Partyflock

Beachpop was K****R gaar!!!! :@

 
Forumonderwerp · 13123
Tering wat een ramp zeg was dat vandaag.
Om 10:30 wilden we vertrekken richting Bloemendaal maar vlak voordat we weg wilden gaan kregen we te horen dat het echt superdruk was op de weg.Dus wij hadden maar gewacht tot de middag,in de hoop dat het dan wat rustiger zou worden.

Om 17:00 vertrokken en halverwege kwamen we toch vast te zitten in de file.Na een uurtje begon de zin al aardig weg te nemen want het schoot gewoon echt niet op.We werden gewoon ingehaald door voetgangers dus dat zegt al genoeg.

Na een tijdje kwamen we bij een rotonde aan die was afgezet door de smeris dus konden we weer terug gaan.We hadden de auto's neergezet en besloten om de menigte maar te volgen.Aangezien het er zoveel waren dachten we dat het wel aardig in de buurt moest zijn.

Na bijna 1½ uur lopen :S kwamen we dan eindelijk aan bij het strand.We wilden eerst gaan zitten want onze voeten waren echt helemaal gesloopt.Natuurlijk kon je nergens zitten want het was echt abnormaal druk zeg.We konden alleen in het zand zitten en daar had ik dus echt geen zin in.Anders was ik nu nog bezig met zand uit mnn reet te scheppen volgens mij.

Om 21:00 maar besloten om weg te gaan want er was echt geen fuck aan.Het was veels te druk en de muziek was ook nog eens om te kotsen *puke*.

Gelukkig ging de terugweg een stuk sneller dan heen.1 ding weet ik zeker.Ik ga echt NOOIT meer in mn hele leven naar dat kut beachpop.Wat een gare zondag heb ik gehad zeg.:@ :S.

GREETZ!!
laatste aanpassing
mee eens vipe

zelf was ik er om half 8 al, was toen erg gezellig en heb verschillende leuke mensen gesproken bij Bloomingdale, beetje nachillen dus.....­
Ik was met de trein, was za nacht niet weggeweest, en was om kwart voor 12 op bloemendaal.­ En vond het nog steeds stom.­

Maar ja als je van 10 mensen op 1 vierkante meter houd, zal je het wel leuk vinden.­
Wat een dag!

Na 3,5uur in de auto zijn we 5 km gaan lopen met coolbox vol met bier en breezers.­ De jongens moesten zeiken dus die verdwenen in bossies en kwamen terug met een fiets hahaha!!! Was echt lachen.­ Wij zijn gaan pendelen en waren binnen 40 min eindelijk allemaal op t strand.­ Muziek viel jammergenoeg een beetje tegen!

Op de terug weg hebben we de fiets weer netjes terug gezet met een briefje: BEDANKT!

Ondanks alles was het een dagje vol belevenissen.­
2 ThaVipe: Helemaal mee eens! Ik was wel met de auto, van half 11 tot 2 uur in de file gestaan, maar heb het daarna super gehad!!

2 Bellie: je had idd beter met ov kunnen gaan... vond het wel jammer dat ik je nu ben misgelopen! Maar ja... volgende keer beter! En echt, als je de regels van ThaVipe opvolgd...komt het echt wel goed! ;)
Voor mij nooit meer beachpop ook!!!
1 uur in de file gestaan, toen besloten verder te gaan lopen zal wel vlakbij zijn dachten we,al met al 3 uur gelopen!!!!!! echt super verkan....­!
en dat met de wetenschap de terugreis ook zover !
Nee mij zie je voortaan weer lekker oud vertrouwd op scheveningen...­
2Thavipe> Nee man, je moet het zaterdag juist laat maken zodat je nite hoeft te slapen, je zag het toch aan mij? En ik heb een topdag gehad. Volgende keer neem ik m'n snorkel mee OK:P

en volgende keer ben ik er al om 9uur... dat betekent om 8 uur uit Den Haag weg of meteen door van uitgaan in Amsterdam.
ik hoor trouwens niemand over de muziek...­

Het is wel relaxte muziek voor op het strand, maar normaliter zou ik er gek van worden.­ Zeker van Roog, daar kon ik zelfs niet tegen toen ik een biertje in m'n handen had en de zon op m'n koppie scheen.­ Wat een nerd......­
Ik heb me juist redelijk vermaakt op beachpop!

Ik ging samen met nutero om 8 uur naar bloemendaal en we hebben ongeveer een kwartier/twintig minuten vastgestaan...

