Partyflock

Waarom is de liefde zo ontzettend moeilijk

 
Forumonderwerp · 12897
Hallo allemaal,

Ik zit met een probleem.. Ik ben een maand of 4 geleden een leuk meisje tegengekomen allemaal leuk en aardig, maar nu zegt ze dat ze het niet meer weet.. Ze is 20 en zit in een fase dat ze vrij wilt zijn en los wilt gaan... Het GROTE probleem is dat ze nee zegt, maar ja doet.. We kunnen niet meer om elkaar heen, want we gaan naar dezelfde tenten uit.. Als ik haar zie/slaap voelt het allemaal goed, maar toch zitten er bij ons dubbele gevoelens.. AAAAAAARRRRGGG, ik word er gek van.. Heeft iemand goede tips hoe je iemand zo snel mogelijk kan vergeten????

SNIK :(
Als zij NEE zegt en JA doet is ze wel een beetje gemeen vind ik ... of ze vindt je misschien toch wel lief? :lief:
ik kan me er wel iets bij voor stellen...

ze wil nog niet iets vast maar ondertussen vind ze je waarschijnlijk toch wel erg leuk...

misschien moet je gewoon ff geduld hebben :)
laatste aanpassing
Ze wil vrij zijn en geen vastigheid enzo.. Ze kwam ook net uit een relatie van 3.5 jaar.. Dusja, ik snap het ook wel, maar heb de laatste paar weken er wel veel druk op gezet en dingen gedaan waar ik spijt van heb :( Het is allemaal verkeerd gelopen, verkeerde moment tegengekomen en alles ging fout wat er maar fout kan gaan..

BAH, ik schijt er goed van!!
laatste aanpassing
Oja, klinkt heel erg bekend. Had ik ook met een meisje 4 maanden geleden, we kwamen elkaar altijd en overal tegen, dat is erg moeilijk :/

Sterkte ermee man
2 Derckie << ik ken het probleem zwaar klote maar ja zijn nog genoeg andere leuke meiden , je kan wel vrienden blijfen enz.

Maar je moet je ogen en oren altij open houden voor andere heheheh

Suc6 :D
idd, heb hetzelfde verhaal net 2 dagen geleden meegemaakt, alleen met minder leuk einde, maar misschien na mn vakantie dat ze wel weer wil:) ik zie wel, genoeg andere vissen toch?
hmmz ik zoek nog steeds middeltje om liefde uit te schakelenen enzo...

heb tot nu toe nooit egt geluk gehad in de liefde shit enzo dus dat kunnen ze ook wel skippen in me hersens
Nou... ik ken dat probleem van het meisje wel een beetje... Ik heb zelf ook altijd wel de behoefte aan een vriend, maar wel een die me nog een beetje vrijheid geeft enzo... Bedoel ik nie mee dat ik dan ook anderen kan zoenen ofzo. Kan moeilijk kiezen tussen de vrijheid en relatie, maar ja, kom vast weleens een kerel tegen die ook nog veel behoefte heeft aan vrijheid :/
en DAN vinden vrouwen het ineens kut! alleen bij vrijheid NEMEN moet de man slikken, maar zelf slikken ho maar

sorry kims, nothing personal
Het is gewoon zo klote... BOEHOE..

Kheb er weer het hele weekend gezeten en geslapen en heeeeeeeeeeeel errug gezellig gehad, maar bij het woord relatie is opeens alles weg.. Eergister er serieus over gepraat en tot de conclusie gekomen dat het niet normaal is en we ermee moesten kappen.. Nog geen uur later waren we weer bij elkaar en was alles weer goed, maar nog steeds geen relatie.. Ze geeft er gewoon niet aan toe..

Ik heb er gisteren een einde aan gemaakt.. Het is zo moeilijk, want ik heb gewoon het idee dat het goed kan werken.. We hebben beiden zitten janken, maar het is beter zo.. Komt het ooit nog goed??

SNIK
laatste aanpassing
Gewoon kappen, als je elkaar ontzettend gaat missen dan weet je dat je niet zonder elkaar kan...Kan je alsnog kiezen om het te proberen

[edit]En als ze dan nog niets wil dan houdt ze je gewoon aan het lijntje...Leer 1 ding: vrouwen kunnen om alles huilen dus laat je niet voor de gek houden.[/edit]
laatste aanpassing
Miech>>> Ik trek me niks persoonlijks aan hoor, maar ik snap je alleen nie echt...
Wat bedoel je precies?
Derckie, ik zit ook in een soortgelijke situatie. Heel veel sterkte ermee, ik kan er soms ook wel om janken maar ze zeggen altijd: De aanhouder wint :)

Laten we voor elkaar gaan duimen :D
laatste aanpassing
iemand vergeten zul je nooit....je zou kunnen beginnen met het accepteren van de situatie ! Dat scheelt meestal al een hoop !

En als zij er wel weer zin in heeft er niet op in gaan ! Scheelt een hoop gezeur achteraf.

Succes ! ;)
Helaas, het is het alweer telaat om er niet op in te gaan.. Ze stuurde me smsjes dat ze me miste en me wilde zien. Toen ben ik maar bij haar langs gegaan.. Mijn hartje kon het niet meer aan om haar te negeren..

We moeten gewoon rustig aan doen en er geen druk meer opleggen en te zien hoe het gaat lopen.. Ik heb haar de laatste tijd ook wel heel veel druk opgelegd..

Het komt denk ik wel goed.. Als we elkaar zien is er zo'n grote aantrekkingskracht dat we er allebei niet meer omheen kunnen...

>>Laakie, Succes ermee! We denken aan elkaar als het weer ff moeilijk wordt..!
laatste aanpassing
We hebben sinds zondag eindelijk wat :) Ging best vaag enzo.. Ik sliep er eigenlijk al de hele week en opeens was het hele gezeik weg.. We hebben echt de grootste lol.. Toen lagen we zondagochtend in bed een smirnoff te drinken en toen vroeg ik aan haar wat ik moest zeggen of ik nog vrijgezel was.. Ze zei dat ik nee moest zeggen.. En als iemand vraagt of jij mijn meisie bent?? Ja zei ze.. Dus :) Het is allemaal weg vaag hoor.. Eerst 4 maanden om elkaar heen draaien... Maarja!!
ik hoop voor je dat het goed gaat, natuurlij kvreemde uitgangspositie:|

kims>> psies zoals ik het zeg
Had ik ook met mijn vriend we kwamen elkaar btje op het verkeerde moment tegen ging soms ook btje moeizaam in t begin. Maar we wouden elkaar ook niet kwijt. Gaat nu al een tijd hardstikke goed tussen ons!!Als je van elkaar houd moet je er gewoon voor gaan! Succes nog verder :D