Partyflock

Geen leven VOOR pf?

 
Forumonderwerp · 13030
Wat ik me de laatste tyd steeds vaker afvraag is het volgende:
Had er niemand vrienden voor pf interacief ging?
Heb je ,je vrienden laten vallen VOOR nieuwe pf vrienden?
Zitten je vrienden van VOOR pf ook op pf?

Hoe ik hier op kom ,is omdat ik steeds meer hoor dat er mensen naast het feesten ook met elkaar afspreken,uit nodigen op verjaardagen ect.ect.
nou bij mij is het simpel.

voor PF werkte ik in de ministry of dance in rotterdam. had daar veel bekenden waaronder een hoop goede vrienden die ik regelmatig zag. ook door de week. was vergelijkbaar met PF. nu ik bij PF zit en andere feesten afloop zie ik hun minder omdat zij dat niet doen. heb nog wel contact maar veel minder als toen. deze contacten gaan echter binnenkort weer geheel opbloeien als in rotterdam op 6 sept een nieuwe club wordt geopend waar we met z'n allen weer naar toe gaan. dat staat al vast. maar PF heeft er gewoon voor gezorgd dat velen elkaar hebben leren kennen en goed met elkaar op kunnen schieten. vind het alleen maar positief dat zoiets mogelijk is. mijn leven is iig erg positief veranderd. veel gezelligheid. De groep waarmee ik omging in de ministry zijn bijna allemaal ook pf lid en zie ze op kleienre feesten ook nog wel. vanavond komen er ook weer een paar naar q-base. heb wel minder contact met sommigen, maar verbreek die contacten niet. vrienden dump je niet zomaar ook al is het contact (tijdelijk) wat minder!
laatste aanpassing
Dat laatste regeltje doet het hem Mars ! (y)

Vrienden heb je niet voor heel even, maar je hele leven ! Simpel. Nooit laten vallen voor wat dan ook.
Ja tuurlijk heb je in dat opzicht helemaal gelijk.
Dat zal ik ook nooit doen.
Maar bij sommigen mensen van pf heb ik echt mijn vraagtekens.
Maar goed ik hoop meerdere reakties te krijgen,waardoor ik meschien mijn conclusies kan trekken.
Ik denk dat er gewoon een groep is ontstaan die elkaar hebben leren kennen hier, en tijdens feesten. Deze mensen kunnen het zo goed met elkaar vinden dat ze elkaar vaker opzoeken. Ook doordeweeks. Ik vind dat dat wel geinig is.

Ik heb zelf best een grote vrienden/kennissengroep, maar 9 van de 10 zie ik doordeweeks nooit. Om allerlei redenen. Verschillende werktijden, sporten, etc. Maar dat wil niet zeggen dat we elkaar aan de kant hebben gezet. Dus combineren is best een goede optie :)
ja ik ga nu tijdelijk meer met de pffers om dan met de rest. ze weten de reden daarvan overigens. maar zoals ik zei vanaf 6 sept zal dat weer anders zijn. dan gaat het 50-50 worden :D

wat voor mij ook een belangrijk punt is overigens is dat ik het tof vind om op een feest overal bekenden tegen te komen, wat nu het geval is. ook op grote feesten. vroeger ging je met z'n tienen of zo stappen en was je ze kwijt liep je alleen. dat is nu ckers niet meer het geval. waar je ook heeb loop, je ziet altijd wel een bekende. i like that!
ikke heb geen vrienden:'(
Die laaste is overigens een heel sterk punt mars.
Maar tegenwoordig lang leven de SMS , oja!!:)
Maar veel mensen kennen is leuk, maar veel mensen die jou herkennen is minder zo als laatst sta ik in de rij, word ik al 5 keer herkend voor dat ik binnen ben,en dat nog is door onbekenden voor mij van pf.That sucks a big time!!!!
En dit is waar ik me de laatste tyd steeds meer aan irriteer, geen 5 serieuse antwoorden en er komt al weer iemand met een super dom! antwoord.
Wat overigens nergens op slaat, jammer.
Ik heb ceker wel andere vrienden pof vriendinnen die niet hier op zitten, ik laat mijn eigen vrienden niet vallen voor mensen die je toch alleen maar ziet als je vaag bent ja duh , sommige vrienden van me zitten hier ook op pf maar zijn niet zo actief ja 1tje KNOOPJE , maar voor mij zijn er ook andere vrienden al vind ik de mensen hier top Maar dan blijf ik echt wel bij mijn eigen vrienden die laat ik dus echt niet vallken hoor .
ik zit vol sterke punten vandaag :D:D