Verder vond ik de sfeer met de pf'ers gezellie (ook al was ik zelf een beetje gaar) en heb veel weel leuke mensen ontmoet :D

en ook heb ik nu weer een lekker bruin kleurtje


het enigste wat ik niet leuk vond was de terugreis...
eerst anderhalf uur vast gestaan op de boulevard en daarna autopech!
dus was pas rond 3 uur thuis :S

maar ik vond het (Y)
hahaha wel cool dat je die fiets hebt trug gezet met een briefje erop :D
sja wat zal ik zeggen.....ik ben dus niet de enige die zo lang heeft gelopen. 's morgens om 10:40 uit soest vertrokken alles ging perfect totdat we op de A200 kwamen dikke file 1,5 uur over 5 km gedaan.
toen maar besloten om naar een ander strand te gaan omdat dit echt niet op schoot. zijn we naar het muiderstrand gegaan daar een beetje gechilled was ook een of ander festival aan de gang.
's avonds maar weer richting bloemendaal gegaan en dus 1,5 uur gelopen omdat die rotonde was afgezet.
maar toen we er waren was het toch wel dope.
en aan het einde weer 1,5 uur terug lopen naar de auto.
al met al toch wel een chill daggie. dat lopen was misschien ver maar vond het niet eens zo erg.
maar een les die ik zeker geleerd heb voor de volgende keer echt om 8 uur 's morgens vertrekken:)

pe@ce
Waarom gaat iedereen lopen:S En ben ik dan de enige ofzo die geen file heb meegemaakt???? Het laatste stuk ben ik wel met de trein gegaan (Overveen-Haarlem) Vanaf daar de gratizz pendelbussen en binnen luttele minuten was ik er (aparte busstrook:P)
Complimentjes voor het BEDANKT!-briefje, strakke actie :)
2 lady ant: Half 8 ! Jij bent echt een vroege vogel:) Is echt zeer relaxt zo vroeg eigenlijk ,gelijk je plaats daaro voor het uitzoeken enzo en echt de hele dag die zon:D

2 Mano: Bikkeltje, wedden dat het nog vetter was als je wel een beetje had geslapen en uitgerust was:D Nee maar ik doe je het echt niet na.
ja ik kwam dus wel rechtstreeks van een feestje af, daarom weet ik nu ook dat je dat niet moet doen
had akelig veel koppijn in die zon...­

was me ook allemaal te druk.....­te massaal
2 ThaVipe: Als je later dan 9 uur in Bloemendaal bent sta je al minimaal een uur in de file :(
Hehehe, jongens, leer hier nou van!!!

Ik zat met Lin om 08.­00 in de auto, en om 08.­45 zaten we op het strand (misschien 10 minuutjes langzaam gereden naar de parkeerplaats)!!! Lekker toch?

Beachbop +­ goed weer =­

A - Heel vroeg weg met de auto
B - Openbaar vervoer naar zandvoort, 20 minuutjes lopen naar bloemendaal
C- Lekker thuis blijven als dit geen opties zijn!
Ik heb gisteren waanzinnig verdienstelijk op het strand van Bloemendaal gelegen/ gestaan. Ik heb dan ook het geluk dat ik op een halfuurtje fietsen woon van het strand (Haarlem- N) Ik begrijp ook wel dat de meeste van jullie van te ver komen om te gaan ffietsen maar neem dan je fiets mee in de trein, ok beetje gekut maar dan zit jij ook in 3/4 uur op het strand, geparkeerd en wel. BB is buitengewoon goed, op naar 25 augustus! Hopelijk tot de volgende keer :D
hehe de fiets is fris.­ 25 augustus ga ik ook weer een keer het ritje maken.­
ik loop 20 minutjes.......:P
2 Nutero: Regeltje numero 3 was dat je met de trein moest gaan , niet met de auto:D
Beetje scheef geformuleerd maar scheit.
Als de trein te veel kost or whatever kan je je auto ook kwijt in A'dam Sloterdijk en dan naar Zandvoort met de trein en daar een pendelbus pakken. Om 10:00 staat er in Haarlem jammer genoeg al een file met zo'n dag als zaterdag en is dus station Haarlem no option om je auto neer te zetten.
laatste aanpassing
je vergeet dat een auto ook grote voordelen heeft

