Partyflock

Ik heb ontdekt dat....

 
Forumonderwerp · 13098
ik gewoon in een kroeg zitten zuipen en slap ouwehoeren toch nog steeds leuk vind. Mooie was dat m'n oude vrienden het ook lachuh vonden om weer een keer met me te zuipen. Denk dat ik dat weer vaker ga doen, en wat minder feessies aflopen: scheelt aanzienlijk in de portemonnee, en da's ook wel iets want anders kom ik nooooit thuis weg!
Tsja, maar het is erg ongezond, want met feesten beweeg je meer wat goed voor je lichaam is :P ;)
Moet ik je gelijk in geven. Maar ik feest nuchter, dus is het idd gezonder. Maar een potje bier is op z'n tijd ook lekker!!
Het is net wat jezelf leuk vind. Ik vind aan een kroeg dus echt geen f*ck aan. ik denk dat het ook wel komt doordat ik geen alcohol drink. Maar ik kan me daarin tegen super goed vermaken op feesten (ook zonder alcohol of iets anders). lekker stampen vind ik echt lachen.
ik vind kroegen erg relaxed! en feesten ben ik ook niet vies van, alleen doe ik dat minder vaak ivm de portemonnee
Ik heb laatst ook de hele avond met me zus aan de bar gehange in die discotheek hier maar toch wast kei gezellig! beetje lullen en gek doen beetje mensen voor de gek houden haha is best cool vind ik
:bier: ruleert op het moment hevig bij mij, net als ouwe hardcore classics. Zal wel aan het warme weer liggen
laatste aanpassing
Ik ging ook elke week uit of naar een feest, maar sinds een paar maanden ga ik ook naar kroegen...
Het heeft wel wat, want altijd elk weekend maar feesten word ook zo saai en gewoon...
Dat bier drinken ligt idd aan t warme weer...
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Scheelt in je portomonnee??? Ik kan je wel melden dat als ik in de kroeg ga zitten zuipen, dat me dat ook een klein kapitaaltje kost!!!
Klopt, maar dan hoef je vantevoren niet al een kaartje a 40 eurootjes te kopen, tenminste hier niet!
nou ik moet je zeggen dat dacht ik ook, maar eff naar amsterdam op terras zitten ben je al gauw 60 euro kwijt met treinkaartje dan. en gewoon in de stad daar een biertje en ergens anders een biertje , het drinken word ook steeds duurder, voor mij zit er kwa geld niet zoveel verschil in, dat gaat toch wel op.
Beter de coffeeshop dan de kroeg....
iedereen moet lekker doen waar hij zin in heeft en ik respecteer het zeker

bij mij moet het wel een hele speciale gelegenheid zijn wil ik de kroeg in duiken

laatste keer was januari in een apri-skibar tijdens de wintersport
laatste aanpassing
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
De kroeg is wel gezellig maar niet de hele avond op een vrijdag of zaterdag.
Op donderdag of zondag wil ik nog wel eens de kroeg in duiken met vrienden. en dan het liefst de kroeg waar ik eerder boven heb gewoond want daar ken ik gewoon lekker iedereen en dat is altijd gezellig.

en door de weeks gewoon lekker af en toe in de coffeeshop met vrienden!
Wat jij wil.... ik vind niks vreselijker dan stom aan de toog hangen en bier hijssen... vreselijk...
enige tentjes waar ik kom zijn koffieshops...

Maar als je t leuk vind, moet je t zeker doen!!!
Ik zei toch ook dat ik het (met mate/maten) af en toe best leuk vind. Elke week naar een feest met ongeveer dezelfde line-up kan me ook niet echt boeien en zoals ik al zei blijven de feesten dan ook leuk als je niet elke week gaat! Ik kan me idd ook voorstellen dat mensen het vreselijk vinden, maar ik houd wel van een potje :bier: en wat slap ouwehoeren op z'n tijd.
laatste aanpassing
Tja als je van de miniminimale 1x per maand naar een feest afwijkt dan kan je jezelf echt wel onder TMF/kroeg massa rekenen maar ik hoop voor je dat dat nooit gebeurd Mr.Hat

Zelf moet ik niet langer dan een uur in een kroeg zitten anders word ik echt helemaal gek , als het de mensen niet zijn is het de muziek wel:D
Fear not, ThaVipe, minstens 1 a 2 feesten per maand en minstens 1 a 2 keer per maand naar de Zino. Maar ik bedoel te zeggen: mijn feestagenda voor augustus en september bevat o.a. ML en Qlimax. Dan ga ik niet nog eens tussendoor naar een Multigroove (om maar iets te noemen) om daar weer naar Pavo, Dana, Sunny D en Technoboy luisteren (en ook omdat ze al een paar keer vette oldstyle beloofd hebben maar die belofte niet waargemaakt, maar dat ter zijde....). Ben maar niet bang dat ik zal veranderen in een TMF/Kroegmassadier.
laatste aanpassing
Ok dan­[img]http://www.plauder-smilies.com/happy/xyxthumbs.gif[/img]
Nu begrijp ik wat je bedoeld , dacht al , die switch word niet vaak gemaakt over het algemeen , naar feesten zijn geweest en dan weer toch weer naar de kroeg en de discotheekjes , meestal zijn het ook de oudere mensen die dat doen en al wat vastigheid in het leven hebben gevonden. I HOPE IT NEVER HAPPENS TO ME:D

Nee maar dat zit wel goed Mr. Hat , werd er al bang van;)