maja zo zie ik het wel. heb dankzij Pf ook eindelijk mensen uit vlaardingen/schiedam leren kennen waardoor ik doordeweek o.a. waussie, party-eef, wijffiej, davo en crazy-c op bezoek heb. ook piepeltjes uit de ministry groep ziek nog steeds. 3 daarvan zijn mijn beste vrienden geworden en een hoop hele goede vrienden. Het voordeel is dat alle vrienden PFfer zijn geworden :D
laatste aanpassing
oke zal ik dan maar even serieus doen.(kan ik stiekem toch wel hoor)
oke of ik vrienden had ja en die zie ik nu nog steeds evenveel als eerst wat dat betreft heeft partyflock niet veel veranderd in mijn leven.
wat er wel veranderd is: is dat ik nu veel meer mensen ken met wie ik gezellig kan gaan feesten als ik ze tegenkom.
en mijn beste vriendin is ook pf member alleen niet actief en verder nog meer vrienden en kennissen.

zo goed gedaan? sollie dat ik nie serieus genoeg was:D
2 She ja zie je , je kan het wel.
Het is gewoon irritand in het algemeen als er nooit is een serieus antwoord kan komen op een seieus topic, anders had ik hem zelf wel in humor&onzin geplaatst, als je dan zo had geantwoord, had ik het zelfs als leuk opgevat.
*stapt de tuin in plukt een bloempje en steekt t bloempje uit naar tonyM en zegt sollie:$*
Bazzzer word ook serieus:

Ik heb 2 echte goede vrienden, de rest (Uit de buurt) is allemaal Fake, zeg je er om 7uur daar en daar te zijn, zeggen hun, ik ben er dan ook al..
Kom je daar zijn ze er niet en komen ze ook niet :S
sounds familiar....
pf heeft mn leven zeker positief beinvloed! mn 'gewone' vrienden zijn niet echt feestgangers, 'drukke' (ik haat dat woord) agendas etcetc. maar door pf kan ik rustig naar een feest gaan, naar wat pfers lopen, en dan "kom maar gezellie mee"

fantastisch toch?
Ja tuurlijk is dat fantastisch, ik heb ook nergens gezegt dat ik het negatief bedoel.
vrienden van d ouwe hardcore garde gaan nie meer want die zijn "gesetteld". kom uit n dorp dus veel bierzuipende,klompdraagende kroeg boeren die alleen maar schreeuwen :BIER en hardrock of zo :S

veel vrienden varen op schepen die d wereld overgaan dus die zie k 6 tot 8 maanden nie......

gelukkig heb k "wijkers" leren kennen (best kind that you can find;) )

mis wel ouwe vrienden op feesten maae af en toe zie j r toch nog eens eentje lopen
ook ik heb hier heel veel mensen leren kennen , veel zijn echt relaxte gasten en meiden , maar ik erger me ook vaak genoeg aan dingen op feesten en op pf zelf... maar me eigen vrienden gaan echt voor alles , heb best wat vrienden , en daar ga ik ook elk weekend mee stappen , zoals franka en mike van pf hier.. maar meestal zijn we met een man of 16 op grote feesten , at minder op kleinere feestjes... ( niet boeiend )
maar ik zelf wil niet zo in het pf groepje zitten zoals veel wel zitten , daarvoor erger ik me teveel aan mensen..! blijf liever een buitenbeentje..!
Vrienden boven alles, veel oude vrienden van voor het feesten zie ik eigenlijk amper nog puur omdat onze levenstylen te verschillend zijn geworden. Maar het blijven vrienden voor het leven, als ik iets heb kan ik altijd op hun en zij op mij terugvallen mocht er iets gebeuren.