-beuQende muziek en airco
-lekker zitten en geen blaren
-voor beachpop uitstappen
-je kan je tas na afloop kwijt als je lekker wilt dansen
ja jammer, ik heb Beachpop ook net niet gehaald, maar blijkbaar niet erg dus.­
Ik kwam via Sound&­Vision, door naar Now&­wow en om 14h00 uit Chillnight zetten maar bij Scheveningen toch maar gestopt en lekker bij Mecca naar Jules Deelder zitten luisteren die een live Jazzset deed...­sjezus wat een onwijs lekker levenje hebben we toch maar he!
tja airco en niet lopen is zeer relaxt , maar je moet dan wel van vroeg opstaan houden of gelijk verrot na een feest doorgaan naar Bloemendaal....

dan kies ik toch voor de trein:D
laatste aanpassing
ik vond het opzich wel mooi in de file staan en dat een heleboel peopletjes je auto staan te bewonderen :D

ik was trouwens doorgegaan
dacht eerst dat het niet te doen was, maar na een duik in de zee en 1 ptje ging het prima
laatste aanpassing
Ik heb een hele relaxte dag gehad alleen terugreis was klote.
En die hele bende partyflockers bij woodstock bedankt voor de gezelligheid.

(k)
Na Q-base ff ergens gedouched en met het scootertje naar Bloemendaal. Half 11 waren we er al. Mooi plekje gezocht en de hele dag gefeest. Het was super!!!

Hopla met je scootertje langs alle chaos :P
omg wandelen vanaf de rotonde .. das bijna 7 km nog dan .. Foutje bedankt :s
Verdine, bij deze reserveer ik alvast een plekkie naast Jackie in de trein voor de volgende BeachBop. Ga je mooi met mij mee en dan gaan we het eens helemaal overdoen. Zoeken een plekkie op weg van alle drukte, mag je van mn eigengemaakte Ranja drinken en mn zelfgesmeerde boterhammetjes eten. We nemen gewoon een skateboard mee in de trein en rollen zo van Zandvoort naar Bloemendaal.

Wedden dat je het dan wel gaaf gaat hebben>????

(k) voor jou moppie!!!
Met een woord gewoon BB was super:)
Heb het echt op een paar hele gaare momenten na echt super naar me zin gehad:)

Heen rijs was prima geen file niks konden zo door rijden ja we waren er ook al om kwart over zeven half acht:)scheeld wel een hoop tijd en zweet6)
Trug weg was zwaar minder was zwaar telaat in Utrecht waardoor ik me trein naar Arnhem al vet gemist had en als ik me lieve broer niet had had ik dus een nachtje op Utrecht cs door moeten brengen:SToen stapte ik in A'dam nog bijna in de verkeerde trein was nog een beetje:|%)
Veder ben ik zwaar ver brand vaktor 25 helpt niet eens bij mij:(Door de goede pepermuntjes van onze ouwe gek M@rS-L:)was volgens mij extra extra extra strong 8)

Veder was dit weekend gewoon VET VET VET VET EN NOG EENS VET:)
laatste aanpassing
Hahaha! Nou bij mij viel het gelukkig allemaal mee! Ging om 10 uur van huis en lag om half 1 op het strand! We hebben wel in de file gestaan maar we waren met een cabrio dak open tja dan valt het allemaal wel mee! Bellie jammer dat ik je daar niet tegen ben gekomen! Echt iedereen uit Purmerend stond zo wat bij de ID&­T tent! Spreek je man!
Snap gewoon niet dat mensen het lekker vinden om met z'n allen opgepropt op het strand te liggen. Bij beachbop had ik het gevoel een stuk vee te zijn ofzo :-S
En dan nog lekker een uur in de rij als je wat wil drinken, gelukkig had ik zelf bij me :-)
Exactly, wat nog beter is, is gewoon doorgaan op zaterdag, zondag 10 uur je achtertuin inrollen om vervolgens in je hangmat te gaan liggen met een eigengecreërde coctail, brush Bloemendaal, toch alleen maar teveel zand en mensen...­
Ik ging om 23 uur weg van beachpop en was pas om 02.­00 uur in amsterdam.....­nou ga dan nog maares een bus zoeken....­greetzz ILHH
Misschien jackie..........misschien. :)
Zoals ik er nu over denk kan dat kutstrand van mij overstromen met water.IS toch ook superdom dat je maar via 2 wegen ofzo daar terecht kan komen.Beter beginnnen ze meer wegen aan te leggen.
Maaruh iig,Ik hou het in mn achterhoofd meissie.

