Partyflock

Twee kale plekken....

 
Forumonderwerp · 13124
was ik gisteren gezellig in de stad,kreeg mijn vriendin ruzie.Dus ik er natuurlijk ook bovenop het was echt erg. Maar komen er ineens vier uitsmijters aangerend,pakken mij keihard bij mijn haar en sleuren me weg.Nu heb ik heel zielig twee kale plekjes bovenop mijn hoofd en nog wel door een uitsmijter!!!Dat mag toch niet??????????
Succes met aanklagen. Kans dat je wint is 0 op 100 :)

Kut voor je.
Met een grote groep en nog grotere honkbalknuppels teruggaan?
Dan kom ik heel stadhuisplein nooit meer op,ik kan nix beginnen...Maar ze hebben niet eens hun excuses aangeboden ofzo,gewoon eruit gegooid,en toen had ik toch een kut humeur ben gelijk weggegaan....
Het is soms waanzinwekkend hoe sommige uitsmijters met mensen omgaan. Maarja, ik zou niet weten wat je er aan zou moeten doen. In ieder geval niet meer teruggaan, maar dat lijkt me duidelijk. Is gewoon heel kut voor je. Ken dr niet veel meer van maken..
Ja ik ga er echt niet terug,voor alle mensen die wel eens gaan stappen in Rotterdam: GA NIET NAAR HET FUST!!!!!!!

Duidelijk????

:( :( :(
gewoon terugmeppen
Rotterdam is gewoon not the place 2 be :S
ja t fust staat erom bekend hoor dat de uitsmijters hardhandig zijn.
Ik kon niet terugmeppen!!!!Mijn vriend werd tegengehouden door de uitsmijters en mijn haar zat vast tussen die verschrikkelijk grote klauwen van die l*l!!!!

Maar inderdaad,Rotterdam wordt steeds saaier op uitgaansgebied,alleen als er een feest in tropicana is is het er leuk.:bounce: :bounce:
Tropicana is dan nog het enige leuke ja...

En waar ga je nog meer naartoe behalve Tropi en het Fust??
Cafe plein,big ben,heel het rijtje.Behalve de kleine skihut,daar krijg je me met geen tien paarden in...En sherry's op het stadhuisplein,daar is het echt relaxed....
ministry of dance (A20) - HC4LIFE
sorry dat ik het zeg, maar je gaat toch zelf vechten, moeten die uitsmijters je dan maar gewoon laten begaan omdat je een meisje ben dus dat ze dan alleen maar gasten aan mogen pakken?!!?
vind het heel lullig voor je dat je twee kale plekken heb en hoop dat ze heel snel weer aangroeien...
wel tof dat je voor je vriendin opkwam.. ik had wel het zelfde gedaan.. xx
Rotterdam heeft wel meer plekken waar je goed kunt stappen A20-MoD Tropicana FFDP Now & Wow heel af en toe :p
laatste aanpassing
hzm...
ja, beetje je eigen schuld... Als ik t verhaal zo voor me zie heb je flink staan catfighten... dan was er waarschijnlijk geen andere optie dan om je aan je haren weg te sleuren...
en vechten mag ook niet... dus.....
BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZER!!!!!
ik vind dat uitsmijters dat niet kunnen maken hoor!
sjongejonge...
sterkte er mee
Ik werk in het weekend ook aan de deur en kan je er wel wat meer over vertellen. Op het moment is er in nederland een wedstrijd aan de gang; Wie verzameld de meeste plukken vrouwen haar. De gene die het presteerd de meeste vrouwen te scalperen wint een wisselbeker en 10.000 euro cash.
whahaha das gruwelijk....dus meiden hoor het nu... scheer je kop kaal