Partyflock

steeds meer vrouwen Die stampen:D:D:D

 
Forumonderwerp · 12935
Wat ik echt retestrak vindt om te zien zijn meiden/vrouwen die stampen je komt ze ook steeds meer tegen op feesten ..

bijv. op Qlubtempo idereen was aant stampen!!
of ben ik de enigeste die dat opvalt??
mmm toch geen rel, jammer:(
Hoe meer vrouwen hoe meer vreugd imo :D
Ik vind het altijd leuk als er veel meisjes op een feest zijn

Het valt me trouwens ook op dat hoe later het wordt, hoe schaarser de dames op het feest worden..
laatste aanpassing
een ding ik vind het gewoon echt cool om te zien als meisjes stampen !!!!!!
owjee, ik zeg iets waar she zich druk om maakt... :-S
Ik ben wel een rave-teef, pep-slet of hardcore-snollie genoemd door de dames die ik bedoel... dus ik vind dat ik hen clubtrutjes mag noemen... We leven in een hokjesmaatschappij... en jij doet er net zo goed aan mee als ieder ander dame..!!!

Dus... iedereen weet wat ik bedoel, maar voor jou zal ik dan zeggen: meisjes met bijna niks aan, dansend op een blok met suggestieve bewegingen... zo goed??
suggestieve? haha leuk gevonden ;)

ben ik het helemaal mee eens, haha.
ach vrouwen zijn gewoon geweldige wezens hier op aarde, helemaal als ze een beetje stampen.

helaas hebben ze vaak alleen aandacht voor de muziek :s hehe
Gelukkig zijn er nog mensen die aandacht hebben voor de muziek!!!

:S
lol housepinda :) hehehehehe


http://www.stampcursussen.nl/aanmelden.php :D
laatste aanpassing
haha rofl hackwizzard :)
ik let zeker wel op de muziek... als ik eenmaal aan het stampen ben vergeet ik alles om me heen en let ik niet meer op wat er om me heen allemaal gebeurt hoor...!!!
:D zo is dat Fairytale! Af en toe ff door je wimpertjes gluren of je niemand tot last bent en verder gewoon genieten :)
Je moet alleen de Bass nog horen

Die moet je voelen:)
Als ik echt geconcentreerd naar house luister zit die 'bass' meestal alleen maar in de weg ... dan ga je al gauw neigen naar stampuh ipv dansen ;)
In het begin zat ik me altijd af te vragen hoe ik nou moest dansen, hield eerst niet echt van hardhouse/hardstyle. Dus keek ik om me heen en probeerde de dames na te doen, lukte niet, dus dan maar naar de heren kijken en dan werd het stampen! Achteraf wel beter hoor, gewoon lekker uit je dak gaan en de hele dansvloer in beslag nemen!
Niet lullig bedoelt maar ik stamp al jaren....! I'm the STAMPMASTER!!!! :P :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
Echt wel dat ik sta te :bounce:, van begin tot eind :D
En zo hoort het ook :D
het lekkere van hardstyle is juist het stampen vind ik, gewoon compleet uit je dak op een dikke bassdrum die door merg een been gaat, goddelijk :bounce:
ach wat maakt ut allemaal uit wat iemand anders denkt ik vermaak me altijd UITSTEKEND (Y)(Y) op een feest heb altijd lol, Stamp de hele nacht, en ga lekker de volgende morgen naar huis met het gevoel van: KICKUH FEEST (wanneer is de volgende:P ) en wat een ander daar on of aantrekkelijk aan vindt zal mij een worst zijn ik heb mun lol :D:D

(K) :bounce::bounce::bounce::bounce:
Ik stamp ook altijd, het liefst op een oppervlak van een aantal vierkante meters ;-D
Hoe harder hoe beter, lekker alles vergeten en gewoon bruut tekeer gaan :-)
Stampen alsof de vloer je HAAT is gna gna :devil:
Jaaaah betrrrr........LEKKER STAMPUUHH....I (L) IT
indeed, hoe harder hoe beter. volgende dag moet je de blaren op je poten heben, dan weet je dat je goed gestampt hebt :)
Stampen doe ik zeker weten!!!Maar moet wel de ruimte hebben..(anders maak ik die wel!):D Op vakantie was het zelfs zo erg dat ik de bijnaam stuiterbal kreeg!
koel!
I'm gonna do my thing.......:bounce::bounce: :bounce:
OVA and OVA.......
stampen doe ik altijd wel,ik ergens me juist aan die (in rotterdam dan) aan die hollywoodkutjes die je dan ineens op feesjes tegenkomt,en dan denken dat ze nog in hollywood staan met dat reteschud etc...beetje jammer
Ja soms snap ik die meiden ook niet hoor die alleen beetje schuiven en mooi blijven te wezen... lekker zonde.
Ik ken trouwens zo'n meid, die gewoon niet kan stampen :S Hoe krijg je dat voor mekaar dan... ze hangt wel altijd rond op hardstyle/hardcore feesten.. 't zal ook wel.

