Partyflock
 
Forumonderwerp · 13136
­ Nederland
Na ook gruwelijk lang :( in de file enzo gestaan te hebben is het toch gelukt om bij Zandvoort ( Nog bedankt voor de tip Marcel ) te parkeren :D Daarna ffe een stukkie wandelen en door feesten maar!!!

Eenmaal beland op Woodstock waren de PFers niet te missen!!!! Veel ervan waren 's-nachts ook in de Fun!! De sfeer was echt zwaar relaxed en ik heb me dus ook heel goed vermaakt!!!!!
laatste aanpassing
mmm, het openbaar vervoer is dus volgende keer geen optie meer. vanuit nijmegen was t echt kut! haha, maar het was Ckers wel erg strak daar en idd erg druk...
dusjah, count me in voor 25augustus!!!
Als je bij Woodstock kwam aangelopen kon je de PFers niet missen , je struikelde er zowat over :D
Volgende keer zeker weer!!!!!!
 
Ik kon wel huilen eerst 1 uur in de file gestaan, toen besloten de auto te parkeren en verder te lopen vanaf Haarlem, gvd 3 uur gelopen!!!!
Echt niet normaal meer, en zelfs de sfeer kon mijn dag niet goed maken, wat was ik vertieft zeg.
Ksnap niet wat mensen over het OV te zeiken mbt tot gister, alles beter dan de auto dan. Was wel gezellig, maar betwijfel of ik het nog een keer zal doen.
 
2 Nosfera7u: Ik was zelf juist de hele tijd bij Woodstock!!! hmmz, zeker teveel vliegen in mn ogen gehad op de brommer ;)
 
was toch anderz niks van te zien ghis :-)
denk gewoon dat de zon tijdens t wachten teveel was :-)
om 4 uur naar huis gegaan, was de drukte helemaal zat, met me koppijn
was er ook al om half 8 dus lang zat

ga er ook niet meer heen denk ik, iig geval niet als het ZO heet is en ook niet NA een feest....

heb me overigens wel vermaakt hoor
 
Ik heb me zeer goed vermaakt!
Zat rond 9 uur met mijn kontje op het strand lekker van het zonnetje te genieten!
heel veel pf'ers ontmoet (het was gezelig met jullie!)

alleen zoals nutero al zei, de terugweg was wat minder, maar dat kon mijn heerlijke daggie niet verpesten
laatste aanpassing
 
Vond ech wel gezellig!

Was zaterdag eerst naar de hemkade geweest (was wel minder nie echt mn muziek maar ja t was wel ffies leuk)ebn toen ben ik om een uurtje of half 4 weg gegaan en was om half 5 op bloemendaal!

Slaapzakkie bij me lekhe hoor!
Lach ik net te slapen voor de id&t tent moest ik weg van die man omdat ze die strandstoelen gingen neer zetten,maar ja

IK had daarna wel een lekker lig stoel om 7 uur en was heerlijk in slaap gevallen tot een uurtje of 9!

K heb alleen geen pffer's gezien zal wel verkeerde tent geweest zijn%)

En toen Wilde ik naaar huis gaan sávonds maar het was me toch druk ben ik maar gaan slapen in de auto tot een uurtje of kwart 2 en toen lekker op mn gemkie naar huis gaan tuffen en was om half 4 thuis!

K'heb wel een gezellig weekengh gehad in mn eentje maar ja maak nie uit!
 
jah madelief, de pf'ers zaten bij woostock...

jammer! volgende keer beter :)
 
Hmm, ondanks de voettocht van een uur, en de drukte op het strand, ben ik toch vet uit me dakkie gegaan daar, het was TOPPIE.

En ik heb me rot gelachen met al die vage PF-ers :)
 
Toen ik daar aankwam was eerst van FUCK!!! wat is et druk. Maar achteraf was het echt toppertje. Woodstocks vond ik wat minder, maar heb me prima vermaakt bij De Kust (Roog en Erick-E) en Bloomingdale (Marnix).

