Partyflock

Anders krijg je ff lekker oorontsteking in Mexico... :S

 
Forumonderwerp · 13138
Hoi hoi, kom net van het ziekenhuis had namelijk heeel erg pijn in me oor. En met gewone oordruppels werd het alleen maar erger. Kom ik daar, eerst half uur wachten op een arts. Ging die met soort wattenstokjes en vieze troep heeeeeeeeel me oor schoonmaken met allemaal branderige dingen enzo. En nu heb ik nieuwe oordruppels. Lijkt wel alsof me oor eraf valt zo een pijn doet het. :( Ben benieuwd hoe dat in het vliegtuig gaat overmorgen.

Zo dat moest ik ff kwijt :P

(K)
Ik kreeg vorig jaar oorontsteking (inwendig en uitwendig) in Italie.. Toen kreeg ik een penicilinnekuur, dus mocht ik geen alcohol en niet in de zon. *wieee* :(

En vliegtuig ingaan met oorontsteking lijkt me geen strak plan. er staat al zo'n druk op je oor..

maar iig kus erop ;) (k)
Buh, klinkt niet fijn :S
Sterkte !!
laatste aanpassing
geloof mij .. HET IS EEN HEL!


vorig jaar was ik op Rhodos, kreeg ik in de eerste week (ik was er 2 weken) oorontsteking, druppels gehaald en het ging over, gelukkig!!

DACHT IK!

de week daarop, dus ook de laatste week dat ik daar was, kreeg ik het aan m'n andere oor, echt absurd gewoon, en 2 dagen later moesten we vliegen, en toen was het nog niet genezen, nou ik heb in een tijdschrift zitten bijten van de pijn in dat vliegtuig met die @@#$(*) drukverschillen.

Er schijnt trouwens wel een soort van earplug te zijn.. ben even vergeten hoe het heet.. iets van .. Air/earplug ofzo damn.. maar die zorgt dus dat de druk in je oren gelijk blijft, dus dat je van die drukverschillen niks merkt.

Het spijt me dat ik niet weet hoe dat klote plugje heet, maar waarschijnlijk is het nog niet overal verkrijgbaar, anders moet je het gewoon even omschrijven ergens, misschien dat ze wel weten wat je bedoelt.

sterkte!!!!!