Ik vind 't heerlijk om samen met Mixie keihard te stampen, he meis!! Tijgertje ouwehoert nl te veel LoL > (K) voor haar ;)
:vaag: Waarom zouden meisjes niet met hun 'reet mogen schudden'? :D Het maakt toch niet uit hoe je danst en/of uit je dak gaat?
stampende mensen zijn niet om te aanschouwen..
zekers van wel..
hoe meer hoe beter !!:D

zijn er nog mensen die morgen gaan stampen in de hemkade??kga denk ik wel ff een kijkje nemen :D
Kzag gister een dame psies zo dansen als wij.
echt geil :P:P:P
Jaa ik heb gister ook weer lekker gestamp in de hemkade! :D Alleen een btje jammer dat een vriend van mij (precies de gene die moest reiden) errug brak werd om een uur of 5 en naar huis wilde :(
Ik had nog wel ff door willen stampuh!
zonde dat je dat laatste uur moest missen, dat was echt zo harde beuk muziek, ging steeds harder. Wie gaat er volgende week naar hemkade?
het laatste uur was zeker Qnallen!!!!!!! heerlijk gestampt......

en over stampen gesproken....... hoe moe je anders dansen???????? :D
IOk ging nog ff naar de wc voor dat we weggingen en toen kwam de knal muziek al, dus ik die gasten helemaal uitgekafferd maar ze wilde gaan! Dus dan maar mee want met de trein zag ik niet echt zitten en er was niemand meer die ik kon duzz :(
Maar heb evengoed een top avond gehad

2 miss_lollypop >> Ik zou ook niet weten hoe je anders op goeie muziek uit je dak moet gaan misschien de clubtrutjes manier van dansen ofzo.. heel erg overdreven met je kont draaien enzo :S
Het was idd zeker qnallen, twas mijn eerste keer in hemkade ( ja ik schaam me diep), ga volgende week zekerzz weer.
kan daar helaas niet heen....grrrrr, maar ja volgend jaar beter.
2 HardStyleRuLez , tuurlijk iedereen gaat mee ... hoe meer zielen hoe meer vreugd... :bounce:

ennuh in natura ????? :O nee mag ik bedanken :kots:

:P
Wat is dat toch met die anti-club-trutjes-houding? Die meisjes staan toch ook gewoon lekker van de muziek te genieten? Ben juist blij dat 'r mensen zijn die een beetje off-beat staan te grooven, door heel dat gebeuQ wordt het dansen nogal eens vergeten :cry:
club trutjes...ach trutjes heb je overal. Trouwens over dat stampen: Heerlijk alle agressie van mijn gewoonlijke kutweek afreageren. En ook nog ff als die meisjes zo graag meer naakt dan gekleed naar een feest willen gaan is dat hun eigen keuze, maar vinden mannen dat nou echt zo sexy??
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Je kan wel in een zin of 5 die meiden omschrijven die je bedoeld, maar met Club-Trutjes weet een ieder welk type je bedoeld! En wat die HOKJES betreft, dat maakt het gewoon een stuk duidelijker.

>>> 2 mir@ <<< Ik vind die 'meer-naakt-dan-gekleed-types' niet zozeer wel/niet sexy, maar ik mag er zeker graag naar kijken!
laatste aanpassing
Stamp bijna nooit. Alleen met echte dikke beukplaten, waar je nix anders op zou willen doen dan stampen. Normaal stuiter en spring ik de hele zaal/tent/whatever rond, liefst zoveel mogelijk ruimte (en anders maak ik die wel) en daar ken ik me prima mee vinden. Ken zo uren doorgaan (af en toe peukie dan). Vind t wel altijd dik om te zien hoe mensen staan te stampen. gewoon helemaal los gaan. ff een blik werpen op die mensen en heb weer energie voor uuuuuuuuuuuuren. en about die 'club-trutjes': vind dat iedereen lekker zelf moet weten HOE ze dansen en WAT ze aanhebben (als ze al wat aanhebben), als ze maar lol hebben. is stukken betur dan chagrijnige mensen. ieder zo haar/zijn ding!
euhm, maar om ff ontopic te gaan: vind t relaxed dat meiden ook dik staan te stampen en helemaal los gaan. keep it that way :D
halfnaakte clubtrutjes zijn leuk om naar te kijken enzo, maar geef mij maar een sexy gekleede maar stylevolle meid, als die dan ook nog lekker staat te beuken, fantastisch.
Ik vind het wel geil als een meisje gaat rollen door alle rotzooi op de grond ipv erop te stampen.
people is er nou nog steeds een discussie over clubtrutjes ?? who cares zolang diegene ut maar naar z'n zin heeft !!

iedereen heeft te snel zijn oordeel klaar liggen
over iemand die hij of zij nog niet eens kent!!
gewoon veel lol maken en ofdat iemand nou in een aussie of bikini naar een party gaat moet tog helemaal niets uitmaken ??
of ligt dat aan mij?

2 R0XXXY
tja jammer ut was te proberen tog :P:D
laatste aanpassing