Partyflock

iemand stiekem iets toedienen

 
Forumonderwerp · 12874
Vraagstelling:

Als jullie zouden zien dat iemand stiekem wat in het drinken gooit van iemand anders zouden jullie daar iets van zeggen?
laatste aanpassing
Ik zou sowieso dat glas in de gaten houden zodat ik diegene van wie het is kan waarschuwen. Kweet niet of ik diegene die het erin stopt erop aan zou spreken, ben nl. een beetje een schijterd...
meteen aanspreken, vragen of ie weet dat er wat zijn drinken is gegooid

ik hou niet van dat soort praktijken :@
Een paar tikken verkopen, zoiets doe je niet! Ik ben normaal gesproken niet zo agressief maar in dit geval kan ik koken van woede, het is mijn vriendin namelijk overkomen op Sen Black :/
Ik zeg dr zeker wat van...
vind het zo F*ctup van die gaste die dat doen, gebruik het lekker zelf ja tog...beetje geld betale om drugs bij IEMAND anders in het glas te gooie :S:( tja How low can you be

kan het niet vatte waarrom
1. Drankje in de gaten houden!
2. Portier laten halen & dader aanwijzen!

:kots:
Ik snap ook niet dat mensen daar plezier in hebben om iemand wat toe te dienen en dan kijken wat er gebeurd! Stel je voor dat die persoon er iets blijvends aan over houdt! Of zelfs dood gaat dat wil je toch niet op je geweten hebben?
to laakie: tikken uitdelen?? en als jij totaal niet weet of diegene van wie dat glas is dr nou vanaf weet??? Ik zou ook idd ff afwachten totdat de rechtmatige eigenaar terug komt, maar zal m ook wel ff vertelle datie zijn drinken op feesten niet zomaar achter moet laten.
Je gooit gewoon niet zomaar iets in iemands drinken, heb vorige week met m,n eigen ogen kunnen zien wat het met je kan doen. Dus dan heb ik geen medelijden met zo,n gast!

En je ziet snel genoeg of iemand het "sneaky" doet of niet.
zie:

dubbel topic, of eigenlijk ook nie!
Tja, moeilijk geval :)

In dit geval is het een vraag naar onze mening, in mijn topic wou ik gewoon even m,n ei kwijt :)
als ik zie dat iemand wat in andermans drinken gooit dan zal ik er zeker wat van zeggen en het hem zelf laaten opdrinken
SLECHT!!!! VERZIEKEN VAN ANDERMANS FEESTJES
Dat soort dingen moet je niet doen ! Ook niet bij vrienden of wie dan ook. Iemand die dat bij mij zou flikken heeft echt een probleem.
Is zeker niet tof!
R2B
Artiest R2B
Een paar weken geleden was ik op stap en toen was er een leuk meisje op het podium aan het dansen en toen hadden 4 jongens afgesproken haar te gaan pakken of zo. OP een gegeven moment zij mega geil bezig op dat podium (en maar zuipen) Half aan het neuken met die danspaal ja en meteen die jongens eromheen. lekker tegen mekaar aanrijen. Het was echt gewoon zielig. Meisje wist niet meer wat ze deed.
Toen gingen die jongens naar de plee en toen heb ik dat wijf op mijn schouders gepakt en van podium afgetild. En gezegd dat ik haar NU naar huis ging brengen. Zij natuurlijk pissig want zij had het wel naar haar zin en wilde niet naar huis. ja en op dat moment kun je haar toch niet uitleggen wat er aan de hand is.
Dus ik haar mee gesleurd en een uitsmijter verteld wat er aan de hand was. Gelukkig geloofde hij mij en heeft toen mee geholpen die naar huis te krijgen.
Daar thuis die moeder ongerust natuurlijk want ja staat en mega breeje vent voor de deur en nog een vreemde met haar dochter van de wereld. Die in bed gestopt.

De week erna kwam ze weer in die tent en ik was er ook en toen kwam ze naar me toe en heeft me daar bijna op de bek gepakt van blijdschap......


Ik wil niet weten wat die 4 jongens met haar hadden gedaan als de tent dicht was gegaan!
ehm.. ik denk dat er rake klappen gaan vallen dan.... en ik sleur die persoon gelijk mee naar de beveiliging
Laffe Actie, echt.. je gaat toch niet bij iemand iets toedienen onder dat hij/zij er toestemming voor geeft?

Laf Geblaf
Sluit me volledig aan bij Yanze!!!
Mensen die dit flikken moeten op de plek afsterven. Het is natuurlijk wel zo dat als er iemand fout gaat dit smoes nummer 1 is omdat papa en mama er niets van mogen weten. Met als gevolg dat er een vette stempel wordt gedrukt op de locatie waar dit gebeurt. Maar het is zeker 1 van de laagste dingen die je kunt doen.
Tnx WackieJacky ... maar als ik de reply's zo lees moet volgens mij iedereen :kots: op mensen die dit soort "geintjes" flikken :) Ennuh, bij 95% van jouw reply's kan ik hetzelfde antwoord geven, Go Girl ;)

BTW, welke mensen doen zoiets? Dat zijn toch geen 'housers', geen mensen 'uit de scene' oid? Kan ik me bijna niet voorstellen :S
hetgene wat ik zou doen is denk ik eerst diegene waarschuwen van het drankje, vervolgens degene die het gedaan heeft aanspreken op een manier van hey eikel...jij hebt een probleem. Vervolgens gaat diegene kreperen op de grond...als ie half dood is vertel ik de security wat er aan de hand is...en om het netjes af te ronden bel ik 112, want elke seconde telt :-D
dit zou ik nooit doen je bent echt een lafaard als je dingen bij een ander in het drinken gooit
r2b echt een goede zaak .. petje af..

Ikzelf loop gewoon naar diegene toe en vraag of hij/zij er wat van af weet.. Is dat niet het geval loop ik naar de portier en die zorgt voor de rest...
R2B: (Y)
Echt superactie R2B, gelukkig zijn er behalve klootzakken die zoiets doen ook nog echt partylui die om elkaar geven!
Als ik het zie dan vraag ik alleen: wat is dat? en als diegene zegt: ghb, dan heeft ie er al 10 te pakken en ik sloop door tot zelfs de ehbo er geen redding meer in ziet. Ik pik het niet en zal maatregelen treffen die zelfs ons rechtssysteem bij seriemoordenaars nog niet treft!