Ik zal nooit m`n vrienden laten vallen voor PF vrienden, want die van PF zie ik alleen maar op feesten en verder eigenlijk niet.
Aha super reakties mensen, Zie veel overeenkomende reakties met de mijnes!
Jef dit zeggen wij al maanden......De helft hier heeft geen vrienden...en zal ze nooit krijgen......pf zijn de meesten geen vrienden , maar weekend kennissen .Ik vind het ook best triest dat sommige mensen hun vrienden door pf in de steek laten. Ik zelf vrienden die hier zitten, maar heb ook veel vrienden en kennissen buiten pf..
Af en toe zie ik pfers die kennen alleen pfers op feesten......nou volgens mij is er dan echt iets mis met je ....Ik vind ook een groep pfers relaxed, maar daar zitten ook weer dildos en dildolines tussen :-D
Ik ga nu maar stoppen want kan hier uren over lullen :P
richard welke wijkers :P
ik lag eigenlijk helemaal in 'n deuk toen ik je topicje las, gewoon omdat 't zo triest klinkt...maar ik vraag 't mezelf ook af, omdat 't steeds meer begint op te vallen....duzz vind 't goed dat jij de vraag hier in de groep gooit :)

Mijn antwoord:
Had er niemand vrienden voor pf interacief ging? Ikke gelukkig wel :)

Heb je je vrienden laten vallen VOOR nieuwe pf vrienden? Heb er niet 1 laten vallen en zal dit ook nooooooooit doen!! Ik heb zelfs geen pf-vrienden. Bijna alle mensen die ik van pf ken, zijn HOI-DOEI mensen en die vallen bij mij niet in de categorie VRIENDEN. En naar feesten ga ik nog steeds met mijn echte vrienden, met wie ik al feestte voordat ik PF kende....

Zitten je vrienden van VOOR pf ook op pf? Yep een aantal wel...maar ze zijn alleen aangemeld zodat ze geen vraagtekens meer zijn op de foto's :P
laatste aanpassing
owja wat ik ook vaak niet begrijp, zijn de topicjes zoals WIE IS ER OOK IN KRETA? of WIE GAAT ER NU OOK NAAR HET STRAND?

het lijkt wel alsof sommigen 24 uur per dag willen meeten met PF-ers :S ik zou er knettergestoord van worden als ik oooooooooveral pf-ers zou tegenkomen :frusty:

straks komt er nog een topic: WIE GAAT ER OOK NAAR DE ALBERT HEYN OP DE MARKT, DOEN WE FF KASSAMEETING :P
laatste aanpassing
ben het helemaal met stambeest eens
LoL
Ja idd, sommige mensen willen gewoon 24 uur per dag pf mensen om zich heen lijkt het wel, moeten ze helemaal zelf weten. Als hun het naar hun zin hebben , heb ik dat ook.
Indian heeft helemaal gelijk :-D
laatste aanpassing
2 indian: zolang het geen b'wijkers/aardbeien zijn is dat positief dat wijkers :D :P

vrienden voor pf ja, laten vallen nee nooit, zijn ze lid van pf? nee ze weten amper wat een comp is
Dit vind ik ook wel een cool onderwerp!
Ik ben dus al een tijdje lid! Mijn vrienden heb ik buiten PF om! Ik heb ook geen vrienden van PF! Ik ken wel vaag wat mensen van gezicht en daar houd het ook mee op! Ik zou dus ook nooit vrienden laten vallen voor nieuwe. En 1 iemand die ik ken uit et dagelijks leven is ook lid van pf!
Ik pf voor af en toe de leuke forum onderwerpen (deze) en voor de agenda. En natuurlijk sta ik wel open voor het ontmoeten van nieuwe mensen, maar als ik op een feest ben met vrienden vergeet ik heel vaak de meeting of ik moet in mn eentje.
Nou Daphne ik heb je een keer IRL gezien in de MOD en toen hebben we wel echt meer dan 15 woorden gewisseld hoor !!! :D

Zijn we nu vrienden?

