Partyflock

Meao diploma en dan??

 
Forumonderwerp · 13103
Ik ben net na 2 jaar met de heao gestopt omdat ik het voor geen meter meer trok, heb wel me P en me meao diploma.......en nu moet ik dus een baan gaan zoeken.
Nog mensen die zelfde opleinding gedaan hebben en nu een leuke baan hebben???? Zo ja, vertel ff wat voor baan.
Ik heb namelijk geen idee wat ik wil
Thanx alvast.......
Heb nu ook miijn MEAO diploma en heb een leuke baan aangeboden gekregen bij een bedrijf waar ik afgelopen jaar stage heb gelopen.
Daarnaast ben ik bezig een eigen bedrijf op te starten samen met mijn oom. Dus heb het behoorlijk druk op het moment. Ik moet dus nog zien wat de toekomst mij brengt :D
www.denationalevacutebank.nl misschien een optie ?
laatste aanpassing
al aangemeld, maar wil gewoon van wat lui horen wat ze doen en wat t beetje inhoud enzo...
meao.

Goeiesmorgens juffrouw jannie

5 4 3 2 1 lunch !!!!
Ik heb ook MEAO gedaan, en werk nu als netwerk-, systeem beheerder. Hehehe. Gewoon naar het uitzendbureau, laat maar een lijst maken met eisen/wensen, en laat hun maar zoeken. Idiaal.
laatste aanpassing
Ik ben bij IBG gaan werken toen ik diploma's had gekregen van MEAO. Daarna ben ik mij gaan omscholen omdat ik hetgene waar ik mee bezig was geen reet aan vond en verder wilde. In tussentijd heb ik ook nog 3 maanden de crediteurenafdeling van een reisorganisatie gerund. Erg leuk voor op CV. Ik kwam daar binnen als medewerker en door verhuizing van het bedrijf wat hen veel van het vaste personeel heeft gekost zat ik op den duur nog maar alleen en heb ik daarna het nieuwe personeel ingewerkt. Daarna ben ik vertrokken omdat ik mijn huidige baan kreeg. (F)
Inderdaad,uitzendbureau en testje.....succes(k)