GREETZ!!
haha, meer wegen aanleggen voor die 2 dagen per jaar dat 't er echt druk is.....grapjas :-p
Beter zoek je de volgende keer gewoon een rustig strand, echt hoor er is meer strand dan die kilometer bij bloemendaal :-)
Als Bellie dan misschien toch komt, mag hij van mij ook gelijk draaien :D
Dan gaan we zeker uit ons naadje.
tis Beachbop :9
2 snowwhite: Ja weet ik veel.hehe.Dacht dat het altijd zo druk zou zijn als het mooi weer is.

2 Nutero: Zou wel leuk zijn ja :p.Misschien ooit.hehe.

2 MissLL:Whatever :). Beachpop,Beachbop,BEachpob...Wie hoort het verrschil nou.

GREETZ!!
hmm...­ vraag me alleen af waar die foto's blijven..........­
Hahah doe dat maar moppie, ik houd je achterhoofd wel in de gaten dan weer tegen de tijd dat de volgende BeachBop komt! Ik moert zeggen dat ik het vorig jaar ook relaxter had aangepakt, maar vond het dit keer wel gezellig met al die pF'ers. Maar als je gewoon een stukkie verder doorloopt na Woodstock hoor je nog steeds muziek en is het gelijk een stuk rustiger. Tja, BNederland he, kuddegedrag, iedereen kruipt op een kluitje en daar word ik ook behoorlijk claustrofobisch van. Maar goed, nxt time nemen we gewoon een hele tas vol drank mee en voor de zekerheid een protable vol met techno, kunnen we altijd 10 metyer evrderop nog ons eigen feessie bouwen!!!!

(k)
Ik vond het echt supergezellig! Wij waren lekker op de scooter, binnen een half uurtje waren we er! Echt fantastisch! Heb het zeker naar me zin gehad! :)
En ben lekker bruin geworden! :D
de kenker Bel...­
ik weet niet waar jij bent geweest, maar ik stond met een dikke groep uit pend en dat was zware relaxt ouwe!!!

hoe zit het met Excess?

latersss...­
Sowwy hoor..­ maar je weet tog dat je gewoon onmogelijk met de auto naar zandvoort ken als er beachbob is en ook nog eens suppaweer!!

Begin je auto dan gewoon op haarlem station te zetten en een kaartje van 2,5 euro te kopen.­!! Vanaf daar reden er gratizz pendelbussen naar beachbob..­ en die konden wel gassen aangezien er voor hun een rijstrook was gecreerd..­ Smart thinking noemen ze dat!!!
BeLLiE
Ik vond afgelopen Beachbop wel vet, muziek kon wel stukken beter en het was veeeeells te druk.­ Maar daarentegen heb ik veel leuke mensen ontmoet en veel bekenden gezien!!
Vorig jaar vondt ik het wel veeeel vetter dan dit jaar by the way....­muziek ook!!
ik sta gewoon op de camping in bloemendaal!!
was lekker op het fietsie
ik ging om 2 uur weg en ik was om half drie bij de rotonde .­ daar heb ik me auto neergezet en toen ben ik gaan lopen .­dat duurde ongeveer 3 kwartier dus ik was er wel binnen anderhalf uur , best netjes toch .­ ik stond niet in de file naar die rotonde toe je zult wel denken wat lult hij nou weer , maar het is toch echt zo ik heb een sluiproute ik weet niet of hem moet vertellen maar omdat ik de beroerdste niet ben doe ik het toch maar .­ ok komt ie als je nou bij half weg bent rij de door naar haarlem dan krijg je verderop een stoplicht daar gaat iedereen rechtdoor door haarlem heen , dat deed ik dus niet je moet bij dat stoplicht naar links gaan richting heemskerk en dan de borden zandvoort bloemendaal volgen dan rij je in 1 x door dat was hem


LATERZ RORY
laatste aanpassing
Beachbop was geweldig! Ik ben er nog steeds vrolijk van! En met die drukte vond ik het nog best meevallen...­ ik had het erger verwacht! En de muziek was ook echt te lekker! Ik heb genoten! Volgende keer zekers weer!
Tja, lekker de avond/middag ervoor al naar het strand komen;­ met je tentje op de camping gaan staan.­ Is er geen ruimte, of heb je geen tent, maar heb je zeker wel je babbel bij je, dan maak je zo weer nieuwe vriendjes, en crash je bij hen in/voor/achter/op de tent.­ We zijn midden in de nacht nog gaan skinnydippen en zagen dat Bloemingdale's tot 6 uur in de ochtend open was, en een hoop mensen op het strand sliepen.­ gewoon lekker het verkeer omzeilen dus! Tis nog zwaar gezellig ook!
laatste aanpassing