Geen pf´ers gezien.
Zondag ochtend tegen 8 uur lagen we al met een groepje van +/- 9 PFérs op het strand .. doorgegaan na de Fun waar het trouwens echt lekker beuqen was :) Geen enkele file gehad en de terug reis tegen 12 uur (want we waren Gaar :vaag: :p en Loes moest nog een verhaal typen voor een 1 of ander blad) was ook zonder probs verlopen ... Dus voor mij een top dagje :) Veel mensen gesproken en gemeet :) was echt gezellig vooral met de 75 strand ballen :D:D:D:D Greetz Ron
 
haha jah! het hele strand lag vol met die ballen ;)
 
je gaat toch ook niet met de auto

wat zijn jullie voor stelletje lompe kwakkies zeg
Ach met de auto, nu we door die file een andere route ontdekt hebben, valt dat ook wel weer mee!
Terug ging vlotjes na alweer een routewijziginkje:)

Was leuke feesje!
Volgende x weer!
2 Bacardi26 --->Was een goed idee he dat weggetje in te gaan!!!! Hoest me nu nog wel de tering door die Airco
vertel dat weggetje eens aan Nutjah

desnoods in een berichtjah :D

anders een ban (6) ;P
laatste aanpassing
Hahahaha een ban .... :P
 
Was zeker wel gezellig...alleen niet als je ziek bent ! :(
Volgende keer beter !
Beachbop was vet verdient!!!! Echt een vette verdiende dag was het.
Je kon het natuurlijk ook wel weten dat het zo druk zou worden, vooral vanwege de warmte en omdat er ook races waren hoorde ik. Dan moet je ook nooit en te nimmer met de auto gaan. De trein+bus is dan een hele goed optie als je van buiten de regio komt, en de fiets voor als je van binne de regio komt.
Om 1 uur gingen we er heen, toen was het echt niet normaal, we reden echt langs honderden auto's die allemaal stil stonden. Met de benenwagen was je echt nog sneller. Dan ga ik me toch echt afvragen waarom die mensen in hemelsnaam nog steeds met de auto gaan....
We kwamen om kwart voor 2 ongeveer aan, dus iets van 3 kwartier fietsen totaal :P

Verder was het op het strand heel relaxed, een beetje achteraan hebben we ons eigen feestje gemaakt met muziek van DJ Ruiz erbij (heel fris), een beetje wezen kaarten, zwemmen, en relaxen. Wat wil je nog meer?
Bier enzo haden we zelf meegeomen, dan hoef je ook niet 6 euro ofzo uit te geven voor een brezzer, of wat dan ook. Waarom niet ff handig denken, en al die spullen in je rugtas gooien? :)

Als je zo bezig bent gaat de tijd echt snel, het was alweer half 11 toen we gingen, want we wilden zeker niet in de drukte naar huis. Ik had wel het idee dat het 2 keer zo druk was als vorig jaar op de drukste dag. Dus verstandig ben je wel als je eerder weg was gegaan.

Heel verrot was trouwens dat mijn achterband lek was toen ik net wilde gaan fietsen, maar gelukkig kon ik bij iemand achterop. Die fiets haal ik morgen wel op...

Ik heb ook nog iemand out zien gaan trouwens, die werd in allerijl naar de ehbo gebracht door 4 gasten. Dat zag er niet goed uit.


Maar verder een geslaagde avond!!!!

BTW. ik geloof ook dat ik de auto van Nutero dan zag, die stond toch bij de rotonde ongeveer?
Kweenie welk weggetje ze bedoelen, maar het zal vast wel een weggetje zijn die door Bentveld heen gaat. Een ander binnendoor weggetje ken ik niet.

