Partyflock

Gelukkig zijn er nog helden :)

 
Forumonderwerp · 13223
Kwam dit net tegen op nu.nl

MOORDRECHT - Een aantal bewoners van de Oranjelaan in Moordrecht heeft maandagavond letterlijk en figuurlijk de activiteiten van een inbreker aan banden gelegd.

Ze snoerden een 24-jarige man uit Gouda vast aan een tuinhek, nadat hij in een woning op heterdaad was betrapt bij het stelen van portemonnees.

De inbreker liet zich in eerste instantie niet tegenhouden en vluchtte het huis uit, maar buiten wachtten de buren die op het tumult waren afgekomen de man op. Gezamenlijk bonden zij hem aan het hek vast, in afwachting van de politie.

Dit is toch wel het betere werk als je zulke buren hebt. Zul je niet snel in een stad hebben denk ik.
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
ik heb hier vorig jaar ook zoiets gehad :)

er werd bij mij ingebroken (was iemand door het wc raam naar binnen geklommen) er werd toen in die week ineens heel veel bij ons in de buurt ingebroken! mijn buurman zag dat mijn wc raam open was gebroken en er was een onbekende in mijn huis.

hij heeft direct de andere buuren geroepen en toen de inbreker het raam uit wou komen hebben ze hem netjes geholpen en staande gehouden want de politie was al gebeld. de inbreker wou toen vluchten en sloeg mijn buurman waarop de rest de inbreker in elkaar sloeg :)

de inbreker zit volgens mij nog was vanwege 15 inbraken bij ons in de buurt en vanwege geweldpleging (tegen mijn buurman) :D :D :D
ook in een stad kan je buurman je beste vriend zijn. geloof me..
*lacht en denkt aan een paar goeie oude tijden*

Op Curacao woonde ik in een huis dat grensde aan een bos/wildernis/koeiegraas gebied. (weiland kan het niet genoemd worden.

Ons huis en die van onze buren was daardoor een gelief doelwit.

Het gebeurde heel vaak dat savonds laat de honden begonnen te blaffen en dat mn vader dan de buren op ging bellen en alle mannen van de straat met luchtbuksen, knuppels en zaklampen een klopjacht gingen houde in de wildernis. :-D:-D:-D

Het was altijd spannend voor mij als een klein jongetje, dan keek ik uit het raam naar de vele zaklampen. En naarmate ik ouder werd mocht ik steeds verder weg van huis om "mee te helpen" :-D

Het was niet ongehoord dat als de mannen naar buiten gingen, ze iemand weg zagen sprinten uit de tuin.
Haha, mooi verhaal, gertjan.

En Peyote, dat is prachtig. :D
zowiezo in curacao word er veel ingebroken, jammer genoeg.

ik woonde in Salina in een vrij net stukje en daar werd ingebroken bij het leven, ik woonde daarna in Otrabanda en daar was het nog erger.

werd wel gek van al die honden, bij alles wat langs loopt blaffen die beesten :S
2 Peyote: Me broer heeft 4 jaar op Bonaire gewoont en zijn hond is een keer doodgeschoten met een luchtbuks, daar weet jij niet meer van? :)
laatste aanpassing
Ja, dat is idd wel jammer, dat er zo veel wordt ingebroken. Honden worden bij de massas ingeschakeld, wat leidt tot veel zwerfhonden, wat leidt to disrespect voor de dieren.
die dieren worden godverdomme gestenigd daar, bij mij in de wijk heb ik 4x liggen knokken met mensen omdat ze met stokken en stenen naar zwerfhonden aan het gooien waren.
GERTJAN: Hebben ze 'm ook helemaal tot op z'n blote kont gestript en met pek en veren ingesmeerd? Of gewoon de fik erin? ;-)
2 Bashil: gewoon gelijk de fik erin :)