tot minimaal een uur of 6.... Wie helpt er mee? :p :p
Ik vind het ook steeds saaier worden in eindhoven!!
Ik moet nu eerts bezatten (of iets anders) om een leuke avond te hebben! Waar gaat dit heen mensen?????????????????????????????????????
ER MOET IETS NIEUWS KOMEN WAT SUPER VET IS
der komt waarschijnlijk nog iets nieuws in eindhoven..maar dit pas over een hele poos....iemand die in de danssalon heeft gewerkt die ik daar van ken die is met plannen bezig om iets moois op te zetten..meer mag ik helaas nie vertellen maar mocht ik meer weten dan laat ik het wel weten;)
kheb dr nie veel vertrouwen in, of t wordt weer zon wazig grand cafe met boutmuziek, of hij sluit om 4 uur met 14jarigen dr in....
Boooo Hoooo :(
Weer een TOPTENT minder ... Ik denk zomaar dat er veel EX Danssalon mensen naar Belgie uit gaan wijken ... Want La Rocca op Zondag moet ook nog steeds erg goed zijn ... !!! :)