Partyflock

Wie gaat er naar de jc schaal 11 aug

 
Forumonderwerp · 13151
En waar zit je
Ik zit met zooitje 410'ers @ vak 428
en deze zal je dan zeker te zien krijgen, want neem em zeker mee 8) ---> ­[img]http://people.a2000.nl/colukan/bull4.jpg[/img]
2m bij 1.40
Is altijd een leuk begin van het voetbalseizoen :s:. De eerste editie was de leukste, want toen waren we met een gang uit Eindhoven op eigen gelegenheid naar A'dam gereisd. En sindsdien mag dat dus niet meer. Maar die tijd ligt 8er me want voetbal boeit me voor geen meter meer.
Vandaag heeft PSV de KNVB laten weten dat ze besloten hebben geen kaarten af te nemen voor de vakken van PSV voor de wedstrijd tegen Ajax in Amsterdam voor de Johan Cruijff-Schaal.

Eerder deze week had het bestuur van PSV, uit monde van voorzitter Harry van Raaij, al laten weten dat ze de wedstrijd zouden boycotten.

De voorzitter van de Supportersvereniging Ger van Os staat ook helemaal achter het besluit van PSV. “Het is een duidelijk standpunt en ik ben blij dat PSV ook voor haar supporters heeft gekozen. Net als het bestuur van PSV zullen ook wij het duel om de Johann Cruijffschaal boycotten. Wij zullen de KNVB dringend verzoeken om in het vervolg een ander stadion voor de Johan Cruyff schaal aan te wijzen, zoals hier nu met onze supporters wordt omgegaan is onacceptabel. Een volgende keer kunnen er hardere acties van ons verwacht worden mocht in vroegtijdig stadium blijken dat we weer tegen dezelfde problematiek aanlopen.”, aldus Ger van Os.


steek dat schaaltje maar in jullie amsterdomse gay kontje :-)

Have fun
o god, krijgen we dat weer :S
ze hebben een keer in de 30 jaar een cup gewonnen en de kapsones druipt er weer vanaf

en dat geheel onterecht overigens
gaat de discussie weer beginnen !!!!!!!!!

de k#­kk#­rl#­kk#­n krijgen zeker weer kapsones jeff.­

mooie foto trouwens ik ga dan wel ff kijken of hij er hangt !!!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
Bla bla bla.....­ ik ben op vakantie en vind het jammer dat ik mijn stad niet kan verdedigen...­ maar jij helpt mee he Jeff?
Dat ik niet aanwezig ben, vanwege vakantie..;)

Maar er is al wat info weer omtrent twee zaken. Ik ga ervan uit dat je daarvan al op de hoogte bent, maar als je dat niet bent... dan laat ik je dat wel ff horen.;)