Partyflock

rijexamen

 
Forumonderwerp · 13227
om 2 uur moet ik afrijden voor mijn rijbewijs en zit hem nu een potje te stressen hierzo iemand tips wat er tegen helpt?? denk dat ik die examinator maar ff vraag of we eerst ff langs de shop kunne:D:D nee kutzooi waarom ben ik nooit rustig in deze situaties:(:(
he he ik wens je heel veel succes zo meteen, en blijf rustig ga iets doen of zo, ik moet binnenkort ook weer op maar dan gelukkig vroeg ik moest de vorige keer 10 voor 3 op echt een *** tijd,laat straks ff wat weten of je bent geslaagd of niet ik ga voor je duimen. veel succes ;)
Ik ben 2 weken geleden gezakt :(

Hopelijk doe jij het beter! ;)
ik hoop t ook voor partyhuman, want het is echt geen pretje om te zakken, ik heb als ik nu weer op moet meer als 2.5 maanden moeten wachten om weer opnieuw op examen te mogen.
ja ben gezakt:( kwam door de stres:S:S volgende keer maar wat kalmerends inneme ofzo en moet nu tot begin oktober wachten tot ik weer kan afrijden dus weer geen vervoer:( nou ja bedankt dat jullie met me meeleven enne ach zaterdag dance valley en dan zwaar :xtc: :bounce:
o jammer man,jij moet ook al zo tering lang wachten, nou ik zou zeggen veel plezier op DV en :XTC: :BOUNCE: ze. ;)
ja das gewoon erg en dan weer nieuwe lessen denk niet dat 4 elements nog doorgaat dan word het allemaal te duur 8 weken daar moesten ze eens wat aan doen dat als je het niet haalde je het 2 weken later nog eens kon proberen maar ja is niet anders. groeten
hej PH,
jammer dat je gezakt bent.... ik moet vrijdag een kans wagen en ik zie t ook somber in! ben ook nu al zenuwachtig!
maar met mijn eindexamen had ik ook van die Valoriaan-pillen of zo waar je relax van wordt, ook gaat er een omaatje me zenuwen afbidden......
k laat wel ff weten ofkt heb gehaald.......
Je moet gewoon heel relaxt in de auto zitten, laten zien dat jij de auto bestuurd, en pak je pa's auto een keer mee kun je mooi mee oefenen:-D bijzondere verrichtingen krijg je extra punten op, dus zorg dat je dat zowieso goed hebt, dan kan dat een aantal fouten compenseren.
ja succes vrijdag enne als je weet dat je strest neem die pillen maar, is beter. ik dacht misschien kan ik zonder maar dat lukte dus niet. wel weer 260 euro kwijt want moet ook weer paar lessen nemen en dat terwijl die kerel er van overtuigd was dat ik het kon.:(
heeej ik heb t gehaald!!!!! :)
ik had drie stress pillen op, twee kaarsjes aangestoken, en een vrouwtje die me zenuwen af ging bidden...
ik had een examinator die niet uit venlo kwam dus hiij wist volgens mij de moeilijke dingen niet te vinden, ik hoefde niet over de snelweg?! en niet over de grote, moeilijke rotonde! oke dan!

2 PartyHuman: wel duur hoor 260 oiros, bij mij koste het "maar"150 euro, net als mijn TTT. mijn rijlesse kostte 28 euro, maar dat kwam omdat het een eenmans-bedrijfje was die daarom goedkoper lessen aan kon bieden! heb ik wel geluk mee gehad zo te zien, maja heb wel , schrik niet, 47 lessen gehad. (wel in een keer geslaagd!)
oe ik had last van knikkende knieen heel irri maar de 4de keer mocht ik toch slagen !
stelletje zenuwlijers :D

ik heb um in 21 lessen in 1x gehaald en dat was 7 jaar geleden.