Partyflock

Drum n Bass

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Wat vinden wij hier op PF van DrumnBass ? Ik ben er zelf helemaal gek van, en nog een select groepje andere mensen hier op PF met mij, maar niet velen krijg ik de indruk. Laat eens horen zou ik zeggen.

:bounce:
nooit echt van gehouden.. maar ik heb toch de indruk dat 't 'vroeger' veel groter was...
Niet echt eerlijk gezegd. Het is juist nu groter dan ooit. DrumnBass begint al naar de Top40 door te lekken (Kosheen in Nederland) (Shimon, Shy FX, Dillinja, Roni Size, Decoder in Engeland, om nog maar niet van Amerika te spreken). Of dat een goede zaak is zal ik maar in het midden laten, maar een feit is het :D.
En op steeds meer festivals heeft het een eigen tent of arena. Een DrumnBass tent op Dance Valley een paar jaar geleden ? Dacht het niet. Enzovoort. Nope, scene groeit en is ook behoorlijk hard to the core bezig. Hier in Enschede kan je ze maar niet genoeg geven. Errug fijne scene.
heb het ooit wel relaxed gevonden, maar als ik er nu langer dan een uur naar luister, word ik heeeeeelemaal hyper!!!
ga maar eens naar de mazzo op vrijdag in A'dam.. ben er een keer geweest , niet echt mijn muziek , maar kan wel begrijpen wat er zo leip aan is.
niet meer dan 3 uur :D
JAAAAAAAAAAA ! Mazzo op vrijdag is zow ontzettend vet ! En dat je er hyper van wordt kan ik begrijpen. Daarom houd ik er juist zo van :D:D:D.
Drum&bass is relaxed - goedkope CDtjes in dat genre zijn the Moving beats CDtjes. Echt gewoon lekker relaxed - maar Ruffneck drum&bass is ook lekker - begonnen ze ook n keer op n MOH feest mee in de darkcore room, darkcore rulez ook
Moving Shadow mijn vriend :D. Bijna goed.
Moving Shadow dan, hahaha - twijfelde ook al