Als je trouwens via dat weggetje heengaat, kom je wel in Zandvoort terecht, en niet in Bloemendaal aan Zee, dus je moet wel een stukje lopen sowieso neem ik aan.
Wat een ellende was dat verkeer!!!!
Was blij dat ik eindelijk om 16.00 kon bakken, eerst maar ff een verfrissende duik genomen. was ook echt wel nodig na 5 1/2 half uur in een auto te liggen bakken.
Maar goed, het zeker wel gezellie daar en ook maar 1 pf-er gezien...
De volgende x om 7.00 's ochtends weg... :frusty:
...EN GA NOU GODVER EENS MET JE SMERIGE POTEN VAN MIJN HANDDOEK!!!!!!!!!!...


hehehe
laatste aanpassing
 
Wij hadden de auto ook redelijk dichtbij staan en waren vroeg vertrokken dus ook geen file gelukkig. Alleen kreeg ik 's avonds knallende koppijn, dus niet veel meegekregen van al het gefeest daar, dat was wel jammer. Maar ja, had ik ook maar moeten gaan slapen de nacht ervoor!
ik was onderweg naar het station toen ik een btje mot kreeg met me vriend. toen zijn we maar niet gegaan. echt KUT gewoon. had er onwijs zin in, en heb toen echt een pokkedag gehad.
naja tis gelukkig nu weer een btje goed. een btje
hehe met de fiets 35 minuutejs heen, en een 30 minuutjes trug, heb me kapot gelachen om al die schapen die in de file stonden :-p
 
En naq hoe fietste het zonder schoenen?
hehe, nou ik d8 dus dat ik zonder schoenen moest fietsen, maar die gast was nog niet weg met mijn spullen, dus we zijn samen weggegaan, MET schoentjes aan gelukkig :D
 
gelukkig maar!
menig voorbijganger was vast onwel geworden door die lucht van onder je voetjes ;)
 
2Fera: Hey ben je er ook weer ? Bacardi26 nog niet terug ?
Lang leve de NS! Ben op de heenweg gewoon saampjes met fairytale met de trein naar Zandvoort gegaan. Beetje druk wel, en warm, maar ja, boeien toch? Geen files en het viel best mee, dat5 stukkie lopen van Zandvoort naar Bloemendaal, nog geen half uurtje gelopen. Veel PF'ers gezien, ik was zelf aardig uitgerust omdat ik zaterdag niet op stap was geweest. Heb alleen een zware Noordzee-fobie, teveel beestjes en slierten en ander gespuis! Gelukkig maakte het aantal mooievrouwen het overschot aan kwallen (en niet aleen die in de zee, anabole Henkies waren er ook in overvloed!) veel goed! De muziek was zwaar chill, cool om ook Tash-D en Arjan weer eens te zien. Jammer alleen dat ik na drie dagen zonnen nog steeds zo wit (of geel, marijke!) zie als daarvoor, begin te vermoeden dat mn pigment pleite is ofzo!

Kon een lift krijgen van Prozac en feesttygerrtje,Charlotte*** en Walt reden ook mee, maar had niet helemaal door dat hun auto in Haarlem bij t station stond en we zouden dan eerst mee moeten lopen naar de auto van vrienden, die Rich zouden afzetten in Haarlem...

Oeps! Datw as minder, bleek echt een teringeind weg te zijn, anderhalf uur gelopen en op dat moment ging t prima, maar nu zitten heel mn pootjes onder de bloedblaren! En een muggebultje of 20 rijker ook!

Vond het al met al erg gezellig, maar ergens ook veel te druk, Nederlanders zijn echt gestoord wat dat betreft, schijnt 1 dag de zon gaan ze uren in de file staan voor een half metertje strand. Werden flink wat mensen onwel door die drukte, hitte en waarschijnlijk andere genutigde middelen. Een heel cool initiatief, maar ergens te gek voor woorden dat ze tienduizenden mensen willen herbergen op een strand met maar 2 toegangswegen!!! Ik denk dat ik nxt time gewoon weer ga, hopend op een stel die-hard PF'ers die weer de beste plaatsen bij Woodstock hebben ingenomen (en dan ga ik lekker weer op Xypzo zn handdoek staan hehehe!), en absoluut met de trein, is prima te doen!!!

