Partyflock

Vanavond feesten? Waar?

 
Forumonderwerp · 13105
Ik, en nog wat mensen, hebben eigenlijk wel zin om vanavond naar een vet feessie te gaan. Maar ja, het is zondag... echt veel te doen is er zeker niet? Of weet iemand nog wat leuks voor vanavond?
he andre ik heb nog wel een paar :bier: koud staan ;p
Hehe rielekst. Maar aan kouwe rakkers ontbreekt het hier gelukkig ook niet :-)
Wij willen knallen!!!!!!
2 linny> ik heb ook nog 3 smaken bacardi (en flesje cola natuurlijk), marini metz en een flesje goede wijn staan :D

2 andre> stampen kan hier ook (8GB aan techno mp3 genoeg?) alleen meer dan 3 mensen kunnen er niet in mijn kamer staan :p hehehe
hmm eindhoven is ook nog nie zo ver;) hehhehe als ik morgen nie hoevde te werken was ik wel ff langs gekomen maar helaas....
8GB moet voldoende zijn lijkt me wel ja :-) Probleem is alleen dat we met meer man zijn... knallen met een pilske d'r bij kan hier ook. Maar we willen ergens heen, iets doen!!!

Weet iemand toevallig ofdat er in Tilburg niet iets leuks te doen is aangezien het de laatste avond kermis is daar vanavond. Is de ZINO niet open toevallig?
de carte is ook open andre:D
haha maar zal nie echt gezellig zijn denk ik haha
anders zou je dat kunnen proberen?
Het is vanavond de laatste avond van de Danssalon, dat zal best speciaal worden. Ideetje?
Whaa ja dat klopt!! Vanavond is de aller laatste avond in de Danssalon!! Is het dan gay night? Of is het echt een afsluitingsfeest voor iedereen? Want als dat zo is dan lijkt me het mij ook wel errug vet om ff een kijkje te gaan nemen daar.
laatste aanpassing
Zino is normaal gesproken altijd open zondagavond, ik meen tot een uur of 4.
Check anders www.zino.nl