Kom we gaan ff meeten in de supermarkt, eindelijk es een plek waar we kunnen praten ipv "Hey hoe gaat het?" -> "Goed hoor" -> "Met mij ook" -> "Hey ik ga ff buurten" -> "Ja ik ook doei"

;)
Persoonlijk zit ik nog niet zo lang op PF. Heb wel een aantal mensen ontmoet maar dit was alleen een keertje op Bloemendaal. Omdat ik tegenwoordig hele weekenden werk kan ik niet zo vaak ongeveer nooit de laatste tijd :-( naar een feest toe. Maar naast dat heb ik het gezellig met de mensen op PF...kijk er naar uit om bepaalde mensen te ontmoeten.
Mijn vrienden naast PF zie ik ook nog elke dag. Het dagelijkse leven gaat ook gewoon normaal door ! Naast dat ik er een leuke 'hobby' bij heb....erg verslavend trouwens....PartyFlock :d

Misschien als ik meer mensen heb ontmoet dat ik vaker met ze om zal gaan....maar vrienden laat je in mijn ogen nooit vallen. Als je weet wat je aan elkaar hebt dan zit het goed in mijn ogen !


Maar goed mijn buuffie kan altijd langskomen om een DVD te kijken ;)
laatste aanpassing
tja, zo is een community als PF bedoelt he, mensen bij elkaar brengen :D
joey (indian) ik sluit me bij je aan !!!!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
ik heb nog steeds dezelfde vrienden. Dus in dat opzicht is er niets verandert in mijn leven door PF. Verschil is wel, dat als ik ga feesten ofzo, ik een hoop mensen meer ken. Ik zie het meer als socializen: gezellig, maar meer niet. Door de weeks ben ik dan wel op het forum actief en veel op msn enzo.. maar om dat nou vriendschappen te noemen? er zitten mensen bij met wie ik het goed kan vinden ja. Maar vriendschap houd heel veel meer in voor mij.
"het lijkt wel alsof sommigen 24 uur per dag willen meeten met PF-ers ik zou er knettergestoord van worden als ik oooooooooveral pf-ers zou tegenkomen "

Haha way to go StampBeestje, ben ik totaal met je eens!!!

:-)
Euhm, onze hele vriendengroep (van voor pf dus) zit op pf dus...
WIllumpie! heeft niets te klagen. :-D
laatste aanpassing
Ik geloof dat dit topic een nieuw wereld record is geworden kwa het aantal serieuse reakties, goed zo mensen!
Ey Joopie_start dat zeg ik toch ook al een hele tijd tegen je.......k heb nu na pf nog steeds geen vrienden whehe ;-P
M'n leven IRL, bestaat uit meer dan alleen Party's . In de kroeg op donderdag, vrijdag en Zondag avond kom ik m'n 'oude'vrienden tegen en op party's veel bekenden van PF en heb ik veel contact met ze komen ze in het lijstje van vrienden te staan.
Het bleek zelfs zo te zijn dat ik een aantal bestaande PF's in het echte leven al een jaar kende, maar van elkaar niet wisten dat we op PF zaten.
ja weet je hoe dat komt anoz dat komt omdat je alles in je kont wil stoppen dan wil niemand je vriendje zijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
waarom heb je moeder je daan genoemd......eigenlijk gewoon naad.......omdat je zo lekker van sterretjes houd :-D