(k) voor iedereen die ik gister gezien heb en een extra dikke kus voor missparty (met dr appelsapje), lindatje (met dr blistex (6)) en NaQQle (met zn blouse)!!!
2 Wackyjackie ---> Een voet massage???
graag gedaan hoor lieverd (k)
WackyJackie heeft gelijk, met de trein was het aardig te doen!!!! Ben om 12.30 vertrokken vanuit Putten en tegen 14.30 liep ik op Bloemendaal!!!! precies zoals ik op www.ns.nl had uitgerekend. Terugweg was alleen we veel drukker!!!
 
whehe....

stakkers... ;) ik woon in zandvoort....

ben lekker komen lopen :P eerst naar de fun geweest.... (wat IK overigens wel vet vond) en daarna wezen chillen bij mij en toen rond 3 met die kont op het bloemendaalse strand...

verder het ik me duidelijk wel vermaakt bij beachbop (ook al leek dat niet zo..) maar ik was nogal verrot van de fun en de zon op me kneiter deed mijn toestand ook geen goed :P
ben gaan zitten op een handdoekie en er eigenlijk niet meer vanaf gekomen...:D

maar wie wilde binnendoor weggetjes weten?
bij mij te koop voor de simpele prijs van 3,50 € :P
 
Gelukkig was poekie zo vriendelijk dat ik daar ff kon douchen na Q-base. Daarna lekker bij Marijke achter op de scooter gesprongen, probleemloos naar Bloemendaal. Om half 11 lagen we al lekker te bakken. Ben toch aardig bruin geworden tijdens het feesten, heb fluffie zelfs ingehaald :P
Ja I know, echt asociaal vinnik dat Maarten, ik voelde me naast jou net een sneeuwpopje gister! Wortel in mn neusgat en het beeld was compleet geweest! Ben wel eens benieuwd of je morgen bij die tandarts in die stoel niet ineens een stukkie bleker ziet gnagna! (6)
Damn jij bent gemeen, tandarts opmerkingen maken ;D
Idd die ballen waaren echt cool PF maakte weer even de blitz:)

HET WAS GEWOON VET KLAAR UIT!!!!!!!!
laatste aanpassing
Ik bied 3,49 € voor de routebeschrijving :p
Voor de PF-ers die ik nog gezien heb: Excuses voor m'n sjaggie gedoe. Ik was zo gaar, dat ik niet echt gezellie was volgens mij. Ik heb het in de Hem wel ontzettend naar m'n zin gehad en de volgende x Bloemendaal zal ik het weer helemaal goed maken!! :D

Dikke (K) voor iedereen!!
:D iedereen heeft toch wel eens zun dag niet :D
No problem :D
 
k heb et superrr naar me zin gehad!
volgende x zeker weer!
en nu maar hopen dat het zonnetjuh dan ook weer zo lekker schijnt...
Tjah ben dus niet bij woodstock geweest..
Heel ff gekeken maar nee niet echt mijn ding.. Heb me bij de kust goed vermaakt!
Waarom gaat iedereen die met het OV komt toch naar Zandvoort en dan lopend of per taxi naar Bloemendaal? Trein naar Haarlem en dan over stappen op bus 81, die in 15 minuutjes naar het strand rijdt lijkt me handiger...
Die bus staat dus net zo goed in de file..
En als je vanaf Haarlem moet lopen ben je een behoorlijk tijdje onderweg.. en vanaf zandvoort langs het strand lopen is echt geen straf ofzo..
Ik heb nog steeds last van mijn bek van het blazen van die strand ballen :) ;)

Ik heb daar met mijn rottekop alleen maar op die bank gehangen ........en zit ergere als de pest ..dat ik de enige mongool was in een lange broek..,omdat ik r nie op gerekent had :S

Toen heb ik red devil maar een beetje zitten pesten .....je meot toch wat :-D
Ja, DUH, je moet 't tijdstip dus ook wel goed kiezen. Op een hete dag moet je er ECHT VOOR 10 uur zijn, anders kun je 't shaken. Maar parkeerprobs heb je niet...
Vorige zomer zijn we eens achter een poltiewagen aan gereden, waarvan we al 't vermoeden hadden dat ze richting strand reden vanaf Overveen. We kwamen op de rotonde uit die precies tussen Zandvoort en Bloemendaal strand lag. Geweldige sluiproute, maar GEEN idee meer wat die route was. Als iemand me hiermee kan helpen...
laatste aanpassing